Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ο πρώτος όμιλος θα μας δείξει πολλά για την συνέχεια της διοργάνωσης. Ελπίζω ο Ομπράντοβιτς να καταφέρει να βγεί πρώτος ανάμεσα στις αλλαζονικές ΤΣΣΚΑ-Μπάρτσα, και να δείξει οτι έχει φτιάξει ομάδα-διεκδικήτρια. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η φετινή Ευρωλίγκα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 De facto αδυνατο να κοντραρει με μια ομαδα που οι παιχτες τον πρωτο καιρο θα κουτουλανε μεταξυ τους μεχρι να γνωριστουν, ετσι ωστε να κερδισει δεμενες, εμπειρες και ισως τις πλεον δυνατες ομαδες της διοργανωσης. 4
Superpie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 De facto αδυνατο να κοντραρει με μια ομαδα που οι παιχτες τον πρωτο καιρο θα κουτουλανε μεταξυ τους μεχρι να γνωριστουν, ετσι ωστε να κερδισει δεμενες, εμπειρες και ισως τις πλεον δυνατες ομαδες της διοργανωσης. Αυτο δεν μπορεις να το ξερεις ουτε εσυ ουτε κανεις.Το γηπεδο ειναι ο καθρεπτης και θα δειξει..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αυτο δεν μπορεις να το ξερεις ουτε εσυ ουτε κανεις.Το γηπεδο ειναι ο καθρεπτης και θα δειξει..Και το νοημα του ποστ αυτου?
Superpie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σε αυτο που ειπες,οτι θα κουτουλανε μεταξυ τους...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σε αυτο που ειπες,οτι θα κουτουλανε μεταξυ τους...Συμφωνεις, διαφωνεις, ή απλα μπηκες να μας θυμισεις οτι δεν ξεκινησε ακομη η Ευρωλιγκα γιαυτο να μη συζηταμε για ομαδες μεχρι να τις δουμε στο γηπεδο?!
Superpie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ουτε συμφωνω ουτε διαφωνω.Γιατι ακριβως δεν ξερεις αν θα κουτουλανε μεταξυ τους ή θα βρισκονται με κλειστα τα ματια και κανουν παπαδες..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραια εφοσον δεν εχεις αποψη και δεν προτιθεσαι καν να συμμετεχεις στη συζητηση και να συζητησεις γενικοτερα, δεν ειναι προτιμοτερο να μας αφησεις να το κανουμε εμεις?Αν εχεις, ειτε συμφωνεις, ειτε οχι, ευχαριστως να την ακουσουμε. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2013 από MiDi_MiLiZ
Superpie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η γνωμη μου ειναι φιλε μου οτι θα δειξει η ομαδα πως θα παει μολις ξεκινησουν τα παιχνιδια.Αυτη ειναι η γνωμη μου.. 1
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω αν θα κουτράνε μεταξύ τους, εγω θέλω αν δεν πάω για τρίτη σερί φορά Φ4, να πάει ο Ζότς με την Φενέρ και να ξεβρακώσει ξανά όλα τα ισπανορωσσάκια που παίρνουν ότι κινείται και νομίζουν οτι λεφτά = τρόπαια.Είμαι πολύ περίεργος να δώ τι ξεσκαρτάρισμα θα κάνει, ποιούς θα κρατήσει, και ποιούς θα αγοράσει.
LRoi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω αν θα κουτράνε μεταξύ τους, εγω θέλω αν δεν πάω για τρίτη σερί φορά Φ4, να πάει ο Ζότς με την Φενέρ και να ξεβρακώσει ξανά όλα τα ισπανορωσσάκια που παίρνουν ότι κινείται και νομίζουν οτι λεφτά = τρόπαια. Είμαι πολύ περίεργος να δώ τι ξεσκαρτάρισμα θα κάνει, ποιούς θα κρατήσει, και ποιούς θα αγοράσει. Γιατί ρε οι Τούρκοι τι κάνουν ακριβώς? Αυτό το πράγμα δεν κάνουν? Πόσους παίχτες έχουμε χάσει μεταγραφικά, επειδή δεν μπορούμε να ματσάρουμε τα ποσά τους.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Oτι δηλαδη Ρωσσοι, Ισπανοι κ Τουρκοι ξοδευουν αλόγιστα και οι Ελληνες εχουν και είχαν ισοσκελισμένους προυπολογισμούς και εκαναν προσεκτικες κινησεις
LRoi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ΠΑΟ - Ολυμπιακός έχουν σαφώς μικρότερα μπάτζετ από ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Φενέρ.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τα 2 τελευταια χρονια γιατι την προηγουμενη 20ετια, με μικρες εξαιρεσεις, ειχαν μονιμα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ στην Ευρωπη με αποκορύφωμα το 2006-2010. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις