margaritagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τι σου φανηκε παραξενο; Το ψυχολογικο αδειασμα απο ενα φ4 ειναι μεγαλο, κι εσεις περυσι εκει ειχατε το πλεονεκτημα. Αλλιως ειναι να συμμετεχουν κι οι δυο ομαδες, αλλιως η μια.
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ειπαμε, αν εσυ ξερεις καλυτερα ποιος ειναι το φαβορι τοτε παιζεις και κονομας. Τα υπολοιπα ειναι θεωριες. Πληρωνεσαι ανεξαρτητως κουπας, ομαδας ή εθνικοτητας. Μικρος προφανως εισαι εσυ, εγω παρακολουθω μπασκετ απ τη δεκαετια του '80 και το Στοιχημα απο τοτε που βγηκε. Δεν εχει ομως καμμια σημασια, για τα αυτονοητα μιλουσα. Η ιστορια δε παιζει, οι παιχτες παιζουν στο παρκε. καθολου μικρος, αρη ακουγα στο ραδιο οταν επαιζε βαρκελωνη κ δεν υπηρχε πουθενα τηλεοπτικη μεταδοση, μαλλον εσυ εχεις ορεξη για μανουρες κ γραφεις μπουρδες για να με κανεις τουρμπο, αλλα δεν ασχολουμαι, εισαι λιγο κουκουρουκου παντως
rus Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 καθολου μικρος, αρη ακουγα στο ραδιο οταν επαιζε βαρκελωνη κ δεν υπηρχε πουθενα τηλεοπτικη μεταδοση, μαλλον εσυ εχεις ορεξη για μανουρες κ γραφεις μπουρδες για να με κανεις τουρμπο, αλλα δεν ασχολουμαι, εισαι λιγο κουκουρουκου παντως Δε καταλαβαινω φιλε γιατι προσπαθεις να το γυρισεις σε φλέιμ πολεμο, βριζεις κιολας... Απλα πραγματα λεμε, οι εταιριες δινουν μικρη αποδοση σε αυτο που πιστευουν φαβορι, εσυ γιατι στενοχωριεσαι? Ποια ειναι η μπουρδα που εγραψα?? ολος ο κοσμος τα ξερει αυτα.
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ωραια κ εγω ειπα οτι οι εταιρειες κανουν λαθος, εσυ που κολλας ακριβως; κ δεν μιλησα ουτε για στοιχηματα, ουτε με ενδιαφερει να παιξω κατι, κ αν ειναι βρισια το κουκουρουκου για την ακριβεια δεν μιλησα καν για εταιρειες, ειπα οτι το φαβορι χανει μου εξηγεις τι προβλημα εχεις εσυ με τις ηττες των φαβορι; μηπως παιζεις τα φαβορι κ πας κουβα κ στενοχωριεσαι ε;
Danbo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ωραια κ εγω ειπα οτι οι εταιρειες κανουν λαθος, εσυ που κολλας ακριβως; κ δεν μιλησα ουτε για στοιχηματα, ουτε με ενδιαφερει να παιξω κατι, κ αν ειναι βρισια το κουκουρουκου για την ακριβεια δεν μιλησα καν για εταιρειες, ειπα οτι το φαβορι χανει μου εξηγεις τι προβλημα εχεις εσυ με τις ηττες των φαβορι; μηπως παιζεις τα φαβορι κ πας κουβα κ στενοχωριεσαι ε; Φιλε,στοιχηματικα οι εταιριες χριζουν φαβορι μια ομαδα σε οποιοδηποτε παιχνιδι δινοντας τη μικρη αποδοση.. Οτι καποια εταιρια δινει ενα μικρο ποσοστο σε μια ομαδα ή μεγαλυτερο δεν σημαινει οτι ειναι οντως το φαβορι ή το αουτσαιντερ αντιστοιχα και στην πραξη.Αυτο θα πρεπει να το αποδειξουν οι ομαδες στο γηπεδο/παρκε. Το να χριζουμε εμεις την x ομαδα ως φαβορι κρινοντας την αποδοση της απο ολη την χρονια ή και το ροστερ της δεν εχει καμια σχεση..Ειδικα οταν πηγαινει σε ενα παιχνιδι το οποιο ειναι νοκαουτ και μονό.Εκει παυουν να υπαρχουν φαβορι και αουτσαιντερ.Οπως και ενας τελικος αναμεσα σε μια μεγαλη ομαδα και σε μια μικρη τα φαβορι δεν υφιστανται,τουλαχιστον στην πραξη.. 1
rus Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ωραια κ εγω ειπα οτι οι εταιρειες κανουν λαθος, εσυ που κολλας ακριβως; κ δεν μιλησα ουτε για στοιχηματα, ουτε με ενδιαφερει να παιξω κατι, Oταν προκειται για δισεκατομμυρια οι εταιριες δε μπορει να κανουν λαθος. Δε χαριζουν λεφτα, κι αν εκαναν λαθος θα ειχαν πεσει εξω προ πολλου. Αφου ομως εσυ ξερεις καλυτερα γιατι δε παιζεις κοντρα στο φαβορι να κονομησεις? Εισαι ζαμπλουτος και υπερανω χρηματων? Κερδισε τοτε και μοιρασε τα σε μενα και σε αλλους φτωχους.
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 παμε παλι να δουμε για ποσο ακομα εγω δεν ειπα οτι οι εταιρειες κανουν λαθος, αλλα το φαβορι, το θεωρητικο, για ολους μας, δεν μιλησα για καμια εταιρεια, παιρνει τα @@ μου, γιατι ειναι τοσο αμφριρροπα τα ματς, ενας αγωνας ειναι, εχει πιεση, αγχος κλπ, κ δεν δικαιωνεται, γκεγκε; ή μπα ακομα;
rus Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Eιναι φανερο οτι μιλαμε σε διαφορετικο μηκος κυματος, ωστοσο μη μου πεις οτι δεν εκμεταλλευτηκες το λαθος της εταιριας που ειχε φαβορι τη ΤΣΣΚΑ και δε στοιχηματισες υπερ του Παναθηναικου ε? Τι κι αν το τελικο σκορ ηταν 74-44, σημασια εχει οτι η εταιρια εκανε παλι λαθος. 1
V for Vagelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 κλειστό Μαδρίτης: το σοκ του να βλέπεις όλους τους οπαδούς της Real ντυμένους με κάτι που θυμίζει ΚΚΚ... Κανας άλλος το ίδιο καμμένος με μενα, που να μην είδε κατευθείαν σημαίες; Δε τη παλεύω. 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Eιναι φανερο οτι μιλαμε σε διαφορετικο μηκος κυματος, ωστοσο μη μου πεις οτι δεν εκμεταλλευτηκες το λαθος της εταιριας που ειχε φαβορι τη ΤΣΣΚΑ και δε στοιχηματισες υπερ του Παναθηναικου ε? Τι κι αν το τελικο σκορ ηταν 74-44, σημασια εχει οτι η εταιρια εκανε παλι λαθος. ρε παπαρα, για φ4 μιλαμε, αντε ξεκολλα επιτελους, κουρασες
Danbo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παπαρα, για φ4 μιλαμε, αντε ξεκολλα επιτελους, κουρασες Ειναι που δεν βριζεις κιολας!
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 1) ουτε το παπαρα το θεωρω βρισια 2) ε μα, κουρασε πραγματικα τα ιδια κ τα ιδια
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 1) ουτε το παπαρα το θεωρω βρισια 2) ε μα, κουρασε πραγματικα τα ιδια κ τα ιδια Να υποθεσω λοιπον οτι τωρα θα παιξεις "χοντρα" να το παρει η Μακαμπι..
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ειπα οτι γινεται καθε φορα, δειτε την ιστορια των φ4 μονοι σας, αμα δεν θυμαστε
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ειπα οτι γινεται καθε φορα, δειτε την ιστορια των φ4 μονοι σας, αμα δεν θυμαστε Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο ρε φιλε ομως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις