Προς το περιεχόμενο

ini σε php η html

geosep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ιστοσελίδα και ένα forum για ένα online game.

Έχω και ένα πρόγραμμα το οποίο συνδέεται με τους servers και μπορώ να δω πόσοι παίκτες είναι συνδεδεμένοι όποια στιγμή θέλω.

Παράδειγμα είναι μια άλλη ιστοσελίδα όπου το έχουν ήδη αλλά για άλλη έκδοση του παιχνιδιού, http://www.rev6.com/servercapacity/

Τι περιέχει το πρόγραμμα:

1. Ένα bat αρχείο

2. Ένα config.txt όπου έχει όλα τα version από servers

3. Ένα άλλο txt που περιέχει τα ονόματα των servers

4. Ένα exe αρχείο που είναι το πρόγραμμα

5. Και ένα ακόμα txt που εκεί γράφει το πρόγραμμα τους unknown servers.

6. ini αρχείο όπου γράφει το πρόγραμμα τα αποτελέσματα.

Τρέχω το bat αρχείο και συνδέεται στους servers και μου δίνει live τα δεδομένα, παράλληλα αυτά τα δεδομένα γράφονται και στο ini αρχείο.

Στο ini αρχείο αυτό γράφονται στην παρακάτω μορφή:

14

22

Golden Age [East]

2385

2500

Επεξηγηση:

Version servers: 14

Server ID: 22

Server Name: Golden Age [East]

Πόσοι είναι Online: 2385

Πόσοι χωράνε: 2500

Όπως βλέπετε και στην ιστοσελίδα παραπάνω, θέλω αυτά τα δεδομένα να τα βάλω σε μια σειρά σε php η σε html.

Γνωρίζω οτι αυτοί εκεί έχουν dedicated server και τρέχουν το πρόγραμμα κατευθείαν online, αλλά επίσης γνωρίζω ότι μπορώ να το τρέχω από ένα PC στον χώρο μου και να στέλνω τα δεδομένα στην ιστοσελίδα μου, υπόψιν ότι τα δεδομένα είναι live, δηλαδή κάνει refresh καθε λίγο (το ορίζω εγώ κάθε πόσα sec).

Δεν με ενδιαφέρει να μεταφέρω τα Version server και τα Server ID, θέλω τα ονόματα των servers, πόσοι είναι Online και πόσα άτομα παίρνει, θα μου πείτε ότι το πόσα άτομα παίρνει δεν αλλάζει, και όμως πολλές φορές το αλλάζουν ανάλογα με τους παίκτες και αν υπάρχει συνεχές γέμισμα σε κάποιον server.

Προσπάθησα να μάθω από αυτούς πως γίνεται αλλά όλοι είναι μυστικοπαθείς, κανείς δεν δίνει καμία πληροφορία.

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...