Προς το περιεχόμενο

Πως να κανο ενα forum για κινητα???

Foulis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νασε σιγουρος

---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:29 ----------

Απο το ονομα μου

---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:29 ----------

Θα μου πει κανενας αυτο που ροτισα;;;

Δημοσ.

δεν γινονται ετσι ευκολα αυτα ρε μεγαλε..προγραμματισμο ξερεις?αν οχι και το θες τοσο πολυ πρεπει να πληρωσεις να στο κανουν αλλοι αυτο...

Δημοσ.
Αν θαις να ροτίσις τήπωτα άλλο θα σε βωηθήσουν οι μενς του φώρουμ

Όταν βλέπω κάτι τέτοια τρελαίνομαι.

alexandr0s "άλω" Και όχι "άλλο"...

Διαβάστε και κανένα βιβλίο

:devil::devil::devil:

Δημοσ.

Είμαι εκτός topic αλλά,

όταν βλέπω κάτι τέτοια τρελαίνομαι.

Το φαινόμενο της δυσλεξίας, σας έχει περάσει απο το μυαλό?

ή και δεν είναι έτσι, και υπάρχει αλλού πρόβλημα,

εμείς σαν συνειδητοποιημένοι/μορφωμένοι Έλληνες πολίτες πρέπει να ρίχνουμε το τόσο χαμηλά το επίπεδο μας?

Είναι απλά κρίμα αυτό που έγινε εδώ, με την ας το πούμε πλακίτσα των συνομιλητών του παρόντος νήματος.

Δημοσ.
Είμαι εκτός topic αλλά,

όταν βλέπω κάτι τέτοια τρελαίνομαι.

Το φαινόμενο της δυσλεξίας, σας έχει περάσει απο το μυαλό?

ή και δεν είναι έτσι, και υπάρχει αλλού πρόβλημα,

εμείς σαν συνειδητοποιημένοι/μορφωμένοι Έλληνες πολίτες πρέπει να ρίχνουμε το τόσο χαμηλά το επίπεδο μας?

Είναι απλά κρίμα αυτό που έγινε εδώ, με την ας το πούμε πλακίτσα των συνομιλητών του παρόντος νήματος.

Όταν βλέπω κάποιον ενήλικα να μην ξέρει να γράφει Ελληνικά τότε ας μην γράφει καθόλου.

Όπως είπανε υπάρχει και ο ορθογραφικός έλεγχος.

Τώρα εάν πηγαίνει 1η δημοτικού θα τον δικαιολογήσω αλλά να ζητάει forum για κινητά δεν νομίζω να πηγαίνει δημοτικό.

Και για να είμαστε μέσα στο topic , όταν βλέπεις κάποιον να ρωτάει πως φτιάχνω ένα site,forum ή ένα άλλο θέμα που είχε ανοίξει "Πως βαζω php σε ενα site??? (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=359095)" και φαίνεται ότι δεν έχει ξανά ασχοληθεί ποτέ στην ζωή του, εγώ θα τον πάρω στην πλάκα και μόνο στην πλάκα

Δημοσ.

Και για να είμαστε μέσα στο topic , όταν βλέπεις κάποιον να ρωτάει πως φτιάχνω ένα site,forum ή ένα άλλο θέμα που είχε ανοίξει "Πως βαζω php σε ενα site??? (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=359095)" και φαίνεται ότι δεν έχει ξανά ασχοληθεί ποτέ στην ζωή του, εγώ θα τον πάρω στην πλάκα και μόνο στην πλάκα

Δε νομιζω να ειναι αναγκη να τον παρεις στην πλακα επειδη εχει αγνοια σχετικα με ενα θεμα. Δεν ειναι ολοι παντογνωστες, ο καθενας που κανει μια ερωτηση εδω περα το κανει ακριβως επειδη χρειαζεται βοηθεια για κατι, ασχετα απο τις γνωσεις του και το επιπεδο του.

Το παιδι ρωτησε κατι απλο, πως κανει ενα forum. Μπορεις πολυ ωραια να του απαντησεις οτι δεν ειναι κατι απλο και πρεπει να ασχοληθει πολυ με αυτο. Που ξερεις, μπορει να εχει πραγματικα ορεξη και να κατσει να ασχοληθει. Εσενα δουλεια σου δεν ειναι να τον κρινεις, αν εχεις να προσφερεις κατι απαντησε του αλλιως μην απαντας καθολου...

Και εσυ ειμαι σιγουρος οτι σε πολλα πραγματα εισαι εντελως ασχετος, αν ομως χρειαζοσουν βοηθεια σε καποιο απο αυτα πως θα σου φαινοταν να σε παρουν στην πλακα και μονο στην πλακα...

Δημοσ.

Παρακαλείσαι, κι εσύ και όλοι με τα ίδια μυαλά, να το κάνετε σε άλλα fora όπου επιτρέπεται τέτοιου είδους συμπεριφορά. Οι μπούληδες (εκ του "bullies") είναι ανεπιθύμητοι σε αυτό το forum.

Θεωρήστε το ως μία υπέρ του δέοντος ήπια προειδοποίηση. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές που προβλέπονται από τους Όρους Χρήσης για όλους τους εμπλεκόμενους σε bullying...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...