kotlid Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Συγνωμη για το offtopic αλλα ρε παιδια εδω δεν υπαρχει ακομη σιγουρια για το αν ειναι επιβλαβης η ακτινοβολια απο το κινητο εσις ειστε κιολας σιγουροι οτι τα συγκεκριμενα κινητα εκπεμπουν διπλη ακτινοβολια? Δεν λεω καλα κανουμε και προσεχουμε αλλα οι υπερβολες ποτε δεν εκαναν καλο. Ακομη και πριν μια βδομαδα, διαβασα για μια ερευνα που δεν κατεληξε πουθενα οσον αφορα την ακτινοβολια των καινητων και κατα ποσο ειναι καρκινογενεις Ξανα ζηταω συγνωμη για το offtopic αλλα δεν θεωρω απαντηση στην ερωτηση του φιλου για την επιλογη κινητου τον ισχυρισμο οτι δυο sim = διπλη ακτινοβολια
sYn Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ο ισχυρισμός αυτός είναι απλά αστείος. Ο καθένας γράφει ότι του έρχεται στο μυαλό..
kotlid Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ο ισχυρισμός αυτός είναι απλά αστείος. Ο καθένας γράφει ότι του έρχεται στο μυαλό.. Στον δικο μου ισχυρισμο αναφερεσε? Γιατι τον βρισκεις αστειο μπορεις να μου εξηγησεις? Edit Εκτος αν αναφερεσαι στο 2 sim= διπλη ακτινοβολια οποτε συμφωνουμε!
mixos-gate-7- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εχω και εγω το κηνητο jaga v30 j dream και θα μπορουσα να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημένος αλλα ξενεροσα πολυ γιατι δεν streamαρει βιντεακια απο youtube .ειχα παρει τηλ και στην αντιπροσωπία αλλα τζιφος ..σας παρακαλω αν ξερετε κατι πανω στο θεμα με το youtube απαντηστε !!!
abc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εγώ έχω το SAMSUNG C6112. Λένε ότι έχει αργό μενού. Ισχύει; Επίσης να σε ρωτήσω τα παλιά σου κινητα ήταν από την ίδια μαρκα; Αν όχι, πώς πέρασες τις επαφές σου στο ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ? Μιλάω αν είχες επαφές αποθηκευμένες στις άλλες συσκευές όχι στην ΣΙΜ...
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 αν δεν πήρες ακόμη δες και το motorola EX115 με qwerty, το έχει προσφορά το electroworld κάτω από 100€ http://www.skroutz.gr/s/291991/Motorola-EX115.html
limplixos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας. Ανάμεσα στο Sony Xperia E C1605 Dual Sim και στο Samsung Galaxy S Duos S7562 ποιο μου προτείνετε και γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα