Προς το περιεχόμενο

agora ups

Chrizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia thelw na agorasw ups giati sthn xanthi exei tromeres auxomeiwseis sthn tash kai exoun kaei polla trofodotika. To thema einai oti den to xw xanapsaxei kai den exw idea. Einai gia to pc mou edw sto spiti kai vasika kinigaw thn poiothta. Den thelw kai to pio akrivo vevea alla thelw kati me dinatothtes.

Δημοσ.

Kalimera patriwti...ta parales gia tis auksomeiwseis kai mas kanei disfimisi tespa :P.Egw pali eixa to idio problima stis SERRES kai pira to APC back-up ups 500 apo e-shop.Ws twra eimai auxaristimenos kai to exo arketous mines.Brexei,xionizei to pc einai anoixto kai den svinei.

Δημοσ.

Υπάρχουν δύο τύπων UPS:

Tα StandBy και τα Line Interactive.

Τα πρώτα είναι πιο φτηνά, και είναι για περιοχές που δεν έχουν και τόσο μεγάλο πρόβλημα με τις αυξομειώσεις. Το PC σου παίρνει ρεύμα από το δίκτυο της ΔΕΗ, και μόλις γίνει διακοπή (ή πέσει η τάση κάτω από κάποιο όριο) ενεργοποιείτε (με ένα ρελέ) το UPS και σου δίνει ρεύμα από την δικιά του μπαταρία.

Τα δεύτερα, σου δίνουν ρεύμα μόνιμα από την μπαταρία τους, η οποία βέβαια συνεχώς φορτίζει, αφού βρίσκονται στο ρεύμα. Ειναι για περιοχές πιο δύσκολες (φαντάζομαι πως μάλλον σε κάτι τέτοιο πρέπει να πας, κρίνοντας από το ποστ σου).

Κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με τα VA τους, που αυτός ο αριθμός ουσιαστικά υποδηλώνει την αυτονομία τους για δεδομένη κατανάλωση.

Μια (σημαντική) λεπτομέρεια: Καποια, τα πιο ακριβά συνήθως, έχουν και θύρα επικοινωνίας με το PC, που σου δείχνουν πόσος χρόνος αυτονομίας απομένει. Οσα δεν έχουν θύρα, αυτήν την προειδοποίηση την κάνουν με ένα LED ή/και με ενα buzzer.

Εγώ έχω ααγοράσει από το e-shop το MGE 500VA. Ειναι StandBy (είμαι Αθήνα και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα), αλλά δεν έχει θύρα επικοινωνίας. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά, και τώρα που μιλάμε πρέπει να προστατεύει το ΠιΣι μου, που είναι σπίτι και όλη την νύχτα θα μετατρέπει μια ταινία σε SVCD.

Δες το και σε λινκ:

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.701002

Ελπίζω να σε βοήθησα! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...