Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με mouse?

digimyth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το GIGABYTE GM-M5100 και έχω win 7. Το πρόβλημά μου είναι ότι μια δουλεύει και μια όχι στον υπολογιστή μου (laptop).

Αγόρασα το συγκεκριμένο ποντίκι γιατί μου χάλασε το ενσωματωμένο ποντίκι του laptop. Στην αρχή το είχε αναγνωρίσει αλλά όλο προβλήματα παρουσίαζε όπως το να μην δουλεύει σε καμία επιφάνεια εκτός του mousepad και να πηγαίνει αργά αλλά και να κολλάει. Τώρα έχει πεθάνει εντελώς (δεν αναγνωρίζεται καν ενώ ανάβει το λαμπάκι απο κάτω) και είναι καινούργιο... Όταν το συνδέω δεν ακούγεται ο ήχος των win όπως όταν συνδέουμε συσκευή. Άλλες συσκευές όπως το φλασάκι usb τις βλέπει κανονικά.

Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Υπάρχει πιθανότητα επειδή χάλασε το ενσωματωμένο ποντίκι του λάπτοπ να παρουσιάζει δυσλειτουργίες το καινούργιο;

Το συγκεκριμένο το αγόρασα απο το e-shop.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Σε όλες τις usb τα ίδια κάνει; Αν έχεις τη δυνατότητα να το συνδέσεις και σε κάποιον άλλον υπολογιστή, δοκίμασέ το.

Συνήθως όμως, όταν το ποντίκια κάνουν περίεργα, σημαίνει πως πάνε για πέταμα (εγγύηση).

Δημοσ.
Σε όλες τις usb τα ίδια κάνει; Αν έχεις τη δυνατότητα να το συνδέσεις και σε κάποιον άλλον υπολογιστή, δοκίμασέ το.

Συνήθως όμως, όταν το ποντίκια κάνουν περίεργα, σημαίνει πως πάνε για πέταμα (εγγύηση).

Έχω σκεφτεί να το δοκιμάσω και σε άλλον αλλά δεν έχω διαθέσιμο τώρα...:-(

Κάνει τα ίδια σε όλες τις θύρες usb. Σκεφτόμουν όμως μήπως υπάρχει πιθανότητα να φταίει το touchpad. Θέλω να το δοκιμάσω και αλλού να δω τι παίζει πάντως...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν και πώς θα μπορούσαν να συσχετίζονται τα δυο προβλήματα αλλά αν έχεις όρεξη δοκίμασε να κατεβάσεις και να τρέξεις κάποιο live CD με γραφικό περιβάλλον για να δεις αν συνεχίζονται κι εκεί τα προβλήματα (οπότε θ αποκλείσουμε το θέμα drivers/λειτουργικού).

Υποθέτω δοκίμασες να παίξεις με το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίσης touchpad/mouse (FN + κάποιο Fx key);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...