Προς το περιεχόμενο

dell studio 1557

chris70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παιδια εχω παρει ενα ιδιο Dell Studio 1557 i7 και το μονο προβλυμα που εχω παθει ειναι οτι μια φορα πυ ειχα ανιχτω το MSN, fb και επαζα και Call (ολα φουλ ετσ τα γραφηκα) μου εκανε restart επειδει ανεβασε θερμοκρασια τυποτα αλλο δεν εχω παθει

Αν σου κανει απο τωρα επανεκηνηση που ειναι ψυχρος ο καιρος φαντασου το καλοκαιρι!!! κατι αλλο... Το λαπτοπ το εχεις σε σκληρη επιφανεια η στο κρεβατι?? Επεισης εγω με ανοιχτο crysis FUll γραφικα facebook,msn,skype,kai windows media player (toshiba laptop)με ενα προγραμα της τοσιμπα μου εδιχνε 47-48 % οτι ειναι ζεστο. δηλαδη ηταν αρκετα μετρια η θερμοκρασια του.Ουτε επανεκηνηση μου εχει κανει ουτε τιποτα...Αποτι εψαξα στο google υπαρχουν πολλα ποστ για της υπερθερμανσεις στο συγκεκριμενο Dell.Να προσθεσω και κατι ακομα.Μερικοι λενε οτι ι Καρτα γραφικων φτεει για τις υπερθερμανσεις. Κατα την γνωμη μου ειναι απο επεξεργαστη

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν σου κανει απο τωρα επανεκηνηση που ειναι ψυχρος ο καιρος φαντασου το καλοκαιρι!!! κατι αλλο... Το λαπτοπ το εχεις σε σκληρη επιφανεια η στο κρεβατι?? Επεισης εγω με ανοιχτο crysis FUll γραφικα facebook,msn,skype,kai windows media player (toshiba laptop)με ενα προγραμα της τοσιμπα μου εδιχνε 47-48 % οτι ειναι ζεστο. δηλαδη ηταν αρκετα μετρια η θερμοκρασια του.Ουτε επανεκηνηση μου εχει κανει ουτε τιποτα...Αποτι εψαξα στο google υπαρχουν πολλα ποστ για της υπερθερμανσεις στο συγκεκριμενο Dell

ειναι που ειναι ο i7 φουρνος ειναι που ειναι και το συστημα ψυξης του dell Κακοσχεδιασμενο εχει και πλαστικα της πλακας τρελη κινεζια τι περιμενεις. ακομα και πανακριβα vaio με i7 βραζουν στο Idle οποτε μην περιμενετε και πολλα. το θεμα ειναι οτι σε πολλα τεστ μετρησαν εξωτερικη θερμοκρασια απο 55-65 βαθμους σε λαπτοπ διαφορων εταιριων με i7.

Δημοσ.
ειναι που ειναι ο i7 φουρνος ειναι που ειναι και το συστημα ψυξης του dell Κακοσχεδιασμενο εχει και πλαστικα της πλακας τρελη κινεζια τι περιμενεις. ακομα και πανακριβα vaio με i7 βραζουν στο Idle οποτε μην περιμενετε και πολλα. το θεμα ειναι οτι σε πολλα τεστ μετρησαν εξωτερικη θερμοκρασια απο 55-65 βαθμους σε λαπτοπ διαφορων εταιριων με i7.

Δηλαδη μαπα το καρπουζι(i7)?:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω στο τραπεζι και αυτο εγεινε πριν παρω την βασι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κσερω εαν εγεινε απο τιν θερμοκρασια βασικα μου κολισε και εκανα restart αλλα οταν πειρα τιν βασι δεν εχω κανενα προβλιμα. Τωρα για τα πλαστικα που ειναι κινεζικα δεν νομιζω τα αλλα laptop να μιν ειναι κινεζικα το πλαστικα τους ? Διακρινω απο ολους οτι θελουν να μιοσουν το pc και δεν μπορω να καταλαβω γιατι και δεν το λεω επειδι ειναι δικο μου και oυτε το λεω για εσας αλλα ουτε εχω κερδος απο τιν Dell απλα εχω αυτιν τιν απορια

Δημοσ.

εγω ειχα αποφασισει να παρω το l505-13n της toshiba στα 833€ και σημερα εμαθα για το συγκεκριμενο dell στα 800€ ! και το σκεφτηκα μηπως ειναι καλυτερο αλλα ο αρχικος μου ενδοιασμος και το "κολλημα" μου στο toshiba συνεχιζει! η γνωμη σας ποια ειναι μεταξυ των δυο μοντελων;

http://multirama.gr/products/compare?catid=010200&pid=0449892&pid=0452891

Δημοσ.

φιλε και εγω το ιδιο δηλημα ειχα αλλα τελικα πειρα το Dell και αμα θες εγω το Dell σου λεω να παρεις τωρα εσυ διαλεγεις και παιρνεις....

Δημοσ.

Χθες είδα το Dell σε μαγαζί και διαπίστωσα ότι το μηχάνημα σε idle κατάσταση ήταν ήδη αρκετά ζεστό (στο touchpad και λίγο δεξιότερα). Αν τώρα του βάλεις κάτι βαρύ να επεξεργαστεί, προσθέσεις και τις ζέστες του καλοκαιριού νομίζω ότι πλέον μιλάμε για καταστάσεις fujitsu με AMD. Δίπλα του ακριβώς ήταν το vaio για το οποίο γίνεται συζήτηση σε άλλο thread και η θερμοκρασία του πλαστικού ήταν ίδια με του δωματίου.

Δημοσ.

Επειδη το ενας γνωστος μου το εχει... Οι θερμοκρασιες του ειναι αρκετα ζεστες!Ακομα και σε idle. δεν το χρησημοποιει για gaming μονο για γραψιμο και αντε κανα mini-game.Το δινουν τωρα στα 799 ευρω με αλλη καρτα γραφικων. Ατι 5470 αντι για 4570 που το πουλαγανε.

Δημοσ.
Χθες είδα το Dell σε μαγαζί και διαπίστωσα ότι το μηχάνημα σε idle κατάσταση ήταν ήδη αρκετά ζεστό (στο touchpad και λίγο δεξιότερα). Αν τώρα του βάλεις κάτι βαρύ να επεξεργαστεί, προσθέσεις και τις ζέστες του καλοκαιριού νομίζω ότι πλέον μιλάμε για καταστάσεις fujitsu με AMD. Δίπλα του ακριβώς ήταν το vaio για το οποίο γίνεται συζήτηση σε άλλο thread και η θερμοκρασία του πλαστικού ήταν ίδια με του δωματίου.

δεν ειναι εκει η cpu εκει ειναι ο δισκος. ακομα χειροτερα δηλαδη

η cpu και ο εξαερισμος της ειναι στο κεντρο...οτι να ναι

799 και στο Public

Δημοσ.

Παιδιά απ'ότι έχω ακούσει η Dell είναι αρκετά αξιόπιστη. Εψαχνα για ένα laptop και μόλις βρήκα αυτό στα 799e σκέφτηκα να το αγοράσω. Αλλά μετά βλέπω αυτό το θέμα και ότι ζεσταίνει πολύ. Τι λέτε να κάνω? Να το αγοράσω και να πάρω το ρίσκο η να δώσω κανα τρακοσάρι παραπάνω να πάρω το XPS?

Δημοσ.

Αναλογα φιλε... Για τι χρηση το θες? Και τωρα που αρχιζουν οι ζεστες ασε... καλυτερα κοιτα κανα αλλο.To Dell αυτο δεν εχεις αναρωτηθει γιατι ειναι τοσο φθηνο με ι7 επεξεργαστη? Ξερεις ποσος κοσμος το εχει γυρισει πισω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...