Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Που οδευουμε παιδια; Παγωμα μισθων και μειωση αποδοχων απο τη μια, αυξηση πολλων προϊοντων και μελλοντικη αυξηση ΦΠΑ απο την αλλη + τα δις που χρωσταμε.. Και ενα βιντεο που λεει πολλα :
Finn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς να έχω δει το βιντέο συμφωνώ με τον υπότιτλο που φαίνεται
BadBoy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 «όσο αναφορά» Όταν μάθει ελληνικά αυτός που έκανε το βίντεο, ας έρθει να μιλήσει για την Ελλάδα.
buzzad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τι εχει γινει με αυτο το video της μοδας ειναι...!!
De@th L0rd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο και μόνο που θεωρεί αρνητικό τον αποχωρισμό από τις θρησκείες και τα εθνικιστικά πρότυπα,με έκανε να σταματήσω να το παρακολουθώ. Καθόλου δε με ενδιαφέρει αν καταργηθούν οι παρελάσεις και κατεβάσουν τον εσταυρωμένο. Τι έγινε χάσαμε την πρέζα της θρησκείας και του εθνικισμού και ξαφνικά έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα; Αλλά απορώ που κολλάει ο Carlin μέσα σε αυτά.Γενικά το βίντεο μέχρι εκεί που είδα έχει κόψει κ ράψει άσχετα πράγματα,δεν έχει καμία συνοχή και έχει ανακρίβειες.Πχ αυτό με τον Κίσινγκερ δε το βρήκα πουθενά.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 "Ξεχάσαν" να βάλουν τις απόψεις του George Carlin περί θρησκείας...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πόσες φορές ακόμα θα ακούσω για αυτά που και καλά είπε ο kissinger για τους Ελληνες. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε μετά από αυτό να δω όλο το video.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αλλά απορώ που κολλάει ο Carlin μέσα σε αυτά... Ρε φίλε εδώ έλιωσα.
nickarmy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 θα φείγω θα πάω αλλού,σε άλλα μέρη τόπους μου θα με αγαπούν ... Πετρέλαιο υπάρχει (υπάρχουν αρκετές έρευνες) αλλα για χρυσό και διαμάντια δεν έχω ακούσει, σημειωτέρον η ευρώπη θα μας κρατήσει για τα δικά της συμφέροντα και δεν θα πάμε με την αμερική ααα και το πρόβλημα για τη φύλαξη των συνόρων είναι δικό μας θέμα και μην τα ρίγνουμε όλα στην ευρωπαική ένωση (που έχει μίνει πίσω βέβαια και αυτή σε αυτό το έργο)
gfilippas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Που οδευουμε παιδια; Παγωμα μισθων και μειωση αποδοχων απο τη μια, αυξηση πολλων προϊοντων και μελλοντικη αυξηση ΦΠΑ απο την αλλη + τα δις που χρωσταμε.. Και ενα βιντεο που λεει πολλα : Ελλάδα. Υπάρχει μέλλον; Εδώ ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Τον Θεό δεν τον βάζω καθόλου στο κόλπο. Μόνο ο Πητ Παπαδάκος ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει. Εκείνο που ξέρω πάντως σίγουρα, είναι ότι το video είναι μια απίστευτη μπούρδα. Από τις πολλές που βρίσκεις στο youtube.
gf030 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Mπα. Οταν οι μονες ανησυχιες μας ειναι τα μαλλια ραστα, το που θα κανουμε τατου και πως θα παρουμε το φιρματο τζινακι-παπουτσακι, με την καμια.
@@sos@@ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τι εχει γινει με αυτο το video της μοδας ειναι...!! Μύρισαν απογοήτευση και είπαν μερικοί να βγουν προς άγρα... Μέλλον έχει η ελλάδα , πόσο θα το υποθηκεύσουν είναι το ζήτημα...
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ξένοιασα απ' τους μπελάδες, του χωριού τα προξενιά Τώρα μ' όποιαν θέλω μένω κι αν δε θέλω λέω γεια Με κομπίνες και τερτίπια κονομάω ποσοστά και θα πάρω πέντε σπίτια στην Ακρόπολη μπροστά [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WaAbYc3eDTE][/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.