gkokki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ την παρέα.. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ξέρετε κάποιο μαγαζί με καλές τιμές στην Αθήνα, για να αγοράσω μία καινούργια οθόνη - ανταλακτικό 15" (1024 Χ 768 ) για laptop Fujitsu Siemens Amilo M7405 ? Είχε αυτήν : Chunghwa CLAA150XH01 αλλά, διορθώστε με αν κάνω λάθος, μπορεί να μπει και άλλης μάρκας ( άρα ίσως και φτηνότερης ? ) ( Ξέρω, ξέρω κάποιοι θα πουν "Google It" αλλά δεν ξέρω και για να συγκρίνω τιμές θα πρέπει να ψάχνω κανά 15νθήμερο ) Σκέφτομαι απο Αθήνα ώστε να πάω να την παραλάβω εγώ για να μην πάθει ζημιά κατά την μεταφορά. Αν πάλι υπάρχει μαγαζί απο Ευρωπαϊκή Ενωση με ΠΟΛΥ καλύτερη τιμή....θα το ρισκάρω. Θα σκεφτόμουν και την αγορά μεταχειρισμένης οθόνης αλλά δεν ξέρω πως να την αναζητήσω στο γκούγκλι ( αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να βρω μεταχειρισμένη την "συγκεκριμένη οθόνη" και όχι γενικά "μεταχειρισμένες οθόνες" και έχει όρεξη....ας δώσει χείρα βοηθείας ) Να 'στε όλοι καλά
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου προτείνω κάποιο κατάστημα. Πάντως αυτό που ξέρω είναι πως δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις την ίδια ακριβώς οθόνη. Σε Fujitsu Siemens Amilo 2530 15" (14xx*9xx) τοποθετήθηκε οθόνη από κάποιο lenovo ανάλυσης 16xx*10xx χωρίς πρόβλημα. Φαντάζομαι θα πρέπει να ταιριάζουν οι υποδοχές/βίδες του σκελετού μ αυτές της οθόνης. Το θέμα είναι πώς το ελέγχεις αυτό εκ των προτέρων...
LaptopService Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 http://www.laptopservice.gr Κάλεσε και θα σου βρούμε εμείς οθόνη.
gkokki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου προτείνω κάποιο κατάστημα. Πάντως αυτό που ξέρω είναι πως δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις την ίδια ακριβώς οθόνη. Σε Fujitsu Siemens Amilo 2530 15" (14xx*9xx) τοποθετήθηκε οθόνη από κάποιο lenovo ανάλυσης 16xx*10xx χωρίς πρόβλημα. Φαντάζομαι θα πρέπει να ταιριάζουν οι υποδοχές/βίδες του σκελετού μ αυτές της οθόνης. Το θέμα είναι πώς το ελέγχεις αυτό εκ των προτέρων... Φίλε antonl, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου Απ' ότι κατάλαβα μάλλον θα πρέπει να βγω στην γύρα με την οθόνη παραμάσχαλα (την έχω "λύσει") και να βρω επιτόπου ποιά ταιριάζει. Απ' ότι είδα οι καινούργιες στοιχίζουν γύρω στα 150 ευρώ για σκέτη αγορά. Ίσως να πρέπει να ψάξω για καμία μεταχειρισμένη αλλά δεν ξέρω πως. Οπότε ότι γίνει θα πάρει χρόνο ......αλλά δεν το βιάζομαι. Υ.Γ Είμαι καινούριος στην παρέα σας και δεν έχω δει. Υπάρχει τμήμα για αγοραπωλησίες ? Να 'στε όλοι καλά ---------- Προσθήκη στις 03:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:26 ---------- www.laptopservice.grΚάλεσε και θα σου βρούμε εμείς οθόνη. ΟΚ. Θα επικοινωνήσω. Thanks
sotos_panag Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στο eBay θα την βρεις σχεδόν στην μισή τιμη. Απο οτι είδα, οι πωλητές οθονών εν Ελλάδι, (επειδή πληρώνουν ενα κάρο φορους, δασμους κτλ ...) ΘΕΛΟΥΝ να πουλάνε 1 οθόνη και να αγοράζουν 2 ή και 3 ίδιες οθόνες. Ενδεικτικά τιμή στην Ελλάδα - > http://www.laptopscreens.gr/el/acer-laptop-screens/acer-lcd-screen-89.html 197 $ (145 € _ 13-Φεβ-2010) με 3 μηνες εγγύηση (οι άλλες σελίδες ντρέπονται μάλλον να γράψουν τιμή. πρέπει να τους στείλεις email ή στο λένε τηλεφωνικά και χαμηλόφωνα) Στο eBay: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120529536450&ssPageName=STRK:MEWAX:IT 50 $ (37 € περίπου σημερα 13-Φεβ-2010) με 1 χρονο εγγύηση ------- Η συγκεκριμένη οθόνη είναι η B089AW01 για Netbook Acer, Dell, IBM των 8.9 ιντσών. Ο κωδικός B089AW01,υπάρχει στην πλάτη της οθόνης. ΠΡΟΣΟΧΗ στο άνοιγμα του φορητού. Αν ψάξεις στο Ebay θα βρεις και οδηγίες για το άνοιγμα/βγάλσιμο της οθόνης. (Για την δικιά μου είχαν).
gkokki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Στο eBay θα την βρεις σχεδόν στην μισή τιμη. Απο οτι είδα, οι πωλητές οθονών εν Ελλάδι, (επειδή πληρώνουν ενα κάρο φορους, δασμους κτλ ...) ΘΕΛΟΥΝ να πουλάνε 1 οθόνη και να αγοράζουν 2 ή και 3 ίδιες οθόνες. Ενδεικτικά τιμή στην Ελλάδα - > http://www.laptopscreens.gr/el/acer-laptop-screens/acer-lcd-screen-89.html 197 $ (145 € _ 13-Φεβ-2010) με 3 μηνες εγγύηση (οι άλλες σελίδες ντρέπονται μάλλον να γράψουν τιμή. πρέπει να τους στείλεις email ή στο λένε τηλεφωνικά και χαμηλόφωνα) Στο eBay: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120529536450&ssPageName=STRK:MEWAX:IT 50 $ (37 € περίπου σημερα 13-Φεβ-2010) με 1 χρονο εγγύηση ------- Η συγκεκριμένη οθόνη είναι η B089AW01 για Netbook Acer, Dell, IBM των 8.9 ιντσών. Ο κωδικός B089AW01,υπάρχει στην πλάτη της οθόνης. ΠΡΟΣΟΧΗ στο άνοιγμα του φορητού. Αν ψάξεις στο Ebay θα βρεις και οδηγίες για το άνοιγμα/βγάλσιμο της οθόνης. (Για την δικιά μου είχαν). Φίλε sotos_panag, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου στο θέμα μου. Ναι, φανταόμουν οτι η διαφορά τιμής στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα ήταν μεγάλη και φυσικά με επιβεβαίωσες. Μιάς και υπάρχει ήδη ένα desktop και ένα netbook δεν είναι άμεση και επιτακτική η επισκευή του laptop. Μόλις βρω χρόνο και χρήμα η παρουσιαστεί μια προκλητική ευκαιρία τότε θα το ξανακοιτάξω. Να σαι καλά και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.