million_voices Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 μπαααα εγω το xigmatek προτιμουσα αλλα δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο το κουτακι μια χαρα λιτο καλογουστο και ευχρηστο ειναι,φωτακια σκατακια φατακια δεν ηθελα δες εδω για το xigmatek http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=351458 προχθες συναρμολογησα ενα pc με το coolermaster 690 advanced II με το συστημα των δισκων στο πλαι και απο ευχρηστια γματα,ποιοτητα ομως πολυ καλη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Οτι ειναι tool less δε μου λεει κατι... Πολλοι toolless μηχανισμοι ειναι τοσο απαραδεκτοι που τους πεταω και βαζω βιδες instead Ουτε οτι ειναι μαυρο μεσα... λες και θα το βλεπει κανεις. Ασε που ξερεις ποοοοσο ακριβο ειναι ενα γυαλοχαρτο/ντουκοχαρτο συν ενα μαυρο σπέι? Αντιθετα, δεν μου αρεσει οτι οι δισκοι μπαινουν ετσι και οχι στραμμενοι 90° (για να ειναι τα καλωδια απο τη πισω πλευρα), ουτε το τροφοδοτικο που ειναι πανω. Αλλα θα μου πεις, ποιο κουτι στα λεφτα αυτα, τα εχει ολ αυτα? Κανενα θα σου πω... Παντως και ευρυχωρο για midi φαινεται, και τρυπα πισω απο τη μητρικη εχει για να αλλαζεις το backplate αν χρειαστει να αναβαθμισεις τη ψυκτρα σου, χωρις να λυσεις ολο το συστημα. Me approves, κριμα που δεν ηταν διαθεσιμο αμεσα, γιατι οντως φαινεται καλυτερο απο το CM.
million_voices Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 σοβαρα σε βολευει αυτο το κολπο με τα hdd στο πλαι? πρεπει να ανοιξεις και τα 2 καπακια για να βαλεις δισκο,εμενα δεν μου αρεσε αλλιως το επαιρνα το cm advanced ii χαλαρα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ε μια φορα το 6μηνο που βαζω δισκους (αν και πρεπει να τη κοψω τη κακια συνηθεια γιατι εχω φτασει στους 5 και τα... 3,3TB ), δεν μου κανει και ιδιαιτερο κοπο να ανοιξω απο "απο κει" πλαϊνο καπακι... Σιγα. Απο το να μη κοβουν ροη αερα τα καλωδια στο πισω μερος, 1000 φορες να ανοιγω το δεξι πλαϊνο αντι του αριστερου.
DeMaitre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες, θα ήθελα τα φώτα σας επάνω στο εξής: Θέλω να φτιάξω μια σύνθεση που θα αποτελείται ενδεικτικά από το εξής hardware: CPU --> Intel Core i5-650 RAM --> 2x2GB DDR3 PC3-12800 (1600 MHz) VGA --> ATI RANDEON HD5770 1GB or NVIDIA GeFORCE GTS250 1GB HDD --> 500GB SATA2 OPTICAL DRIVES --> DVD-RW + BLUE RAY (μελλοντικά) + PCI WIRELESS CARD + PCI MODEM... Το ερώτημά μου είναι πόσα Watt τροφοδοτικό θα πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σε ενέργεια της παραπάνω σύνθεσης (συγκεκριμένες προτάσεις σε επίπεδο χαρακτηριστικών του PSU θα ήταν καλοδεχούμενες). Επίσης, θα ήθελα και μία εναλλακτική πρόταση, για την περίπτωση που μελλοντικά θα ήθελα να εγκαταστήσω και δεύτερη κάρτα γραφικών σε διάταξη SLI ή CrossFire (ένα PSU που να σηκώνει την παραπάνω σύνθεση, αλλά με 2 κάρτες σε SLI ή CrossFire). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τις προτάσεις σας!
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αρχικά ξέχνα την GTS250 - και βουρ για την 5770. Ο δίσκος καλύτερα να είναι ο F3. Τροφοδοτικά: Χωρίς CF -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverpower-Sp-Ss500-Psu-500W-SP-SS500.htm Με CF -> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12573&cat=17 Γνώμη μου - πάρε το 2ο και καθάρισες από psu για πολλά χρόνια
million_voices Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 http://www.enermax.outervision.com/ αρκετα ποιο ρελιστικο απο αλλα psu calculators η ισως τα enermax ειναι τοσο καλα
DeMaitre Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 @caution ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το Corsair το είχα μπανίσει κι εγώ ως πιθανή λύση "all weather"! @million_voices ευχαριστώ πάρα πολύ για το link!!! Χρησιμότατο και το τίμησα ήδη με κάποιες εναλλακτικές συνθέσεις που πέρασαν απ' το κεφάλι μου...
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ρεαλιστικό δείχνει το calculator πράγματι - σίγουρα θα δίνει λίγο αέρα ( καλά κάνει ) - έχουν και αέρα στην ονοματολογία τους τα psu της enermax ( ξέρετε ότι το 525 πατάει πολλά "600άρια" ) οπότε είσαι διπλά καλυμμένος! Ave Enermax!
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλές προτάσεις όντως. Από θέμα θορύβου όμως τα καταφέρνουν (ειδικά το 650άρι της Corsair)?
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ...χαλαρός 12άρης που δεν ακούγεται - ίσως είναι placebo επειδή έχω δει τα ονομαστικά db αλλά νομίζω ότι είναι μια υποψία πιο θορυβώδες από το 525 της enermax - πάντως ενώ είμαι αρκετά ψυχάκι με την φασαρία - από corsair psu της τελευταίας πενταετίας δεν έχω απηυδήσει ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.