nifa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή το pc μου βρίσκεται αρκετά μακρυά από την πιο κοντινή μπρίζα τηλεόρασης, βρήκα το παρακάτω πολύμπριζο το οποίο έχει και θέση για καλώδιο τηλεόρασης. Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη λύση? Είναι αξιόπιστη, και θα έχω καλό ψηφιακό σήμα? http://smartcomputer.gr/view_product.php?productid=4389&idcat=27&idsubcat=106&idsubsubcat=326&key=ccc425438b658f6eaa7301fb4da54cc4&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f
AlexNet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν κατάλαβα -ες τι θες να κάνεις ακριβώς. Το πολύμπριζο αυτό προσφέρει προστασία τηλεοπτικού σήματος, πάλι δεν θα έχεις καλώδια;
nifa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ναι έχει δίκιο, εγω το παρερμήνευσα και θεώρησα ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως πηγή τηλεοπτικού σήματος. Δηλαδή να μην χρησιμοποιήσω την κεραία της ταράτσας μου γιατί η μπρίζα είναι αρκετά μακρυά. Με την εσωτερική κεραία της συσκευασίας θα μπορώ να έχω ψηφιακό σήμα αξιόλογο?
AlexNet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω ποιο tv tuner έχεις, δοκίμασε το.
cabdik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αυτα τα πολυμπριζα προσφερουν ασφαλεια σε τηλεφωνικο και τηλεοπτικο σημα. δεν ειναι αναμεταδοτες..!!! εκει βαζεις το καλωδιο που ερχεται απο την κεραια στην εισοδο και στην εξοδο βαζεις αλλο καλωδιο μεχρι το tv tuner ή την τηλεοραση, αναλογα με το που θες να στειλεις το σημα. το ιδιο κανεις και με το τηλεφωνο! ετσι εχεις ασφαλεια απο υπερφορτωσεις των σηματων αυτων απο οποιαδηποτε αιτια, και συνηθως απο κεραυνους!
chrisimone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αλλα κ αντιστοιχα πτωση στην ποιοτητα αφου παρεμβαλονται και αλλα κυκλωματα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.