Προς το περιεχόμενο

Πολύμπριζο και σύνδεση με tv-tuner

nifa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το pc μου βρίσκεται αρκετά μακρυά από την πιο κοντινή μπρίζα τηλεόρασης, βρήκα το παρακάτω πολύμπριζο το οποίο έχει και θέση για καλώδιο τηλεόρασης. Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη λύση? Είναι αξιόπιστη, και θα έχω καλό ψηφιακό σήμα?

http://smartcomputer.gr/view_product.php?productid=4389&idcat=27&idsubcat=106&idsubsubcat=326&key=ccc425438b658f6eaa7301fb4da54cc4&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα -ες τι θες να κάνεις ακριβώς. Το πολύμπριζο αυτό προσφέρει προστασία τηλεοπτικού σήματος, πάλι δεν θα έχεις καλώδια;

Δημοσ.

Ναι έχει δίκιο, εγω το παρερμήνευσα και θεώρησα ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως πηγή τηλεοπτικού σήματος. Δηλαδή να μην χρησιμοποιήσω την κεραία της ταράτσας μου γιατί η μπρίζα είναι αρκετά μακρυά. Με την εσωτερική κεραία της συσκευασίας θα μπορώ να έχω ψηφιακό σήμα αξιόλογο?

Δημοσ.

αυτα τα πολυμπριζα προσφερουν ασφαλεια σε τηλεφωνικο και τηλεοπτικο σημα. δεν ειναι αναμεταδοτες..!!! εκει βαζεις το καλωδιο που ερχεται απο την κεραια στην εισοδο και στην εξοδο βαζεις αλλο καλωδιο μεχρι το tv tuner ή την τηλεοραση, αναλογα με το που θες να στειλεις το σημα.

το ιδιο κανεις και με το τηλεφωνο! ετσι εχεις ασφαλεια απο υπερφορτωσεις των σηματων αυτων απο οποιαδηποτε αιτια, και συνηθως απο κεραυνους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...