Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire (PS3, XBOX360)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανταλάζω Topspin3, Need For speed prostreet, Gran turismo 5, midnight Club los angeles και uncharted για το LA Noire! :)

Ανταλάζω την γιαγιά μου το μπαστούνι της και δυο απλυτα σωβρακα μου για το LA Noire!

^_^

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

frame rate για κλωτσες, επαναλαμβανομενο, hype μεχρις εσχατων, μετριοτατα γραφικα, προβλεψιμο μεχρι αηδιας. κατα τα αλλα πεζεται σχατικα ευχαριστα. νομιζω ο χειροτερος τιτλος της rockstar, σε σχεση παντα με τα προηγουμενα.

iphone.png

Δημοσ.

frame rate για κλωτσες, επαναλαμβανομενο, hype μεχρις εσχατων, μετριοτατα γραφικα, προβλεψιμο μεχρι αηδιας. κατα τα αλλα πεζεται σχατικα ευχαριστα. νομιζω ο χειροτερος τιτλος της rockstar, σε σχεση παντα με τα προηγουμενα.

Αν πάρουμε υπόψη βέβαια τις ατάκες "χάλια γραφικά" και "ο χειροτερος τιτλος της rockstar" αλλά και το αντίστοιχο ποστ σου στο portal 2

απαραδεκτο και βαρετο παιχνιδι. !

θα παρακαλέσω αυτούς που ψάχνουνε γνώμες για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, να μη σε πάρουν στα σοβαρά..

Δημοσ.

Το αγόρασα και γω,μεταχειρισμένο, στα 40€,σε τέλεια κατάσταση,για PS3,και εχω μείνει άφωνος απο τις 3 πρώτες ώρες που έχω παίξει.φοβερή ατμοσφαιρα.

Αν δεν έκανα την βλακεία να αναβαθμίσω το PS3 σε 3.60 ,θα το είχα κατεβάσει απο τον θείο αλλά τεσπα

Δημοσ.

Θεικό παιχνίδι ασταμάτητες ώρες αλλα ειναι αρκετά μεγάλο και προτότυπο που ειναι στα πολλα +++ του :)

Δημοσ.

το τερμάτησα σήερα, με τη βοήθεια του ΥΤ φυσικά,

το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι ότι θέλει τρελά αγγλικά, και δεν έχει πολύ μπιστολίδι μέσα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και δώ παίδες, για Χβοχ, όποιος το τερματίσει και θέλει να το σμπρώξει, ας ρίξει ένα pm.

Δημοσ.

το τερμάτησα σήερα, με τη βοήθεια του ΥΤ φυσικά,

το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι ότι θέλει τρελά αγγλικά, και δεν έχει πολύ μπιστολίδι μέσα.

Πόσες μέρες σου πήρε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...