mangeo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ανταλάζω Topspin3, Need For speed prostreet, Gran turismo 5, midnight Club los angeles και uncharted για το LA Noire! Ανταλάζω την γιαγιά μου το μπαστούνι της και δυο απλυτα σωβρακα μου για το LA Noire!
alexkalpan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 frame rate για κλωτσες, επαναλαμβανομενο, hype μεχρις εσχατων, μετριοτατα γραφικα, προβλεψιμο μεχρι αηδιας. κατα τα αλλα πεζεται σχατικα ευχαριστα. νομιζω ο χειροτερος τιτλος της rockstar, σε σχεση παντα με τα προηγουμενα.
vocals_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 frame rate για κλωτσες, επαναλαμβανομενο, hype μεχρις εσχατων, μετριοτατα γραφικα, προβλεψιμο μεχρι αηδιας. κατα τα αλλα πεζεται σχατικα ευχαριστα. νομιζω ο χειροτερος τιτλος της rockstar, σε σχεση παντα με τα προηγουμενα. Αν πάρουμε υπόψη βέβαια τις ατάκες "χάλια γραφικά" και "ο χειροτερος τιτλος της rockstar" αλλά και το αντίστοιχο ποστ σου στο portal 2 απαραδεκτο και βαρετο παιχνιδι. ! θα παρακαλέσω αυτούς που ψάχνουνε γνώμες για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, να μη σε πάρουν στα σοβαρά..
basilis222 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παιδιά όποιος το τερματίσει, και δεν το θέλει πιά, το αγοράζω.
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 θα το χτυπήσω και εγώ σήμερα ακούω και διαβάζω πολυ καλές κριτικές για να δούμε
jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Το αγόρασα και γω,μεταχειρισμένο, στα 40€,σε τέλεια κατάσταση,για PS3,και εχω μείνει άφωνος απο τις 3 πρώτες ώρες που έχω παίξει.φοβερή ατμοσφαιρα. Αν δεν έκανα την βλακεία να αναβαθμίσω το PS3 σε 3.60 ,θα το είχα κατεβάσει απο τον θείο αλλά τεσπα
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Θεικό παιχνίδι ασταμάτητες ώρες αλλα ειναι αρκετά μεγάλο και προτότυπο που ειναι στα πολλα +++ του
Socratis_g Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 το τερμάτησα σήερα, με τη βοήθεια του ΥΤ φυσικά, το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι ότι θέλει τρελά αγγλικά, και δεν έχει πολύ μπιστολίδι μέσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Και δώ παίδες, για Χβοχ, όποιος το τερματίσει και θέλει να το σμπρώξει, ας ρίξει ένα pm.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 το τερμάτησα σήερα, με τη βοήθεια του ΥΤ φυσικά, το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι ότι θέλει τρελά αγγλικά, και δεν έχει πολύ μπιστολίδι μέσα. Πόσες μέρες σου πήρε ?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Υπάρχει και αυτό το site που με έχει βοηθήσει παραπολύ ως τώρα. http://www.la-noire.tv/
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Έπιασα το τσιράκι του δολοφόνου και πήρα προαγωγή αντε να δούμε που θα μας βγάλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.