giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μη με ξενερωνετε ετσι και ακυρωσω καμια παραγγελια
polakis21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Να πω κι εγώ την γνώμη μου. Πέρα από συλλογή στοιχείων και ανακρίσεις που καταλήγουν σε πιστολίδι, το παιχνίδι δεν έχει τίποτα άλλο να κάνεις!!! Νομίζω είναι κατώτερο και από GTA και από RDR! Αρπαχτή της Rockstar ενόψει GTA5!!!!
The_Sheep Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ps3 δεν εχω για να εχω παιξει το Heavy Rain, αλλα αυτο το παιχνιδι δεν θα το αγοραζα . Ειναι απο αυτα που τα νοικιαζεις , τα τερματιζεις (αν αντεξεις ) και μετα δεν τα ξανα-ακουμπας. "Νομίζω είναι κατώτερο και από GTA και από RDR!" Ειναι ΠΟΛΥ κατωτερο , και για μενα θα επρεπε να ειναι η κορυφη του το 8,5 στην βαθμολογια.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Για να το λέτε τόσα άτομα... Πάω να ακυρώσω παραγγελία. Κρίμα. Και το περίμενα πάρα πολύ.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τι περιμενατε?Ηταν γνωστο οτι ετσι θα ηταν το παιχνιδι.Μην παρασυρεστε απο τις βαθμολογιες των κριτικων.Ενα καλο παιχνιδι ειναι για ιδιαιτερα γουστα.
privateer Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 το παιχνίδι δεν το έφτιαξε η rockstar οποτε μην περιμενετε να είναι στο ίδιο επίπεδο με gta4/rdr
dkmaster Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, με ποια λογική το συγκρίνεται με το gta το rdr; Καμία σχέση το στυλ του παιχνιδιού. Είναι σαν να γίνεται σύγκριση με το fifa. Το παιχνίδι πολύ ωραίο είναι. Και τα fps επαναλαμβανόμενα είναι αν το πάρουμε έτσι. Κλικ και kill. Μην παρασύρεται τζάμπα ο καθένας, ας το παίξει πρώτα και μετά να βγάλει γνώμη. P.s το τελευταίο πηγαίνει στον giorgos147
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, με ποια λογική το συγκρίνεται με το gta το rdr; Καμία σχέση το στυλ του παιχνιδιού. Είναι σαν να γίνεται σύγκριση με το fifa. Το παιχνίδι πολύ ωραίο είναι. Και τα fps επαναλαμβανόμενα είναι αν το πάρουμε έτσι. Κλικ και kill. Μην παρασύρεται τζάμπα ο καθένας, ας το παίξει πρώτα και μετά να βγάλει γνώμη. P.s το τελευταίο πηγαίνει στον giorgos147 Οκ, οκ. Θα το δοκιμάσω και ποτέ δε ξέρεις. Ίσως για το Καλοκαίρι να είναι καλό.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Βασικά... Κάθομαι και βλέπω ένα Live Stream. Είδα μισή υπόθεση μόνο που έπαιζε αυτός. Για κάποιο λόγο μου αρέσει. Έτσι είναι; Μετά σε ξενερώνει; Έχω περίεργα γούστα σε τέτοια θέματα...
Drop_Dead Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σοβαρα ρε παιδια τοσο κακο ειναι ; Πφφ κριμα και το περινενα πως και πως :/
king2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μουφίτσα το παιχνίδι παιδιά.Σε xbox φίλου είχε λίγο frame drop στην αρχή μετά όλα οκ.Καμία σχέση με Heavy Rain και RDR.Στην αρχή λες ε καλό φαίνεται μυστήριο έχει story και έτσι.Αλλά μετά απο 1-2 .ωρες λες όπα τι γίνεται εδώ και συνέχεια κάνω τα ίδια και απλά αλλάζουν τα σημεία που πρέπει να πάω.Για αγορά δεν θα το πρότεινα με τίποτα.Καλύτερα περιμέντε το GTΑ5 που πιστεύω θα τα σπάει.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τελικά είναι όντως τόσο μέτριο; Άς γράψει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο και αναλυτικό για να ξέρω αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τελικά είναι όντως τόσο μέτριο; Άς γράψει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο και αναλυτικό για να ξέρω αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι. Εγώ πάντως με αυτά και αυτά, την ακύρωσα μη γίνει καμιά στραβή και δε μπορώ μετά το Dispatch... Γιατί μόνο κακά λόγια άκουσα.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πάντως μέχρι στιγμής έχει 94% στο Metacritic, και τα reviews που διαβάζω είναι πολύ θετικά. Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πάντως μέχρι στιγμής έχει 94% στο Metacritic, και τα reviews που διαβάζω είναι πολύ θετικά. Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα. Όλα τα παιδιά εδώ όμως λένε το αντίθετο και τότε... Ποιον να πιστέψεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.