Προς το περιεχόμενο

HP Compaq Mini 110-1160EV

driver4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλό('εχω πάρει το ίδιο σε άσπρο για τον γιό μου) για αυτά τα χρήματα. Δυστυχώς το συγκεκριμένο είναι ροζ.

Δημοσ.

Αυτοκόλλητο δύσκολο να βάλεις γιατί είναι ροζ και γύρω-γύρω από το πληκτρολόγιο. Επειδή πήγα και το είδα ενδιαφερόμενος για την κόρη μου έχω να πω ότι δεν είναι το μαθητικό που είχε βγάλει προσφορά τα Χριστούγεννα. Αυτό σημαίνει:

1) Μπαταρία 3 κελιών αντί για 6 που ήταν τα χριστουγεννιάτικα.

2) Εγγύηση ενός έτους αντι για τρία.

3) Δεν έχει το software που είχαν τα άλλα(αυτό βέβαια δεν είναι σημαντικό).

4) Δεν έχει και το usb flash των 4 Gb που είχαν τα άλλα.

Η μπαταρία και η εγγύηση είναι οι σημαντικότερες ελλείψεις κατά την γνώμη μου. Όχι ότι και πάλι δεν είναι καλή προσφορά αλλά ας το έχουν υπόψιν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Και στο Multirama(πλατεία Αγ. Παρασκευής) που πήγα σήμερα να το δω είχαν πάει 8 κομμάτια χθες και είχε φύγει μόνο ένα μέχρι σήμερα τις 12:00.

Δημοσ.

το βγαλανε γμτ... κ στο καταστημα που πήγα να το πάρω το παιδι ειπε θα μου το κρατησει αλλα δεν έδωσα προκαταβολή ο μλκς. πάντως πριν το βγάλουν έγραφε 3 έτη εγγύηση και 7 ώρες διάρκεια μπαταρίας άρα 6αρα μαλλον... ελπίζω όταν και αν έρθει το παλικαρι να μου το κρατησει γιατι ποιος την ακούει τη δικια μου τώρα που της το εταξα... :P

Δημοσ.
Στην περιγραφή πάντως λέει 3 χρόνια εγγύηση και 7ωρη μπαταρία (προφανώς 6 cell)...

Μου τα είπε ο υπάλληλος και τα μετέφερα. Τώρα αν δεν ήξερε τι έλεγε.... τι να πω? Αλλά για τον ένα χρόνο εγγύηση νομίζω το είδα στο ταμπελάκι στο κατάστημα. Προσπαθώ να μπω στο site του multirama για να το τσεκάρω αλλά αυτήν την ώρα μάλλον είναι πεσμένο. Ας επιβεβαιώσει κανένας άλλος.

Του electroworld πάντως το δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι το μαθητικό.

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά το συγκεκριμένο laptop από τα Multirama!! Στο newsletter που είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα έιχε και ένα καλό notebook της HP στα 499 ευρω, αλλά δεν θυμάμαι το μοντέλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...