javavall Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 offtopic Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ορεινή χώρα δεν έχει καμιά σχέση με την πιθανότητα να έχει κοιτάσματα ουρανίου. Μετά. Uranium is one of the most abundant elements found in the Earth's crust. It can be found almost everywhere in soil and rock, in rivers and oceans. Traces of uranium are even found in food and human tissue. However, concentrated uranium ores are found in just a few places, usually in hard rock or sandstone. πηγή Ορυκτός πλούτος Η Ελλάδα έχει νικέλιο, βωξίτες, ουράνιο, λευκόλιθο, χρώμιο, χρυσό, ασήμι, λιγνίτες, πετρέλαια (στην περιοχή της Καβάλας), γεωθερμία, μάρμαρα και διάφορα άλλα ορυκτά. πηγή Ο ορυκτός μας πλούτος δεν οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε ορεινή χώρα? Έχει κάποιο επιχείρημα ή πηγή για να τους ισχυρισμούς σου?
maxvol Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ζαγόρι, κανάτα Brita και στη ρώμη acqua Fabia. Evian μόνο σε συλλεκτικά μπουκάλια Και εγώ χρησιμοποιώ μόνο κανάτα Brita με φίλτρο και για τα παιδιά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα εμφιαλωμένα σε πλαστικό, λόγω αποθήκευσης και γενικότερης διαχείρησης, δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου.
tech-freak Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μήπως όμως τα εμφιαλωμένα νερά, (ηβη λουτράκι, ιόλη, αύρα whatever) είναι πιο ελεγχόμενα από το νερό της βρύσης; θέλω να πω ότι αν αγοράζεις από σούπερ μάρκετ και όχι από περίπτερα υποθέτω ότι οι συνθήκες φύλαξης και αποθήκευσης είναι καλύτερες... (υποθέτω πάντα). από την άλλη πως να ελέγξει κανείς το δίκτυο της ύδρευσης; όχι ότι ξέρω ότι το ηβη λουτράκι που πίνω είναι καλύτερο από το νερό της βρύσης αλλά τελικά μάλλον το εμπιστεύομαι περισσότερο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μήπως όμως τα εμφιαλωμένα νερά, (ηβη λουτράκι, ιόλη, αύρα whatever) είναι πιο ελεγχόμενα από το νερό της βρύσης; θέλω να πω ότι αν αγοράζεις από σούπερ μάρκετ και όχι από περίπτερα υποθέτω ότι οι συνθήκες φύλαξης και αποθήκευσης είναι καλύτερες... (υποθέτω πάντα). από την άλλη πως να ελέγξει κανείς το δίκτυο της ύδρευσης; όχι ότι ξέρω ότι το ηβη λουτράκι που πίνω είναι καλύτερο από το νερό της βρύσης αλλά τελικά μάλλον το εμπιστεύομαι περισσότερο... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3167017&postcount=53 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3351478&postcount=69 nuff said...
nickarmy Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 offtopic πηγή πηγή Ο ορυκτός μας πλούτος δεν οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε ορεινή χώρα? Έχει κάποιο επιχείρημα ή πηγή για να τους ισχυρισμούς σου? υπήρχαν κάποιες φημολογίες οτι υπάρχουν κάποιες ποσότητες έξω απο τη θεσσσαλόνικα και γιαυτό είχαν πάει και οι γερμανοί και έκαναν κάτι εργασίες
giorgostzi Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εννοείται πως δεν πίνω από τη βρύση, εδώ και χρόνια.Και εννοείται πως δεν εμπιστεύομαι την ΕΥΔΑΠ. Έχω αλλάξει διάφορα εμφιαλωμένα κατά καιρούς και νομίζω πως αυτό που προτιμώ είναι το Λουτράκι μέχρι τώρα...Θα δείξει πάντως
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Για οσους πινετε εμφιαλωμενα... Μπορειτε να ξερετε τις συνθηκες αποθηκευσης στο εργοστασιο , στον εμπορο ή και τον τελικο πωλητη ? Θυμαμαι στο χωριο της γυναικας μου την Κυμη με το ομονυμο νερο στην υπαιθρο ειχαν τεραστιες ποσοτητες εκτεθιμενες. Θυμαμαι το κυλικειο ενος νοσοκομειου που τα ειχε στην βεραντα....
artemiskaloge Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @Γιάννης Platano: καλά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, αλλά υποτίθεται πως υπάρχουν και κάποιες προδιαγραφές.Γιατί, για να καταλήξει στη βρύση νομίζεις ξέρεις από που περνάει το νερό; Εγώ για το ΗΒΗ Λουτράκι έχω ακούσει πως είναι αξιόπιστο
leonidas_fs Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Οσοι λέγαν οτι το νερό "Τζουμερκα" είναι φοβερό κτλ καλυτερα να κοιτάξουν εδω....
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @Γιάννης Platano: καλά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, αλλά υποτίθεται πως υπάρχουν και κάποιες προδιαγραφές.Γιατί, για να καταλήξει στη βρύση νομίζεις ξέρεις από που περνάει το νερό; Εγώ για το ΗΒΗ Λουτράκι έχω ακούσει πως είναι αξιόπιστο Φυσικα και δεν ξερω για το νερο της βρυσης αλλα νομιζω ενα αξιοπιστο φιλτρο μετα απο ψαξιμο ειναι καλυτερο απο το εμφιαλωμενο για ποιοτικο νερο.Φυσικα δεν μιλαω για φιλτρα των 50 και 100 ευρω.
nickarmy Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 η κορινθία έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το νερό)και ποσοτικά και ποιοτικά) , ιδικά στις περιοχές έξω απο την κορινθο πέφτει πολύ ράντισμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 η κορινθία έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το νερό)και ποσοτικά και ποιοτικά) , ιδικά στις περιοχές έξω απο την κορινθο πέφτει πολύ ράντισμα Ακομα ???? Το θυμαμαι απο το 1982 στο 6ο Συνταγμα Πεζικου που δεν ειχαμε νερο να ξυριστουμε.
nickarmy Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 μεγάλο πρόβλημα υπήρχε πρόπερσι ... γενικά δεν γίνετε σωστή διαχείριση και το σύστημα είναι απαρχαιωμένο,ούτε για μπάνιο δεν είναι κανονικά ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 μεγάλο πρόβλημα υπήρχε πρόπερσι ... γενικά δεν γίνετε σωστή διαχείριση και το σύστημα είναι απαρχαιωμένο,ούτε για μπάνιο δεν είναι κανονικά ... Θυμαμαι τον Αυγουστο του 1982 που ημουν φανταρος εκει ειχε αναβληθει νυχτερινη πορεια γιατι δεν ειχαμε νερο για τα παγουρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.