Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εβαλα πριν μερικες μερες το συστημα ψυκτη με μπουκαλα.... http://www.mediterraneanwater.com/ Κοσυος 6,05 ευρω με το ΦΠΑ τα 19 λιτρα. Υπαρχει κατι οικονομικοτερο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ρε σεις νερο να ναι και οτι να ναι. Αντιθετα πιστευω οτι ενα καλο νερο μακροπροθεσμα κανει καλο.
naive Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Από θέμα γεύσης, Κορπή και μετά Αύρα. Από θέμα γεύσης/τιμής, Βίκος και Ζαγόρι.
yannis81 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι το ΚΟΡΠΗ είναι με διαφορά το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό.. το πίνω χρόνια τώρα, όπως και όλη η οικογένειά μου.. δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε..! δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση, ειδικά με τις μάρκες που αναφέρθηκαν (ζαγόρι, βίκος, αύρα, ήβη).. μη χαλάμε τα λεφτά μας τζάμπα, καλύτερα να πιάνουν τόπο.. δοκιμάστε το και περιμένω σχόλια σας..!
Alchemist` Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Αντιθετα πιστευω οτι ενα καλο νερο μακροπροθεσμα κανει καλο. Το εμφιαλωμένο νερό από την βρύση σου προέρχετε... Θυμάμαι είχα πάει σε ένα φίλο μου (ξεχνάω περιοχή τώρα, βόρεια στην ΑΘήνα) όπου υπήρχε εργοστάσιο της ΗΒΗ, και επειδή σε καθημερινή βάση τραβούσαν τόσο πολύ νερό από το σύστημα με αποτέλεσμα να μην έχουν οι κάτοικοι, μοίραζαν δωρεάν εξάδες με νερά και πορτοκαλάδες...
Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κοσυος 6,05 ευρω με το ΦΠΑ τα 19 λιτρα. Υπαρχει κατι οικονομικοτερο ? Ναι, οι κλασσικές εξάδες: κόστος 1,5€ το πακέτο, δηλαδή ~0,17€ το λίτρο. Στα 19 λίτρα θα σου ερχόταν ~3,20€.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ναι, οι κλασσικές εξάδες: κόστος 1,5€ το πακέτο, δηλαδή ~0,17€ το λίτρο. Στα 19 λίτρα θα σου ερχόταν ~3,20€. Ευχαριστω.Οι φιαλες εχουν το πλεονεκτημα οτι στις φερνουν σπιτι και δεν χρειαζεσαι ψυγειο για αμμεσα κρυο νερο.
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλυτερο απο το ζαγορι δεν εχει και σε προσιτη τιμη,βεβαια και το νερο βιτσι που παιρνω απο το super της γειτονιας καλουτσικο ειναι και φτηνο
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι το ΚΟΡΠΗ είναι με διαφορά το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό.. το πίνω χρόνια τώρα, όπως και όλη η οικογένειά μου.. δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε..! δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση, ειδικά με τις μάρκες που αναφέρθηκαν (ζαγόρι, βίκος, αύρα, ήβη).. μη χαλάμε τα λεφτά μας τζάμπα, καλύτερα να πιάνουν τόπο.. δοκιμάστε το και περιμένω σχόλια σας..! Υπαρχει και σε 19 λιτρες φιαλες ?
RottenLungs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγώ μόνο απο την βρύση πίνω νερό και τώρα το καλοκαίρι έχω γύρω στα δέκα γυάλινα μπουκάλια που τα γεμίζω απο την βρύση και τα βάζω στο ψυγείο για παγωμένο νερό (ποτέ πλαστικό μπουκάλι γιατι βρωμάει το νερό). Και απο ανθρακούχο πίνω Ξινό νερό.
tecni.art Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 λουτράκι, έχουμε το καλήτερο νερό τρομάρα μας.
iGoPod Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εγω απο την βρυση πινω και αμα ειμαι εξω αγοραζω οποιο εχει πιο ομορφη συσκευασια ---------- Προσθήκη στις 01:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ---------- Μου κάνει εντύπωση που πολλοί θεωρούν το Ήβη Λουτράκι βασανιστήριο πάντως. Εγώ πλέον δύσκολα μπορώ να πιω άλλο νερό. Χθες ας πούμε ξέμεινα με ένα μπουκάλι Αύρα και προτίμησα να μείνω διψασμένος μέχρι να πάω σούπερ μάρκετ παρά να το πιω, γιατί η γεύση του μου κάνει σαν να πίνω λάδι σαλάτας. Το Ζαγόρι, που αναφέρθηκε, είναι επίσης good tier, αλλά όχι god. xaxaaxaxa δεν σε πιστευω ρε μεγαλε εμεινες διξασμενος επειδη δεν ειχες Ηβη λουτρακι σοβαρα? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ παντως πως διακρινετε την διαφορα?
nick#18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 go to the supermarket και παρε 1 αυρα, 1 ηβη, 1 ζαγορι, 1 βικος, 1 ιολη.... κοστος καπου στα 2€ Δοκιμασε τα απο μια-δυο γουλιες το καθε ενα και θα δεις
oneofthem Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 το εμφυαλομένο νομίζω ούτως ή άλλως είναι κακό νερό λόγω τρόπου συσκευασίας εκτός αν είναι σε γυάλινο όπως το voss τουλάχιστον σε σχέση με της αθήνας που είχαν ρωτήσει οι ιατροί νομίζω πρότειναν της βρύσης τώρα στις περιοχές που έχουν πρόβλημα και είναι πάρα πολλές πρέπει να περιμένουμε έργα - lol το άλλο με τοτό το ξέρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.