Προς το περιεχόμενο

Δεν εμφανίζει POST Screen αλλά δουλεύει κανονικά

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πήγα σήμερα να ανεβάσω λίγο τη συχνότητα του i5 και αύξησα λίγο volts και λίγο VTT (τι ήθελα και το κανα:fear:) αλλά κάτι έγινε και έκανε 2 φορές restart το pc και έβγαλε BSOD ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια, για να ξεκινήσουν τα Windows ήθελε repair το οποίο και έκανα και τώρα λειτουργεί κανονικά (μπαίνει Windows και BIOS). Το πρόβλημα είναι πως εκεί που θα έπρεπε να δείχνει το POST screen (είτε το logo είτε τις συσκευές) δεν εμφανίζει τίποτα αλλά η οθόνη μπαίνει σε αναμονή (σύνδεση HDMI). Το παράξενο είναι πως άμα σβήσω την οθόνη και την ανάψω αμέσως αφού πατήσω το Power, τότε θα μου εμφανίσει κανονικά POST Screen. WTF?!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος!

Δημοσ.

Πάμε άλλη μια γιατί σ έχασα.

Είναι κλειστό το pc. Πατάς το power button και ανάβεις την οθόνη. Τι κάνει;

Έχεις συνδέσει κανα άλλο pc σε d-sub, dvi; Κουμπί source (για επιλογή Input) έχει η οθόνη;

Δημοσ.

Το PC είναι κλειστό. Εάν η οθόνη είναι αναμμένη (σε κατάσταση αναμονής) δεν μου εμφανίζει POST Screen αλλά μπαίνει σε κατάσταση αναμονής αντί γι' αυτό και τα windows εκκινούν κανονικά. Εάν την ανάψω αμέσως μετά την εκκίνηση του PC, εμφανίζεται.

Δεν έχω συνδέσει τίποτα άλλο πάνω στην οθόνη. Ναι, έχει αλλά αφού δεν έχω τίποτα άλλο στην οθόνη είναι στην HDMI 1.

Δημοσ.

Έκανα Clear CMOS σήμερα, αλλά πάλια τα ίδια. Δοκίμασα με DVI και έδειξε κανονικά το POST Screen οπότε το "πρόβλημα" είναι της HDMI. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την έδειχνε κανονικά παλιά ενώ τώρα τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...