doutsos13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με τον σκληρό. Προσπαθώ να του κάνω φορμάτ αλλα δεν βοοτάρι το cd των windows 1. Το cd-dvd rom είναι καινούργιο 2. Δοκίμασα 5-6 cd (windows xp) Δοκίμασα επίσης και με δισκέτες αλλά πάλι τίποτα λέει οτι δεν βρίσκει boot file κτ τετοιο. Μετά απο συνενόηση με έναν φίλο μου, του έδωσα τον σκληρό στο pc του άνοιξε κανονικά και έκανε εγκατάσταση των windows xp (sp3) τον έβαλα μετά στο δικό μου υπολογιστή αλλα bootari και δεν ανοίγει λέει κανονική εκκίνηση των windows . πατάω ναι( enter) και κάνει restart.. αυτό γίνεται συνέχεια... Τι ΣΥμβαίνει???:eek::cry: Eυχαριστώ για τον χρόνο σας αν μπορείτε βοηθήστε με.
nickarmy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 αφού έκανε εγκατάσταση τα windows σε άλλο υπολογιστή τράβηξε τους δικούς του driver (του φίλο σου) και όχι τους δικούς έτσι είναι εν μερη λογικό να μην δουλέυει,δοκίμασε να κανεις πάλι φορμάτ ,δισκάκη εγκατάστασης άλλαξες ?
doutsos13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ναι φιλε μου εχω 6 cd εγκαταστασης. τα βαζω όλα και παρόλου που στο boot priority εχω πρωτο το cd δεν bootari μ βγάζει Check -> CD/DVD-RW -> No Boot media File :/ ( αυτό το είχε απο την αρχή πρίν κάνει εγκάτασταση τα windows ο φίλος μου)
nickarmy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 δεν είχα κποτε τετοιο πρόβλημα και δεν ξέρω, μήπος είναι χαλασμένο το cd/dvd σου ,πάντς να φταίει ο σκληρός μάλλον αποκλίεται αφού ε εγινε κανονική εγκατάσταση...
doutsos13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 cd-dvd ειναι οκ εκτός απο το ότι είναι καινούργιο το δοκίμασα και σε άλλο pc και διαβάζει κανονικά/αναπαράγει cd.
nickelodeon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως είχες καμιά περιπέτεια τώρα τελευταία με το ρεύμα στο σπίτι στου, κανα βραχυκυκλωματάκι, καμιά πεσμένη ασφάλεια, κανα κεραυνό στην γειτονιά, στο λέω αυτό γιατί τα ίδια συμπτώματα είχε μία φίλη μου και τελικά είχε κάψει ελεγκτή IDE στην μητρική, ξεκινούσε κανονικά εγκατάσταση των windows αλλά μετά από λίγο πάγωνε το σύστημα, αρχικά σκεφτήκαμε το δισκάκι μετά υποψιαστήκαμε τον σκληρό δίσκο και τελικά ήταν η μητρική.
doutsos13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 οχι δεν νομιζω και αν μερικες φορές το συστημα παγωνε κολαγε και ηθελε ρεσταρτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.