Προς το περιεχόμενο

Ηχεία κοντά 200w

TirkaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aυτα δεν ειναι ασχημη λυση νομιζω αν πας σε 5.1

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=2138

Χμμ, για την τιμή που ζητάω βολεύει τρομερά!!

Μου άρεσε ιδιαίτερα το ότι τα rear ηχεία συνδέονται ασύρματα ώστε να επιτευχθεί η τέλεια αρμονία στο surround, dts κτλ κτλ.

Την επόμενη εβδομάδα λογικά θα γίνει η αγορά οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτή την πρόταση!!

Δημοσ.

Θα κοιταγα μηπως μπορουσα να παρω τιποτα 3ων δρομων να τα βαλω πανω σε κανενα ενισχυτη κατι που εχω κατι και τωρα αλλα οχι με ετοιμη λυση...

Δημοσ.
Πραγματικα αν ηταν να δωσω 250ευρω για ηχεια μονο altec lansing δε θα επερνα...

Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις ψαξει καλα το θεμα

Δημοσ.

Τι να πω...γνωμη του καθενος...εγω προσωπικα εχω ακουσει πολλα διαφορετικα συνολα 2.1, 5.1 του εμποριου και ο,τι εγραφε altec παντα ηταν υπο σε σχεση με αλλα...Αυτα απο εμενα...:)

Δημοσ.

και γω σαν γενική λυση θα πρότεινα τα Ζ2300.

Αν ειχαν και μια ψηφιακή είσοδο...

Πάντως και αυτά τα Sony φαίνονται ενδιαφέροντα. πως να ειναι απο ποιότητα ηχου άραγε?

Οσο για τα Roister θα ειναι λογικά τα καλύτερα σε ήχο. Μάλλον χρειάζεται και ένα Sub όμως..

Εχω συστημα ηχειων Roister HT 2000 5.1 (6x80 watts) πάνω σε πολυκάναλο AV ενισχυτή Pioneer A/V VSX-D511 (5x100 watts) και ειναι άλλη φάση.. Εχουν διαφορά στον ήχο σε σχέση με τα ηχεία για PC..

Μου κόστισε περίπου 750 ευρώ (με μια καλή εκπτωση απο 950 αρχική) το πακέτο ενισχυτής-ηχεία πριν 5 χρόνια και δεν το μετανιωσα.. η καλύτερη αγορα που εχω κάνει, τα εχω καταευχαριστηθεί..

Τα εχω συνδεμένα στην ψηφιακή έξοδο μιας Soundblaster Audigy.

Δημοσ.
Καλησπέρα, ψάχνω ηχεία για υπολογιστή 2.1 ή 5.1 τα οποία να είναι γύρω στα 200watt (rms) δίνωντας σχετική έμφαση στα μπάσα.

...

Απο το παραπανω δεν νομιζω οτι ψαχνει ηχεία monitor...

Αλλωστε ζηταει και ενταση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...