Vassilis_24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χθες παρέλαβα έναν εξωτερικό σκληρό mybook essential 1tb. Η προηγούμενη εμπειρία μου με εξωτερικούς σκληρούς, ήταν ένας element, πάλι της Wd. Επέλεξα τώρα αυτόν, για μεγαλύτερη ασφάλεια των αρχείων μου. Τον έβαλα σήμερα σε λειτουργία, αλλά δε με αφήνει να γράψω σε αυτόν, συγκεκριμένα, μου βγάζει το εξής μήνυμα... Στον element, μου έβγαζε έναν κανονικό σκληρό κατευθείαν, όπου και μπορούσα να αρχίσω την επεξεργασία, τώρα έχει ένα πρόγραμμα που λέγεται smartware και από αυτό από ό,τι κατάλαβα κάνεις την επεξεργασία. Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά ή έπεσα σε ελαττωματικό δίσκο?
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ο συγκεκριμένος σκληρός, που εντός της εβδομάδος σκέφτομαι να αγοράσω και 'γω βγαίνει ΚΑΙ για Mac ΚΑΙ για PC. Βεβαιώσου ότι έχεις το κατάλληλο λειτουργικό.
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ο συγκεκριμένος σκληρός, που εντός της εβδομάδος σκέφτομαι να αγοράσω και 'γω βγαίνει ΚΑΙ για Mac ΚΑΙ για PC.Βεβαιώσου ότι έχεις το κατάλληλο λειτουργικό. Το σωστό έχω, μετά από restart τελικά μου τον εμφάνισε, κανένα πρόβλημα τελικά. Αν σκοπεύεις να τον πάρεις, σου προτείνω τον τρόπο που τον πήρα κι εγώ, μέσω του ηλεκτρονικού κωτσόβολου, αφού τον παζαρέψεις(πέφτει μέχρι τα 79Ε). Είναι η καλύτερη τιμή που έχω βρει για τον συγκεκριμένο...
SOWHAT Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το σωστό έχω, μετά από restart τελικά μου τον εμφάνισε, κανένα πρόβλημα τελικά. Αν σκοπεύεις να τον πάρεις, σου προτείνω τον τρόπο που τον πήρα κι εγώ, μέσω του ηλεκτρονικού κωτσόβολου, αφού τον παζαρέψεις(πέφτει μέχρι τα 79Ε). Είναι η καλύτερη τιμή που έχω βρει για τον συγκεκριμένο... Όπου για να αγοράσεις ηλεκτρονικά πρέπει να δώσεις και Αριθμό Ταυτότητας...Ήμαρτον...Σε λίγο θα μας ζητάει και Ε9 καθώς και πιστοποιητικό γεννήσεως...Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο, αρνούμαι να κάνω ηλεκτρονική αγορά από αυτό το παλιομάγαζο...Γνώμη μου φυσικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.