Voorhees Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα Είμαι 307 σειρά 2009 Β' ΕΣΣΟ. Στην σειρά μου η απλή θητεία είναι στο 10μηνο, εγώ σαν ΔΕΑ κάνω 15. Κάτι άκουσα πως από 7 μήνες η παραμεθόριος έχει αλλάξει σε 5, δηλαδή προς τα τέλη Μαρτίου πρέπει να παίρνω μετάθεση. Ξέρει κανένας αν κάτι τέτοιο ισχύει; Ευχαριστώ
lary7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ΚαλημέραΕίμαι 307 σειρά 2009 Β' ΕΣΣΟ. Στην σειρά μου η απλή θητεία είναι στο 10μηνο, εγώ σαν ΔΕΑ κάνω 15. Κάτι άκουσα πως από 7 μήνες η παραμεθόριος έχει αλλάξει σε 5, δηλαδή προς τα τέλη Μαρτίου πρέπει να παίρνω μετάθεση. Ξέρει κανένας αν κάτι τέτοιο ισχύει; Ευχαριστώ Σειρά μαλλον ναι, σε φιλαράκι του βγήκε ήδη μεάθεση (την εμαθε με βύσμα) και μου ειπε οτι ισχύει για ολους. Πιθανόν ομως κάποιους να τους κρατήσουν παραμενοντες. Τι σώμα εισαι?
Voorhees Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σειρά μαλλον ναι, σε φιλαράκι του βγήκε ήδη μεάθεση (την εμαθε με βύσμα) και μου ειπε οτι ισχύει για ολους. Πιθανόν ομως κάποιους να τους κρατήσουν παραμενοντες. Τι σώμα εισαι? Μη μου λες τέτοια φίλος. Πυροβολικό είμαι!
nogoso Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε ρώτησε το στο 1ο γραφείο. Μην ακούς τι λένε αν δεν έχει έρθει σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.