Προς το περιεχόμενο

Πατρινό Καρναβάλι 2010

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλα ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν τα καρναβάλια ;

Έχεις πάρει μέρος στο καρναβάλι της Πάτρας?

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:17 ----------

Σιγά το copyright. Με τις μαλακίες που (συνεχίζουν να ) κάνουν οι έχοντες και κατέχοντες, τα πράγματα στην Πάτρα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το καρναβάλι μας μάρανε.

αει σιχτίρ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει σαν κοινωνία, είναι οι 15 μέρες του καρναβαλιού, όλες τις άλλες μέρες η Πάτρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο.

Αυτό έχουμε αυτό πουλάμε. Σαν τί θα ήθελες να σου κάνουν τις υπόλοιπες μέρες???

Δημοσ.

άσε να μην πιάσουμε κουβέντα για το πόσο παραμελημένη είναι η Πάτρα από όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει... είναι μεγάλος ο κατάλογος που έχουν γράψει στα κακαλά τους...

Δημοσ.

1. Είμαι Πατρινός. Γέννημα -θρέμα, 21 και κάτι χρόνια στην Πάτρα
  2. Αν έχεις ζήσει στην Πάτρα, η ερώτηση είναι αστεία.
  3. Αν δεν έχεις ζήσει στην Πάτρα, μπορείς να ανατρέξεις σε παλαιότερα μου post

αυτά

Δημοσ.
Έχεις πάρει μέρος στο καρναβάλι της Πάτρας?

Δεν έχω πάρει μέρος απλά το είχα δει πριν 3-4 χρόνια( όχι από tv,στο δρόμο ήμουν ) και είναι απλά οκ.Και νομίζω πως το λέω αυτό επειδή έχω και εγώ την παρακάτω αντίληψη.

Σιγά το copyright. Με τις μαλακίες που (συνεχίζουν να ) κάνουν οι έχοντες και κατέχοντες, τα πράγματα στην Πάτρα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το καρναβάλι μας μάρανε.

αει σιχτίρ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει σαν κοινωνία, είναι οι 15 μέρες του καρναβαλιού, όλες τις άλλες μέρες η Πάτρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο.

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν ασπάζομαι τελείως την όλη διάθεση των vocals-poscaman μιας και είναι μέρες που με μια καλή οργάνωση με καλή παρέα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, που μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις από τα ποιο ωραία πάρτι.. ενοείτε όχι όμως σε μαγαζιά όπου σου πιάνουν τον κ..ο

Δημοσ.
  1. Είμαι Πατρινός. Γέννημα -θρέμα, 21 και κάτι χρόνια στην Πάτρα
  2. Αν έχεις ζήσει στην Πάτρα, η ερώτηση είναι αστεία.
  3. Αν δεν έχεις ζήσει στην Πάτρα, μπορείς να ανατρέξεις σε παλαιότερα μου post

αυτά

Τί σχέση έχει το καρναβάλι, με το ότι η Πάτρα είναι παραμελημένη???

---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:30 ----------

ΥΓ για να σου αρέσουν και τέτοια πράγματα θα πρέπει να μην είσαι και κομπλεξικός κιόλας. Πάντως προσωπικά κατεβαίνω σχεδόν κάθε χρόνο σε γκρούπ και κάθε φορά είναι και πιο γαμάτα!!!

εγώ πάντως δεν ασπάζομαι τελείως την όλη διάθεση των vocals-poscaman μιας και είναι μέρες που με μια καλή οργάνωση με καλή παρέα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, που μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις από τα ποιο ωραία πάρτι.. ενοείτε όχι όμως σε μαγαζιά όπου σου πιάνουν τον κ..ο

groupaki 2-3 μπουκάλες μαυροδάφνη ο καθένας και το μάτι να γυρίζει ανάποδα!!!!!!!!!!

Δημοσ.
εγώ πάντως δεν ασπάζομαι τελείως την όλη διάθεση των vocals-poscaman μιας και είναι μέρες που με μια καλή οργάνωση με καλή παρέα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, που μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις από τα πιο ωραία πάρτι.. ενοείτε όχι όμως σε μαγαζιά όπου σου πιάνουν τον κ..ο

Ναι οκ θα συμφωνήσω εδώ μαζί σου, είναι όντως κάτι με το οποίο θα "ξεχαστείς" και όλοι το χρειαζόμαστε αυτό,αλλά απ'την άλλη όταν σκέφτομαι τι τέρατα γίνονται στις μέρες μας μου φαίνεται λίγο γελοίο το όλο σκηνικό.

Για να μην παρεξηγηθώ και για να καταλάβετε και εντελώς τι λέω, τον πάω τον τυπά που ξέρει τι του γίνεται και θα πάει στο καρναβάλι για να ξεχαστεί αλλά μου την δίνει άγρια ο άλλος ο τυπάς που δεν ξέρει τι του γίνεται, και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το πως θα περάσει καλά,τι θα πιει κλπ και πάει στο καρναβάλι για να "χαρεί" ( με την ειρωνική σημασία ).

Δημοσ.

Το καρναβαλι ειναι θεμα καθαρα πως θα το δει ο καθενας,με τι ψυχολογια δηλαδη.τα 10 τελευταια χρονια βγαινω στο καρναβαλι.Παλια το γουσταραν επειδη ηταν παραδοση,πλεον (τα τελευταια 5 χρονια) ειναι ευκαιρια για να ''κονομησουν'' καποιοι.Αμα πας με καλη παρεα παντως,το σιγουρο ειναι πως θα περασεις τελεια.....

Δημοσ.

groupaki 2-3 μπουκάλες μαυροδάφνη ο καθένας και το μάτι να γυρίζει ανάποδα!!!!!!!!!!

και ο εμετούλης μές στο δεντράκι στην πλατεία γεωργίου B)

όποιος έχει διάθεση περνά καλά, όποιος δεν έχει διάθεση δεν περνά καλά

Δημοσ.

στο Ριο για να συμμετεχεις σε καρναβαλι πρεπει να σαι σε σχολη χορου,να σκασεις αρκετα φραγκα για στολη με φτερα κ στρινγκ και ταυτοχρονα προβες για την παρελαση (ισες αποστεις κτλ)

ε στην πατρα εχει κοσμο χυμα .σκαει το 50ε για στολη και συμμετεχει χυμα με την παρεα του στην παρελαση.Ενα αλλο καλο που εχει η συμμετεοχη με γκρουπ ειναι οτι εχεις προσφορες για κλαμπς ,φαγητα, σημειο συναντησης το στεκι κτλ. .Τελος,εχεις μια στολη που σου μενει και εισαι 2 μερες (μερα-νυχτα) ντυμμενος.

οσο να ναι οι μικρες ηλικιες περνανε καλυτερα φανταστειτε

1)να σαι λυκειο και να βγεις καρναβαλι με το σχολειο ή πανεπιστημια-τει κτλ.

2)να μαζευτουν 5-10 ατομα για υπνο σε 2αρια κτλ.

3)εχει φαση η κατασταση και κυριως αν εχεις παρεα-μεικτη-.ΑΛΛΑ

μην νομιζει κανεις οτι θα κατεβει κατω και θα πηδηξει οτι κυκλοφορει..

υ.γ. για τα υπολοιπα θεματα εκτος καρναβαλιου πεστα σε αυτους που ψηφιζουν τοσα χρονια λαμογια

υ.γ. αν δεν σας κανει αυτος ο τροπος διασκεδασης πηγαινετε και απεναντι ναυπακτο για πιο χαλαρο καρναβαλι αν και κει πανικος γινετε το καρναβαλι.

Δημοσ.

Γι αυτους που θα ερθουν Πατρα,να ενημερωσω συνοπτικα για τις σημαντικες εκδηλωσεις που γινονται απο αυριο μεχρι και τη Καθαρα Δευτερα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/02 :

* Θεατρο Δρομου απο το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ "Αλήθειες και Ψέματα.... Μία παράσταση δρόμου"

- Κεντρο πολης απογευμα -

* 3ο Μπουρμπουλι με το Δακη

- Αρσακειο 21:30-

ΠΕΜΠΤΗ 11/02 :

* Θεατρο Δρομου απο το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ

- Κεντρο πολης απογευμα -

* Χορος Δημαρχου Πατρεων

- Αχαια Κλαους 21:30 -

* To group Amore Mio διοργανωνει παρτυ στο Disco Room με τη Πωλινα

-Disco Room 22:00 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/02 :

* Παρελαση των αρματων στο κεντρο της πολης

- Κεντρο πολης 20:30 -

* 4ο Μπουρμπουλι με την Κωνσταντινα

- Αρσακειο 21:30 -

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/02 :

* Περιοδεια Συλλογου Σοκολατορικτων- Σοκολατομαχιες-Σοκολατοδρομιες-Σοκολατομανιες-Σοκολατοπαικτες

- Κεντρο πολης 12:30 -

* Βραδυνη Ποδαρατη Παρελαση

- 18:30 -

* 5ο Μπουρμπουλι με την Κωσταντινα

- Αρσακειο 21:30 -

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/02 :

* Μεγαλη Παρελαση Πατρινου Καρναβαλιου

- 14:00 -

* Τελετη Ληξης

- Μωλος 21:30 -

* Χορος των Προξενων

- Δημαρχιακο Μεγαρο 22:30 -

* Χορος Καρναβαλικου Κομιτατου

- Αχαια Κλαους 22:30 -

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/02 :

* Απονομη Βραβειων Πληρωματων Κρυμμενου Θησαυρου

- Αιθουσα ΑΙΓΛΗ 19:00 -

Εκτος των ανω διεξαγωνται καθημερινα απο το πρωι εως το βραδυ οι κατωθι εκθεσεις:

* Εκθεση στολων των πληρωματων του Κρυμμενου Θησαυρου

- Αρσακειο -

* Εκθεση φωτογραφιας Βασιλη Παπαιωαννου "Πατρα- Μια Πολη Καρναβαλι- O Kυβος Του Καρναβαλουμπικ"

- Πεζοδρομος Γεροκωστοπουλου -

* Εκθεση φωτογραφιας Ευας Τερζη "Βενετια- Μυστικες Συναντησεις"

- Παλαια Δημοτικα Λουτρα -

εκτος αυτων σχεδον τα περισσοτερα γκρουπ διοργανωνουν ξεχωριστα παρτυ στα κλαμπ της πολης

Δημοσ.

To γαμ.σανε και ψοφησε με τις αρπαχτες οι πατρινοι μαγαζατορες.

καλα ηταν τοσα χρονια αλλα αρκετα, δεν γουσταρω να με σηκωνουν απο καφετερια για να κατσουν οι επομενοι και να πληρωνω διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο οτι ολο τον υπολοιπο χρονο.

το καρναβαλι της Πατρας αργοπεθαινει, βεβαια οπως ειπωθηκε αξιζει για καποιον που δεν εχει παει ποτε

Δημοσ.

Οταν ειχα ρθει πιτσιρικας για εγκατασταση Πατρα καπου το 95 ηταν ωραιο το καρναβαλι...Τωρα ομως και ειδικα εδω και 4-5χρονια η φθορα ειναι φανερη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...