Προς το περιεχόμενο

Απορία για trial προγραμματα

freetomi24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Εχω 2-3 προγραμματα που τα περασα ως δοκιμαστικα... τα εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα και οπως ειναι φυσικο παλι δεν εχω μερες δοκιμης...

Το ερώτημα ειναι: Τι μπορω να κανω για να εχω παλι τις δοκιμαστικες ημερες? Λογικα θα εχει καποιο αρχειο που θα μενει στο pc μου και θα βλεπει πως εχει ξαναπεραστει! :confused:

Δημοσ.

Αστο καλυτερα ειναι μεγαλο μπερδεμα.

Υπαρχουν βεβαια προγραμματα που σου παγωνουν ουσιαστικα την ημερομηνια ληξης του Trial αλλα πολλες φορες το προγραμμα σου αφηνει Dlls,εγχωρησεις στην Registry και στο system32/date για να εξασφαλισουν οτι δεν θα γυρισεις την ημερομηνια του Pc και το χρησιμοποιεις τσαμπα.

Δημοσ.

Τιποτα αν θες ριξε μια ματια στον γοογλη για trial extender νομιμες λυσεις δηλαδη και μην ρωτησεις για κρακερακια κανενας εδω μεσα δεν χρησιμοποιειB)

Δημοσ.

κρακερακια δεν ψαχνω γιατι απο ιους αλλο τιποτε... απλα ηθελα λιγο να τελειωσω μια δουλεια, και να τα απεγκαταστησω, αλλα δεν προλαβα!

Δημοσ.
Ναι ε? Και νομιζα πως θα ηταν κατι απλο.... εβαλα και την ημερομηνια πισω αλλα τιποτε...

Ευχαριστω για την απαντηση!

Άχ. Που είναι τα παλιά καλά windows 95. Τότε το πισωγύρισμα της ημερομηνίας δούλευε σε αρκετές περιπτώσεις. Μετά τους σκάρτεψαν τους κουμπιούτορες. :-)

Δημοσ.

H παρανομη λυση, η trial reseter που λογικα και αυτο ειναι..

και δεν εχει και πολλα..

Τωρα με τα registry, αν φτασεις σε σημειο να μπορεις να κανεις μονος σου trial reset

τοτε κατσε καλα:X

Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση του http://www.sandboxie.com/

Εγκαθιστάς το πρόγραμμα μέσω του sandboxie.

Μπαίνει όλο σε ένα φάκελλο (δεν επηρεάζει το pc σου).

Οταν λήξει σβήνεις το φάκελλο και το ξαναεγκαθιστάς.

Πιο πονηρός τρόπος είναι μετά την αρχική εγκατάσταση κάνεις copy το φάκελλο κάπου. Οταν λήξει επαναφέρεις το φάκελλο που φύλαξες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...