Προς το περιεχόμενο

Pros trust alla kai kathe endiaferomeno

jim1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> ΧΑ ΧΑ...Jim λες ο adams να μην το ξέρει; ;) :D

Απλά αλλού αναφερόταν! Μιλάει για Single Pass (Quality φαντάζομαι να εννοείς adams) το οποίο δεν γίνεται από GKnot. ʼρα πρέπει να τα κάνεις όλα manual. Γι' αυτό αναφέρεται στο proggy του johnny που κάνει και Comp test, συνεργάζεται και με το VirtualDubMod + AviSynth 2.5 και κλείνει μόνο του!! :)

Αλλά επειδή δεν κατάλαβα καλά...Adams, το λες αυτό για το configuration του jim ή γενικά προτείνεις το single pass αντί του 2-pass encodinq; <hr /></blockquote>

Ναι Astake για single pass quality λεω καποιες φορες με χαμηλα quantizers (π.χ max=min=2) εχεις πολυ καλα αποτελεσματα αν πας για 2 cd....

Bασικα δεν ειπα κατι για αστειο ουτε για το συστημα του jim(που δεν το ξερω κιολας) αλλα και εγω 1.5 χρονο divx εκανα με ενα celeron στα 840...και μου επερνε 7 ωρες για single pass (2pass δεν τολμουσα να το σκεφτω)..γενικα δεν πηγε προς τα κει το μυαλο μου

Γενικα παντως για αρκετους ειναι χρησιμο να μπορεις να κανεις ενα divx με 1 περασμα...(και για μενα) :grin:

Επισης εγω μιλησα για κλεισιμο του υπολογιστη μεσω virtual dub(που δεν υπαρχει)και φυσικα οχι για το gknot αλλα αυτο διορθωνεται μεσω του proggy :smirk:

Α και κατι αλλο με το κανεις manual μεσω virtual dub μπορεις να αλλαξεις και το bitrate οπως εσυ θελεις (π.χ εγω 90% παντα βαζω λιγο παραπανω) αλλα και να κανεις comp test οχι μονο με βαση την αναλυση αλλα και το bitrate κ.λ.π

Γενικα εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ το save&encode παντα τα βαζω χειροκινητα και απο τοτε που βγηκε το progy του Ρωσσου divxenc ολα ειναι απλουστατα

Φυσικα αυτα για τα δικα μου ματια :P :p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...