beatshooter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Την προηγουμενη Τριτη εκανα μια αγορα απο τους συγκεκριμενους κυρίους.Το προιον δεν υπηρχε στο καταστημα,υπηρχε ομως σε πολλα αλλα καταστηματα τους.Μου ειπαν πως θα ερθει Παρασκευη-Σαββατο.Φυσικα και δεν ηρθε.Τους τηλεφωνω το Σαββατο και μου λενε Δευτερα-Τριτη.Ξανα τηλεφωνημα σημερα Τριτη και η απαντηση:Θα ερθει τελος της εβδομαδας. Οταν δε μιλησα με τον διευθυντη του καταστηματος με περεπεμψε σε πωλητρια και μαλιστα νευριασε οταν του ειπα το αυτονοητο:πως με κοροιδευουν. Το λαθος που εκανα βεβαια ηταν πως πληρωσα. Και ερωτω τωρα:Τι μπορω να κανω?Υπαρχει καποια αρμοδια αρχη για να προστατευθω?Πολυ φοβαμαι οτι εκανα αγορα αλλα δεν θα λαβω ποτε το προιον. Τι θα κανατε στην θεση μου?
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κάτσε να πας στον Γερμανό να δεις τι γίνεται. Που όταν σου λένε θα'ρθει Δευτέρα, εννοούν την Μεγάλη. Υπομονή τι άλλο να κάνεις? Τώρα που πλήρωσες. Αργά η γρήγορα θα έρθει.
beatshooter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μωρε θα ρθει η θα κατσουμε στο παγωτο?Τοσα κ τοσα γινονται....
user12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οτι θα ρθει θα ρθει μεγαλη αλυσιδα ειναι το προβλημα ειναι το ποτε? και μην ειναι ελατωματικο.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι προϊόν αγόρασες;
telcomfreak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Θα πηγαινα στο καταστημα, θα ζητούσα τα χρηματα πισω και θα πηγαινα να το αγορασω απο αλλο κατάστημα.
tolis_01 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Από τη στιγμή που δεν έχεις προϊόν στα χέρια σου, δεν δικαιούσαι να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω ανά πάσα στιγμή;
beatshooter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι προϊόν αγόρασες; Μια κοπτικη μηχανη.Τι σημασια εχει? Μου ειπαν πως θα ρθει απο Αθηνα..Δλδ μια βδομαφα τωρα δεν μπορουσαν να την φερουν?Στην ΠΑτρα μενω οχι στον Εβρο.Ημαρτον δλδ. ---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ---------- Θα πηγαινα στο καταστημα, θα ζητούσα τα χρηματα πισω και θα πηγαινα να το αγορασω απο αλλο κατάστημα. Θα μου τα δωσουν?Δεν νομιζω.... Γιαυτο αλλωστε ρωταω για το τι μπορω να κανω....
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Από τη στιγμή που δεν έχεις προϊόν στα χέρια σου, δεν δικαιούσαι να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω ανά πάσα στιγμή; Ναι, έτσι ξέρω κι εγώ. Μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά σου ανα πάσα στιγμή. Μια κοπτικη μηχανη.Τι σημασια εχει? Ρωτάω γιατί μπορεί να ήταν κάποιο προϊόν, στο οποίο να έπεφτε η τιμή μετά από 1-2 εβδομάδες. Δηλαδή να είχες πληρώσει 5 ευρώ για ένα προϊόν, αλλά όταν το είχες στα χέρια σου να είχε 4 ευρώ. Καλά και γιατί τους προπλήρωσες και δεν πλήρωνες όταν θα ερχόταν το προϊόν;
beatshooter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα λαθος που πληρωσα,οκ. Αυτο που λετε για επιστροφη χρηματων,πως μπορω να το υποστηριξω οταν παω εκει?Υπαρχει θεσμοθετημενα καπου?
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα λαθος που πληρωσα,οκ. Αυτο που λετε για επιστροφη χρηματων,πως μπορω να το υποστηριξω οταν παω εκει?Υπαρχει θεσμοθετημενα καπου? Έχεις απόδειξη ότι έχεις πληρώσει και ότι δεν έχεις το προϊόν στα χέρια σου; Αυτό αρκεί νομίζω. Θεσμοθέτηση σίγουρα υπάρχει. Υπάρχει νόμος που λέει ότι μπορείς να επιστρέψεις ένα προϊόν εντός δύο εβδομάδων με πλήρη επιστροφή χρημάτων, λογικά ο ίδιος νόμος θα γράφει ότι μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά σου εάν δεν έχεις παραλάβει το προϊόν.
gang Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 λογικά θα του έχουν δώσει ένα παραστατικό απόδειξης που δείχνοντάς το θα πάρεις το προϊόν... με το ίδιο λογικά μπορείς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω...
beatshooter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ναι εχω μια αποδειξη...Στο τηλ τους ειπα πως θα περιμενω μεχρι την Παρασκευη...Αλλιως θα παω να παρω τα χρηματα πισω....
kfyros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δώσει προκαταβολή. Δεν έχεις αγοράσει ακόμα τίποτα. Ότι ώρα θες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Προκαταβολές άλλη φορά το πολύ 50 ευρώ . Ακόμα και για αγορά αυτοκινήτου. Πρώτα στο φέρνουν και μετά πληρώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.