Προς το περιεχόμενο

ΚΕΠ και γνησιο φωντοαντιγραφο.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγε στα ΚΕΠ η κοπελα μου στην Αθηνα για μια εξουσιοδοτηση και την εστειλε με φαξ στα ΚΕΠ Κομοτηνης. Τους παιρνει τηλεφωνο και λεει αν μπορουν να βαλουν μια σφραγιδα για να το κανουν γνησιο φωτοαντιγραφο και ο μαγκακος λεει ενα ξερο "ΟΧΙ" και κλεινει το τηλεφωνο. Οποτε τωρα αναγκαστηκαμε να το στειλουμε μεσω acs στην κομοτηνη. Ξερω οτι πρεπει να εχεις καλες σχεσεις με τον υπαλληλο για να βαλει τη σφραγιδα. Αυτο ομως δεν ειναι στα καθηκοντα τους; Δεν ειναι παρανομο να αρνεισαι; Μπορω να κανω κατι;

Δημοσ.

Για να σου βάλει σφραγίδα σε φωτοαντίγραφο, πρέπει να έχεις μαζί σου το γνήσιο χαρτί και ταυτότητα αν πρόκειται περι εξουσιοδότησης. Αυτό μπορεί να γίνει όμως σε οποιοδήποτε ΚΕΠ.

Δημοσ.

Δλδ εννοεις οτι μπορουσα να το επικυρωσω στα ΚΕΠ της Αθηνας και να το στειλω ετοιμο στα ΚΕΠ κοποτηνης μεσω fax; Νομιζω οτι πρεπει να το επικυρωσει ο υπαλληλος που το δεχεται. Αμα ηταν ετσι θα μου το προτειναν στα ΚΕΠ Αθηνας αυτο.

Δημοσ.
Δλδ εννοεις οτι μπορουσα να το επικυρωσω στα ΚΕΠ της Αθηνας και να το στειλω ετοιμο στα ΚΕΠ κοποτηνης μεσω fax; Νομιζω οτι πρεπει να το επικυρωσει ο υπαλληλος που το δεχεται. Αμα ηταν ετσι θα μου το προτειναν στα ΚΕΠ Αθηνας αυτο.

Προσωπικά το έχω κάνει αυτό πάνω απο 5 φορές.

Τελευταία φορά έστειλα Χίο απο Αίγιο μέσω e-mail εξουσιοδότηση για να μου κάνει συμφοιτητής μου την εγγραφή, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορεί να μην υπήρχε πρόβλημα επειδή ήταν εκτυπωμένο έγχρωμο, αλλα απο την στιγμή που έχει την σφραγίδα πάνω είναι νομιμότατο το έγγραφο.

Δημοσ.

Παιδια ειναι μεγαλη αναγκη! Πρεπει οπωςδηποτε να το στειλω αυριο και να φτασει μεθαυριο κομοτηνη! Τι γινεται τελικα με τα ΚΕΠ; Πως να το κανω; Τι να πω; Μια εξουσιοδοτηση και να τη στειλουμε επικυρωμενη σε ενα αλλο ατομο. Αφου δε γινεται στα ΚΕΠ, μηπως καποιο αλλο κολπο με fax εγχρωμο σε καποιο φωτοτυπαδικο;

Με λιγα λογια, το ΚΕΠ μπορει να κανει επικυρωση για γνησιο φωτοαντιγραφο; Αν ναι, τοτε μπορω το επικυρωμενο φωτοαντιγραφο να το στειλω μεσω fax στα ΚΕΠ Κομοητηνης;

Δημοσ.

Και γιατι δε της το επικυρωσαν τοτε στα ΚΕΠ; Δε το σκεφτηκαν; Επρεπε να ημουν εγω εκει γιατι μου φαινεται καθονται και τα ξυνουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...