Προς το περιεχόμενο

Θα απεργουν αυριο τα κτελ ή θα γινονται κανονικα δρομολογια;

Nikos7Bouzouxis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση μου ειναι αυτη που ειναι στον τιτλο του θεματος:

Θα απεργουν αυριο τα κτελ ή θα γινονται κανονικα δρομολογια;

Θελω αυριο πρωι να φυγω,αλλα παιρνω τηλ. στα κτελ και δεν το σηκωνει κανενας...:mad:

Και οπως καταλαβαινεται δεν ξερω τι να κανω..Να φτιαξω βαλιτσες η οχι..Μενω και μακρια απο τα κτελ,οποτε να παω εκει πρωι πρωι(6.30) και να μου πουν ''απεργουμε'' καταλαβαινετε..Ευχαριστω εκ των πρωτερων..

Δημοσ.

Πιθανότατα δεν απεργούν τα κτελ αύριο. Δεν ανήκουν στο δημόσιο τομέα, ούτε οι εργαζόμενοί τους εντάσσονται στην ΑΔΕΔΥ. Ούτε το σωματείο τους (ουπαε) ανήκει στο κκε (παμε). Οπότε.

Δημοσ.

διάβασα αυτό πριν λίγο..

Με 24ωρη απεργία αύριο απαντάει η ΑΔΕΔΥ στα σχέδια της Κυβέρνησης. Απεργία και του ΠΑΜΕ. Στην απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

τα έχω μπερδέψει λίγο γιατί το μεσημέρι άκουγα για απεργιακές κινητοποιήσεις και από τα ΜΜΜ

Δημοσ.
Τα Μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Ο ΟΣΕ όπως και ο Προαστιακός θα πραγματοποιήσει στάσεις εργασίας από τις 6 έως τις 9 το πρωί, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 και από τις 10 το βράδυ έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια των στάσεων και οι συρμοί του Μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός κάνει στάσεις εργασίας σήμερα, αύριο και μεθαύριο.

Τα υπόλοιπα μέσα (και τα ΚΤΕΛ) λειτουργούν κανονικά, εφ' όσον δεν αναφέρεται κάτι σχετικό.

Δημοσ.

Λεει για διαδρομη Αθηνα-Θεσσαλονικη, αυτο σημαινει οτι επηρεαζει και την διαδρομη Αθηνα-Αλεξανδρουπολη; ΓΙατι κατα ενα 70% αυριο το απογευμα θα ταξιδεψει η κοπελα μου με τρενο για Αλεξανδρουπολη. Θα εχει καποιο προβλημα;

Δημοσ.

Τσέκαρε το λίνκ που δωσα παραπάνω. Αύριο καθόλου τρένα. Μόνο τα διεθνή δρομολόγια. Και τα δρομολόγια του Προαστιακού θα είναι μειωμένα.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...