Προς το περιεχόμενο

Σχολικη εκδρομη @ Ζακυνθος

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φετος το σχολειο μου οργανωσε μια 3ημερη στη Ζακυνθο (Περισυ ηταν 2 ημερες @ Δελφους για τυχον αποριες :P) και πραγματικα δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε εκει μιας και δεν εχει τιποτα και παμε μονο και μονο επιδη εχουμε ακουσει οτι ειναι ωραιο νησι... Οκ δεκτο ρε παιδια αλλα μονο το καλοκαιρι. Τεσπα για να μην τα πολυλογω θα μεινουμε στο ξενοδοχειο Zante Maris στο Τσιλιβι και θελω να μου πειτε αν ξερεται για τυχον δραστηριοτητες που μπορουμε να κανουμε εκει αυτες τις 3 ημερες μιας και στο internet δεν εχω βρει και πολλα... :fear: Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλά είναι. Τότε γίνονται οι περισσότερες σχολικές εκδρομές. Το Τσιλιβί είναι δίπλα ακριβώς απ' τη Ζάκυνθο. 'Εχει απ'όλα εκεί πέρα (καφέ, κλάπς, μπιλιάρδα, ωραία μέρη για βόλτες κλπ.).

Δημοσ.

Αλλο θελω να πω.. θα μας πιασουν τον κ*λο για ενα καφε 6 ευρω η οχι?:P Αυτο ενοω αλλα δεν ειναι και τοσο συμαντικο. Τεσπα.... μιας και το θυμηθυκα κανενα αξιοθεατο παιζει η μπαα?

Δημοσ.

η Ζάκυνθος χωρίζετε σε δύο τμήματα σε ένα θορυβόδης που όλη μέρα γίνεται χαμός (εκέι πάνε κυρίος ξένοι που θέλουν φτηνεί <<διασκέδαση>> με τα βραχιόλια και την άλλη που είναι μέσα στη φύση γαλίνια με τις παραλίες και τις καρέτα καρέτα.

Βέβαια ειχα παει καλοκαίρι και δεν ξέφω τί γίνεται τώρα.

Πώς και δεν σκεφτήκατε Κέρκυρα ?

Δημοσ.

Η Κερκυρα υπηρχε στην ψηφοφορια του καθε τμηματος για το που θα παμε αλλα ειχε ελαχιστους εως καθολου ψηφους.

Ειχαμε βαλει: Ζακυνθο,Κερκυρα,Πατρα,Βολο,Καλαματα

Δημοσ.

αν επιτρέπετε απο που έχετε αφετηρία γιατι να πάτε στη πάτρα δεν το βρήσκω πολύ λογικό (χωρίς να εχω κάποιο πρόβλημα άλλωστε εχουν και το καρναβάλι)

Δημοσ.

Ξεκιναμε απο Αθηνα και πιο συγκεκριμενα απο Ηλιουπολη :) Aσχετο οτι ειμαι στο 5μελες της ταξης μου τη μερα της συνελευσης και των 4ων 5μελων συμβουλιων των ταξεων περι των προορισμων απουσιαζα γιατι ειχα προπονηση και την αλλη μερα πολυ σοβαρο αγωνα με δυσκολη ομαδα οποτε δε μπορεσα να πω τη γνωμη μου και για αυτο δεν ξερω περι Πατρας.... Ενταξι πιο πολυ η εκδρομη γινεται για να περασεις καλα παρα για να δεις τα αξιοθεατα ή ο,τι αλλο εχει ο πρωορισμος σου :P

Δημοσ.

φιλε να πατε με κλειστα ματια ειχαμε παει και εμεις ζακυνθο εκδρομη το 2002 ειχαμε περασει τελεια.

να θυμασαι παντα οτι οι σχολικες εκδρομες αυτες θα σου μεινουν για παντα χαραγμενες στη ζωη σου.εγω τα θυμαμαι σαν μια γλυκια αναμνηση.....καλα να περασετε οπου πατε και με προσοχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...