Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε "top player" βαθμό δυσκολίας είναι το goal του βίντεο #4;

Eπειδή και στο demo σε χαμηλότερα επίπεδα δυσκολίας έκαναν τέτοιες τσολιές, αλλά στο top player είχαν φυσιολογικές αντιδράσεις.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείται ότι όλος ο αγώνας (άρα όλες οι παραπάνω φάσεις) είναι σε Master League με Top Player. Και όσον αφορά τον Ελληνικό σχολιασμό, πραγματικά το αφήνω σαν έκπληξη σε όσους αγοράσουν τελικά το Pro :lol: :lol:

Δημοσ.
Μόνο το 4 είναι τραγικό, στα άλλα δε βλέπω τίποτα τρελό, σιγά τι έγινε..μην αρχίζετε τις υπερβολές πάλι παιδιά.

Ακριβώς...

Δημοσ.
Έπρεπε να κάνεις quote 4 βίντεο για του το πεις;

:rolleyes:

Σορυ φιλε μου απλα ειμαι καινουργιος και δεν γνωριζω πολλα θα το κανω εντιτ

Δημοσ.

Ποπο βλακεια ...

Καλα τον speaker ετσι κι αλλιως δεν τον αντεχα και τον εκλεινα στα προηγουμενα pro αλλα σε αυτο ειναι ειναι μεγαλη ξενερα ....

Δημοσ.
Ποπο βλακεια ...

Καλα τον speaker ετσι κι αλλιως δεν τον αντεχα και τον εκλεινα στα προηγουμενα pro αλλα σε αυτο ειναι ειναι μεγαλη ξενερα ....

Πες τα ρε αδερφέ, πραγματικά υπάρχουν πολλοί που παίζουν με το speaker ενεργοποιημένο (είτε ξένο είτε Έλληνα)? Έχω να παίξω με περιγραφή από την εποχή του PS1.

Δημοσ.
Πες τα ρε αδερφέ, πραγματικά υπάρχουν πολλοί που παίζουν με το speaker ενεργοποιημένο (είτε ξένο είτε Έλληνα)? Έχω να παίξω με περιγραφή από την εποχή του PS1.

Μα δε προσφερει τπτ ο speaker στο παιχνιδι ....

Μονο τα νευρα μας σπαει και δε μας αφηνει να παιξουμε .... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...