Προς το περιεχόμενο

Χρόνια διαρροή μύτης όταν είμαι πάνω απο φαγητά...

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω κι εγω ενα παρομοιο προβλημα.

ΚΑΘΕ φορα που καθομαι στο τραπεζι για φαγητο, προς το τελος του γευματος νιωθω να μαζευεται η βλεννα στη μυτη.

Μετα το τελος του φαγητου συνεπως θελω ενα φυσηγματακι να καθαρισει.

Δεν ειναι τραγικο, δεν ρουφαω τη μυτη, δεν σταζει, αλλα δεν παυει να υπαρχει.

Οι γιατροι δεν βρισκουν κατι...

Το παθαινω με ολα τα φαγητα (μονο για φαγητα καθομαι στο τραπεζι, οχι για μπισκοτακια :P), αλλα οταν ειμαι εξω δεν εχω παρατηρησει κατι.

Αμα βρειτε τι ειναι ριχτε ενα σφυριγμα :P

PS: Αν εσταζε και παλι δεν βρισκαν τιποτα, θα ειχα κοψει τη μυτη μου :P

Δημοσ.

Στο τελος απο εξαιρεση θα γινει ο κανονας..:lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 17:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ----------

Πηγαινε σε ενα ΩΡΛ.(κλασσικη απαντηση , επιβεβλημμενη) .Αλλα για την κουβεντα και μονο οταν σκυβετε το κεφαλι (οχι πανω απο το πιατο :lol: )αρκετη ωρα ερχονται παλι τα ιδια συμπτωματα ?

Δημοσ.

α.. οχι δεν εχω συηθησει λολ

Στο τελος απο εξαιρεση θα γινει ο κανονας..:lol::lol:
αχαχαχαχαχαχ

Αμα σκυω το κεφαλι? μπα οχι αν κ δε το χω δοκιμασει.

Εφώσων δεν παρατηρειτε μονο πανω απο ζεστο φαγητο δεν πρεπει να ναι απ τον ατμο πιστευω αλλα απο καποια συγκεκριμενα συστατικα ΚΑΠΟΙΩΝ φαγητων. Αρα λογικα ειναι καποιου ειδους αλεργεια :( ισως ειχε δικιο αυτος π το πε παραπανω.

Υ.Γ.

Πχ τωρα εφτιαξα καρμποναρα κ βαζοντας το μπεικον με το πιπερι στο λαδομενο τηγανι οταν γυρισα να αναψω τη φωτια μ επιασε. Κ ενοειτε και μετα οταν ετρωγα που χα κ παρμεζανες κ πεκορινα κ αυγιλες

• Moderators
Δημοσ.

Αλλα για την κουβεντα και μονο οταν σκυβετε το κεφαλι αρκετη ωρα ερχονται παλι τα ιδια συμπτωματα ?

Ναι αμε, κι οταν χ€zW συμβαινει. [Σοβαρα το λεω!]

Αλλα σε αλλες διεργασιες που απαιτουν σκυψιμο δεν συμβαινει, π.χ. γυμναστικη, πλυσιμο-γυαλισμα αυτοκινητου κτλ...

Εχεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι;

Δημοσ.
Όχι Malthador οπως είπα ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ συναχι. Εκεινη την ωρα μαζευονται σιγα σιγα κ στα 10 λεπτα θελει φυσιγμα αλλιως σταζει (μπλιααχ).

Τι ειναι η αλεργικη ρυνιτιδα? :fear: Δεν ξερω αν εχω αλεργεια σε κατι.

Λετε να θελει μια απλη φαρμακευτικη θεραπεια για καποιο μηνα?

Antreaslam η κοπελα σου δεν εχει βρει τι ειναι? Δε ξερετε ακομη? το χετε ψαξει?

Αν είναι αλλεργική ρινίτιδα ένας μήνας δεν είναι τίποτα. Θα πρέπει να μάθεις να ζείς με ή χωρίς τα φάρμακα σε μόνιμη βάση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να θεραπευτεί. Ακόμα και με ανοσοθεραπεία (που είναι αρκετά χρονοβόρα και πολυέξοδη) μπορεί να είσαι εντάξει για κανα 2 χρόνια κ μετά να έχεις πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

AAXXAXAAX πολυ μηξιαρης τυπος λεει, εελεωωως.

ΤΙΙ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? Α καλα μια χαρα ειμαι! Πρεπει να υπαρχεικαι κατι αλλο ρε συ. Τοσο βαρια θεραπεια?

• Moderators
Δημοσ.
Παίζει να είναι οργασμός από τη μύτη. Μία με το καλό φαγητό και μία με την ανακούφιση.

Στο σεξ παντως δεν φυσαω τη μυτη καθε 20λεπτο :lol:

................

:-(

Δημοσ.

Χεχ ναι το πιστεύω =ρ

Βασικά, κι ο μπλουζαττάκ είχε γράψει αρχικά κάτι για καταρροή στο χέσιμο αν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν τελίτσες εξ αρχής.

Παρεμπιπτόντως τώρα που είπα καταρροή: η μύτη -υπό κανονικές συνθήκες- έχει καταρροή, όχι διαρροή. Μύξες πετάει, όχι απόβλητα.

• Moderators
Δημοσ.
Χεχ ναι το πιστεύω =ρ

Βασικά, κι ο μπλουζαττάκ είχε γράψει αρχικά κάτι για καταρροή στο χέσιμο αν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν τελίτσες εξ αρχής.

:-)

Οκέικ τοτες, ας δουμε τι θα ξαναγραψει ο φιλος μπλουζαττάκ.

Παρεμπιπτόντως τώρα που είπα καταρροή: η μύτη -υπό κανονικές συνθήκες- έχει καταρροή, όχι διαρροή. Μύξες πετάει, όχι απόβλητα.

Εεεεεεεεχμ δε τα λεμε αυτα απο τη στιγμη που:

ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ0ΑΧ0Α00ΑΧ0ΧΑ0Χ0Α

0αχ0αχ0χα0χα0χα0αχ00χααχ

και

λολ

αχαχαχαχαχαχ

και

AAXXAXAAX

εελεωωως.

Τι θες, να λιωσει το παιδι μολις το δει? :P

PS: Τη δικια σου πικ "διαρροη στη χ€στρα" πότε θα την αλλαξεις? :P (Ναι διαρροη, αυτα ειναι αποβλητα :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...