Προς το περιεχόμενο

standalone flash player

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει μπει κάπως στον υπολογιστή μου ένας flash player 10 που ανοίγει τα swf αρχεία μόνο του χωρίς κάποιον browser δηλαδή και θέλω αν το βάλω στο άλλο μου pc αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τι είναι? Μόνο plugins βρίσκω. Προφανώς αυτό έχει μπει με το flash CS4, υπάρχει όμως σαν ανεξάρτητο download μόνο ο player?

vlc και λοιποί players δεν παίζουν καλά ότι τα βίντεο είναι διαδραστικά

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς, αλλά αυτός ο συγκεκριμένος δεν παίζει κάτι διαδραστικά παιχνιδάκια. Είναι portable? Επίσημα δεν υπάρχει στο site πουθενά? Ο flash player πάντως απ'όσο ξέρω είναι free οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το link

Δημοσ.
Ναι αυτό ακριβώς, αλλά αυτός ο συγκεκριμένος δεν παίζει κάτι διαδραστικά παιχνιδάκια. Είναι portable? Επίσημα δεν υπάρχει στο site πουθενά? Ο flash player πάντως απ'όσο ξέρω είναι free οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το link

Όταν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω τα έπαιζε όλα (διαδραστικά και μη). Μπορεί κάποια από αυτά που χρησιμοποιείς να χρειάζονται νεότερη έκδοση flash player αν και το θεωρώ δύσκολο. Αν δεν έχεις πρόβλημα, ανέβασε κάποιο από τα παιχνιδάκια που δεν σου παίζουν, να δοκιμάσω με τον 10.

Δημοσ.

Λοιπόν, πήγαινε στην σελίδα του ADOBE FLASH PLAYER και κατέβα εκεί που λέει για Projector content debugger.

Κατέβασε την έκδοση 10 για windows (5,1 ΜΒ).

Δεν θέλει εγκατάσταση. Βάλτο κάπου να το βρίσκεις, καλύτερα στο C:\WINDOWS ή στο Program Files (Αρχεία Χρηστών στα Vista) και κάνε δεξί κλικ-Άνοιγμα με σε ένα swf και σε ένα fla αρχείο και επέλεξε τον player σαν προεπιλεγμένη ενέργεια.

Δημοσ.
Τέλειο thanks αυτό τα παίζει όλα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει στα downloads κανονικά

Υπάρχει, αλλά είναι με περίεργη επεξήγηση και σαν βοήθημα για developers. Πρέπει να το ψάξεις για να το βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...