pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 και όμως EINAI!!!!!!! Εισαι σιγουρος για αυτο; Εχουμε καποιο λινκ;
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Πιο ακριβή ντε; Εγώ πάντα 20 ευρώ βάζω. ΑΜΕ.
kx5 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ρε ποιος μου έκλεψε την ατάκα? όταν τα λεγα εγώ... btw έχω βρει βενζινάδικο με νορμάλ τιμές που κόβει αποδείξεις σε όλους τους πελάτες.
johnnyestia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το ΜΕΤΡΟ και το λεωφορειάκι εαν εννοείς μετακίνηση για να πας στη δουλειά.Σε ελάχιστες περιπτώσεις ΔΕΝ βολεύουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Όλοι οι άλλοι είναι αδικιολόγητοι.Έχει καλομάθει το κωλαράκι μας.Έτσι απλά Εσένα που είναι άμαθο το κωλαράκι σου θα έρχεσαι να μας μαγειρεύεις-σκουπίζεις-σφουγγαρίζεις για να ρεφάρουμε τα δίωρα που θα χάνουμε καθημερινά στα λεωφορεία?
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ σήμερα πήρα πάντως εύκολα και χωρίς πολλά πολλά
DarkOrion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 σε σπιτι 160 τετραγωνικων με κλειστο παρκινγκ αυτοκινητων σε πολυ κεντρικο μερος και πληρωνουν 650 λιρες το μηνα. Στο Λονδίνο αυτό αποκλείεται να το βρεις, για το Manchester δεν ξέρω αλλά και πάλι, αμφιβάλλω πάρα πολύ. Για το Λονδίνο πάντως, αυτή η τιμή θα ήταν πάρα πολύ λογική για την βδομάδα σε τόσο μεγάλο σπίτι. Επίσης, από τα 42k μισθό, σου μένουν καθαρά 31k, δηλαδή 2500 τον μήνα. Αν τα 1000 σου φεύγουν στο ενοίκιο, και άλλα 200 στους λογαριασμούς, βλέπεις ότι σου μένουν γύρω στα 1300 για να ζήσεις. Δεν λέω ότι είναι λίγα, αλλά η ζωή είναι ακριβή, και στην Αγγλία πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις... Επίσης, τα 42k είναι αρχικός μισθός τράπεζας μόνο, πουθενά αλλού, εκτός αν ο φίλος σου έχει προυπηρεσία στον τομέα του, οπότε ο αντίστοιχος σε τράπεζα δεν παίζει στα 42k, αλλά πάει πάνω από τα 100, ίσως και 200 (μεικτά), με ακόμα μεγαλύτερα bonus.... Βέβαια, οι ώρες που δουλεύουν αυτοί είναι ατελείωτες, πάνω από 15-16 ώρες την μέρα...
Luxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως σημερα που εβαλα βενζινη και ζητησα αποδειξη, μου εδωσαν. Οποιος δε μου δινει, απλα θα πηγαινω αλλου.
FarCry Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Στο Λονδίνο αυτό αποκλείεται να το βρεις, για το Manchester δεν ξέρω αλλά και πάλι, αμφιβάλλω πάρα πολύ. Για το Λονδίνο πάντως, αυτή η τιμή θα ήταν πάρα πολύ λογική για την βδομάδα σε τόσο μεγάλο σπίτι. Επίσης, από τα 42k μισθό, σου μένουν καθαρά 31k, δηλαδή 2500 τον μήνα. Αν τα 1000 σου φεύγουν στο ενοίκιο, και άλλα 200 στους λογαριασμούς, βλέπεις ότι σου μένουν γύρω στα 1300 για να ζήσεις. Δεν λέω ότι είναι λίγα, αλλά η ζωή είναι ακριβή, και στην Αγγλία πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις... Επίσης, τα 42k είναι αρχικός μισθός τράπεζας μόνο, πουθενά αλλού, εκτός αν ο φίλος σου έχει προυπηρεσία στον τομέα του, οπότε ο αντίστοιχος σε τράπεζα δεν παίζει στα 42k, αλλά πάει πάνω από τα 100, ίσως και 200 (μεικτά), με ακόμα μεγαλύτερα bonus.... Βέβαια, οι ώρες που δουλεύουν αυτοί είναι ατελείωτες, πάνω από 15-16 ώρες την μέρα... ειναι βλακεια να νοικιαζεις τοσο μεγαλο σπιτι. απλα δινεις το 10% το αγοραζεις πληρωνοντας μινιαιες δοσεις και ταυτοχρονα το νοικιαζεις το μισο λεμε σε αλλους και τους παιρνεις τα νοικια και πληρωνεις τις δοσεις. τσαμπα σου βγαινει και μετα απο 4-5 χρονια το μεταπουλας γιατι η αξια των σπιτιων παντα ανεβαινει και βγαζεις κερδος
OrdeR+240 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 θα μπορουσμε να ειχαμε την πιο φτηνη βενζινη της ευρωπης αν αξιοποιουσαμε τα ελληνικα κοιτασματα πετρελαιου. βαλτε τωρα αλτερ να δειτε .
kage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ... το υπερκέρδος από την αποθεματοποίηση που έφθασε να διπλασιάσει σχεδόν τις παραγγελίες μέσα σε ένα βράδυ, ανέρχεται σε περίπου 40 εκ. ευρώ μέσα σε έξι ημέρες! http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100023_14/02/2010_390801
tsadler Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 θα μπορουσμε να ειχαμε την πιο φτηνη βενζινη της ευρωπης αν αξιοποιουσαμε τα ελληνικα κοιτασματα πετρελαιου.βαλτε τωρα αλτερ να δειτε . ετσι και βγουν στην φορα αυτα τα κοιτασματα φιλε, δεν θα μεινει ουτε λιτρο για ελληνα!
superstarr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Άμστερνταμ με ποδήλατο ειναι η φάση..!
OrdeR+240 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ετσι και βγουν στην φορα αυτα τα κοιτασματα φιλε, δεν θα μεινει ουτε λιτρο για ελληνα! Γιατι τωρα δεν τα ξερουνε νομιζεις , επειδη δεν βγαζουμε εμεις πετρελαιο . Δεν εχουμε να χασουμε και πολλα αν βγουν στην φορα . Ευρωπαικη χωρα ειμαστε , αν τολμησουν να μας πειραξουνε και γινει πολεμος , θα πεσει το ευρω σε ολη την ευρωπη , νομιζεις θα αφησουν να γινει κατι τετειο.
kosmasgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ άρχισα να οδηγαω με «πράσινη» συνείδηση αλλάζοντας ταχύτητα στις 2 με 2.5 χιλ. Στροφές και βλέπω τεράστια διαφορα στην κατανάλωση. το board computer μου δείχνει μεγαλύτερη αυτονομία με τα ίδια λίτρα βενζίνη που εβαζα συνήθως . Στην πράξη δηλαδή ήδη έχω περισσότερα χιλιόμετρα και ο δείκτης βενζίνης δε λέει να κατέβει Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.