localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 τη ριθμισεις πρεπει να κανω για το skype για να ακουω απο τα ακουστικα που εχουν και ενσωματομενο μικροφωνο?μπορω να ακουω απο τα ηχεια του λαπτοπ και να μιλαω απο το μικροφωνο η και τα δυο απο το μικροφωνο και τα ακουστικα μονο???
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τα ακουστικά που λες είναι ενσύρματα ή ασύρματα;
localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 τα ακουστικα ειναι ενα headset με μικροφωνο μαζι και τα εχω συνδεση πανω στο λαπτοπ
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 τα ακουστικα ειναι ενα headset με μικροφωνο μαζι και τα εχω συνδεση πανω στο λαπτοπ Άρα ενσύρματο. Τα βύσματα που συνδέονται στον υπολογιστή είναι δυο και έχουν χρώμα πράσινο και μωβ;
localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ναι ετσι τα εχω συνδεσει,τι ριθμησεις πρεπει να κανω απο το skype ??? μπορω να ακουω απο τα ηχεια του λαπτοπ τον ηχο αλλα και απο τα ακουστικα παραλληλα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.