Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με "CD volume" των Windows !

Alkis29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μόλις ανοίγω μια εφαρμογή (συγκεκριμένα έναν emulator για το FM Towns που λέγεται unz) το "CD volume" που φαίνεται στο "Master volume" για τον ήχο πέφτει αυτόματα στο 0 !!! Υπάρχει τρόπος να το "παγώσω" στη μέση που το έχω και να μην πέφτει ?

Δημοσ.

Μάλλον είναι θέμα του παιχνιδιού, όπου προσπαθεί να παίξει μουσική από το cd.

Εσύ που έχεις πρόβλημα αν σου αλλάζει την ένταση; Ακούς μουσική από το cd-rom;

Εγώ ούτε καν θυμάμαι αν έχω ενεργοποιημένη την ένταση του cd.

Δημοσ.
Μάλλον είναι θέμα του παιχνιδιού, όπου προσπαθεί να παίξει μουσική από το cd.

Εσύ που έχεις πρόβλημα αν σου αλλάζει την ένταση; Ακούς μουσική από το cd-rom;

Εγώ ούτε καν θυμάμαι αν έχω ενεργοποιημένη την ένταση του cd.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν ακούγονται μετά τα audio tracks του παιχνιδιού αλλά μόνο οι ήχοι του... και επειδή τον emulator τον τρέχω από ειδικό front end δεν είμαι σε περιβάλλον windows για να μπαίνω και να ανεβάζω από μόνος μου το slider. Δεν γίνεται να μη μου ρίχνει το slider με κάποιο τρόπο ?

Δημοσ.

Μήπως μέσα από το configuration του παιχνιδιού μπορείς κάπως να ανεβάσεις την ένταση της μουσικής;

Σε ποιό game έχεις το πρόβλημα; Δεν υπάρχει για άλλον emulator;

Δημοσ.
Μήπως μέσα από το configuration του παιχνιδιού μπορείς κάπως να ανεβάσεις την ένταση της μουσικής;

Σε ποιό game έχεις το πρόβλημα; Δεν υπάρχει για άλλον emulator;

Μέσα στον emulator είναι ανεβασμένα τα volumes.. το πρόβλημα είναι οτι μόλις τον ανοίγω αυτόματα ρίχνει το CD volume των Windows..πριν ξεκινήσω κάποιο παιχνίδι

Δημοσ.

Σε τι λειτουργικό είσαι και ποιο παιχνίδι τρέχεις;

Κατέβασα το FM-Towns με το unz gui και είναι σε παραθυρικό περιβάλλον.

Εξ άλλου, αν πατήσεις ALT+TAB φαντάζομαι θα σε γυρίσει στην επιφάνεια εργασίας όπου θα μπορέσεις να ανεβάσεις την ένταση.

Δημοσ.
Σε τι λειτουργικό είσαι και ποιο παιχνίδι τρέχεις;

Κατέβασα το FM-Towns με το unz gui και είναι σε παραθυρικό περιβάλλον.

Εξ άλλου, αν πατήσεις ALT+TAB φαντάζομαι θα σε γυρίσει στην επιφάνεια εργασίας όπου θα μπορέσεις να ανεβάσεις την ένταση.

Σε XP είμαι και δεν έχει σημασία τι παιχνίδι τρέχω γιατί το CD volume slider πέφτει αυτόματα με το που ανοίγει ο UNZ. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσω στην επιφάνεια εργασίας (θα πρέπει να βγω από τον frontend κτλ κτλ). Δεν υπάρχει τρόπος να μην πέφτει το slider ?

Δημοσ.
Όπως είπα πριν, δοκίμασα το unz και με alt+tab γυρνάω κανονικά στο desktop.

Το είδα όμως σε vista. Θα δοκιμάσω το βράδυ και σε xp να δω τι γίνεται.

ΟΚ εγώ χρησιμοποιώ έναν front-end (Maximus Arcade) και το έχω σε καμπίνα..μην γράφω τώρα λεπτομέρειες...η ουσία είναι οτι είναι αδύνατο να γυρνάω στο desktop από το περιβάλλον που είμαι και θέλω να μην κατεβαίνει αυτόματα το slider όταν ανοίγει ο unz.

Δημοσ.

Στο UMZ που δοκίμασα, έχει μια επιλογή στην καρτέλα CD-ROM 2 που λέει CD-DA Volume control.

Το τσέκαρα στο Ignore και τώρα δεν ρίχνει την ένταση του cd-audio.

Εγώ πάντως προτιμώ την Amiga αν πρόκειται για home computer emulator. Τα games είναι φοβερά.

Δημοσ.
Στο UMZ που δοκίμασα, έχει μια επιλογή στην καρτέλα CD-ROM 2 που λέει CD-DA Volume control.

Το τσέκαρα στο Ignore και τώρα δεν ρίχνει την ένταση του cd-audio.

Εγώ πάντως προτιμώ την Amiga αν πρόκειται για home computer emulator. Τα games είναι φοβερά.

Σωστός ο παίκτης ! Αυτό ήθελε το άτιμο...

Οσο για emulators έχω κυριολεκτικά τα πάντα για 130 πλατφόρμες (μαζεύω χρόνια)... ότι θές ΠΜ . Thanks !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...