alexcool Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Κοπελια εχω ενα προβλημα εχω κατεβασει πολλα βιντεακια στον υπολογιστη μου σε καλη ποιοτητα εικονας υποτηθεται οστωσο οταν παω να μεγαλωσω την εικονα αυτη χανει την αναλυση της εχει κανεις καμια λυση να πρωτεινει; Χρησημοποιω το vlc media player και τα βιντεο τα κατεβαζω νε το dvdvideosoft freestudio. Σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Σε τι ανάλυση είναι τα βιντεάκια και από πού τα κατέβασες; Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιώσεις την ανάλυση ενός βίντεο με κανέναν τρόπο. Όποια προσπάθεια θα οδηγήσει σε χάσιμο χρόνου και περαιτέρω απώλεια ποιότητας.
alexcool Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Tα κατεβαζω απο το youtube εχω ολον τον ειδων της αναλυσεις απο HQ HD720p και HD1080p.
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Κατέβασε το media info, φόρτωσε ένα βίντεο, πάτα στο μενού View->Text και κάνε copy-paste τις πληροφορίες να δούμε τα στοιχεία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.