Προς το περιεχόμενο

πρώτη μοτο

raven21gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αδερφε χαιρω πολυ και εγω ειχα παει το VFR σε βατο χωματοδρομο,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το καταλληλοτερο μηχανακι για τετοιες δουλειες

με την λογικη σου μπορει να παρει και Ducati ξερωγω:P

η καινούργια Ducati Multistrada 1200 πάει άνετα σε βατό χωματόδρομο,είναι γενικός μια πολυ ωραία και χρήσιμη μοτοσυκλέτα.

ορίστε και το video της[δείτε το]: [ame]

[/ame]
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι οκ 4κυλινδρο 600cc naked για ηρεμη πασπαρτου χρηση,αγροτικο δικτυο + ταξιδια απο ανθρωπο που δεν εχει εμπειρια

ο μονος λογος που το ποσταρα ειναι γιατι το χει σαν προσφορα και ειναι καινουργιο μηχανακι με abs και επειδη τουλ τα 3 μηχανακια που χει στα υποψην ειναι για ασφαλτο.

τα naked ειναι πιο ευκολα σε οδηγηση απο τα υπολοιπα σε ασφαλτο.

το αγροτικο δικτυο που εγινε χωματοδρομος δεν ηταν στα υποψην στο 1ο ποστ που διαβασα.

@raven Μηπως εννοεις οτι η χρηση χωματοδρομου ειναι σε φαση καμμια παραλια το καλοκαιρι που χει στρωμενο χωμα?

πρωτα κοιτας για ποια χρηση θες μηχανη και μετα αποφασιζεις κατηγορια...

Δημοσ.

Καλά όποιος πάρει ducati για ελληνικό χωματόδρομο (ασχέτως αν υπάρχουν χωματόδρομοι πιο ομαλοί και απο άσφαλτο) είναι για ξυλίκια. Και ο λόγος είναι οτι έτσι και πάθει κάτι, την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έχεις ιδέα πόσο έχει ένα αμορτισεράκι, ψαλίδι ή ποτήρια για ducati?

Δημοσ.

Ειναι οντως ακυρο παραδειγμα το ducati.... Εδω δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να ρυθμιζει βαλβιδες σε αυτα...

Τεσπα μην χανουμε το θεμα, και vstrom και το honda θα ειναι καλο για τον φιλο

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα και ένα Yamaha 660 Tenere του 2009

28857_0_1_2_xt660z_tenere_Image_credits_Yamaha.jpg

Το όνομα μιλάει από μόνο του μια μότο με ιστορία που εξελίσσεται. Εγγύηση σε κάθε είδος δρόμου.

(Προσέξτε το ύψος του ψαλιδιού.)

Δημοσ.

μονοκυλινδρο στα λ7 που κανουν περιπου τα δικυλινδρα

μονοκυλινδρο = ταλαιπωρια στο ταξιδι (κραδασμοι,μεγαλυτερη καταπονηση του κινητηρα οταν στροφαρει ψηλα,υψηλοτερες θερμοκρασιες κλπ)

απο την αλλη τα μονοκυλινδρα ειναι ποιο ροπατα,ευκολα στην συντηρηση και ποιο ελαφρια οποτε και καταλληλοτερα για χωμα

αν βγαλει απεξω τα ταξιδια η αν εστω εννοει κοντινες αποδρασεις τοτε ναι αλλα και παλι ενα trans ειναι ποιο all around και ποιο value

τεσπα απο οτι καταλαβα ψηνεται για strom (μεγαλο λαθος για χωμα αλλα περι ορεξεως ...)

Δημοσ.
Καλά όποιος πάρει ducati για ελληνικό χωματόδρομο (ασχέτως αν υπάρχουν χωματόδρομοι πιο ομαλοί και απο άσφαλτο) είναι για ξυλίκια. Και ο λόγος είναι οτι έτσι και πάθει κάτι, την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έχεις ιδέα πόσο έχει ένα αμορτισεράκι, ψαλίδι ή ποτήρια για ducati?

έχεις απόλυτο δίκιο φιλε,το ήξερα απο πριν ,απλώς ήθελα να δείξω πως και η Ducati έχει τέτοιου style μηχανές;)

Δημοσ.

να σου πω το σκεφτομουν στις αρχες αλλα όταν το οδήγησα δε με βολευε καθόλου . βέβαια ειναι τίμια μηχανη και καλό σχολίο αλλα μάλλον για το gladius to κοβω ....

το είδα κ από κοντα και είναι πολύ κουκλι το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει αbs αλλα για 60-67 ίππους στριτ πίστευω θα είναι οκ .Θα σιγουρευτώ αφού το κάνω τεστ

Δημοσ.

million καλησπερα ωραιο ειναι θα το προτιμουσα βεβαια καμμια 20αρια κιλα λιγοτερο,βεβαια για χωμα υπαρχει ενα θεματακι αλλα στις ασφαλτινες φουρκετες θα ειναι μαννουλα,τωρα στην περιπτωση του raven21gr θα συνιστουσα πριν φτασει εκει να περασει κανα χρονο με κανα 250.(το vtr φαινεται τζαμι).

γενικά ειμαι αρκετά απειρος

gladius-black.jpg

Δημοσ.

καλησπερα lef

ειναι αδικαιολογητα ακριβα τα 250αρια και τα ξεπερνας πολυ γρηγορα

αν ειναι μυαλωμενο παιδι ενα trans η και xtr ειναι οτι πρεπει για αυτον

εγω στην θεση του θα εψαχνα για transalp 400 στην σωστη τιμη ομως

TRANSALP_400_PRASINO.jpg

αν σωνει και καλα θελει street τοτε Vstrom η Ducati Multistrada

Δημοσ.
ειναι αδικαιολογητα ακριβα

ειναι και Ηοnda το συγκεκριμενο !

τα 250αρια και τα ξεπερνας πολυ γρηγορα

Οταν φτασει να ξυνει τις μπιλιες ε τοτε τα εχει ξεπερασει αλλα δεν θελει τουλαχιστον καμμμια 10αρια χιλ. χλμ.

αν ειναι μυαλωμενο παιδι ενα trans η και xtr ειναι οτι πρεπει για αυτον

μπα για street-ας μου φαινεται

εγω στην θεση του θα εψαχνα για transalp 400 στην σωστη τιμη ομως

που το θυμηθηκες!

Ducati Multistrada

κατσαρολα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...