Iron_man21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αδερφε χαιρω πολυ και εγω ειχα παει το VFR σε βατο χωματοδρομο,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το καταλληλοτερο μηχανακι για τετοιες δουλειες με την λογικη σου μπορει να παρει και Ducati ξερωγω η καινούργια Ducati Multistrada 1200 πάει άνετα σε βατό χωματόδρομο,είναι γενικός μια πολυ ωραία και χρήσιμη μοτοσυκλέτα. ορίστε και το video της[δείτε το]: [ame] [/ame]
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ναι οκ 4κυλινδρο 600cc naked για ηρεμη πασπαρτου χρηση,αγροτικο δικτυο + ταξιδια απο ανθρωπο που δεν εχει εμπειρια ο μονος λογος που το ποσταρα ειναι γιατι το χει σαν προσφορα και ειναι καινουργιο μηχανακι με abs και επειδη τουλ τα 3 μηχανακια που χει στα υποψην ειναι για ασφαλτο. τα naked ειναι πιο ευκολα σε οδηγηση απο τα υπολοιπα σε ασφαλτο. το αγροτικο δικτυο που εγινε χωματοδρομος δεν ηταν στα υποψην στο 1ο ποστ που διαβασα. @raven Μηπως εννοεις οτι η χρηση χωματοδρομου ειναι σε φαση καμμια παραλια το καλοκαιρι που χει στρωμενο χωμα? πρωτα κοιτας για ποια χρηση θες μηχανη και μετα αποφασιζεις κατηγορια...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Καλά όποιος πάρει ducati για ελληνικό χωματόδρομο (ασχέτως αν υπάρχουν χωματόδρομοι πιο ομαλοί και απο άσφαλτο) είναι για ξυλίκια. Και ο λόγος είναι οτι έτσι και πάθει κάτι, την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έχεις ιδέα πόσο έχει ένα αμορτισεράκι, ψαλίδι ή ποτήρια για ducati?
iced Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι οντως ακυρο παραδειγμα το ducati.... Εδω δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να ρυθμιζει βαλβιδες σε αυτα... Τεσπα μην χανουμε το θεμα, και vstrom και το honda θα ειναι καλο για τον φιλο
peravrexei Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα και ένα Yamaha 660 Tenere του 2009 Το όνομα μιλάει από μόνο του μια μότο με ιστορία που εξελίσσεται. Εγγύηση σε κάθε είδος δρόμου. (Προσέξτε το ύψος του ψαλιδιού.)
million_voices Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μονοκυλινδρο στα λ7 που κανουν περιπου τα δικυλινδρα μονοκυλινδρο = ταλαιπωρια στο ταξιδι (κραδασμοι,μεγαλυτερη καταπονηση του κινητηρα οταν στροφαρει ψηλα,υψηλοτερες θερμοκρασιες κλπ) απο την αλλη τα μονοκυλινδρα ειναι ποιο ροπατα,ευκολα στην συντηρηση και ποιο ελαφρια οποτε και καταλληλοτερα για χωμα αν βγαλει απεξω τα ταξιδια η αν εστω εννοει κοντινες αποδρασεις τοτε ναι αλλα και παλι ενα trans ειναι ποιο all around και ποιο value τεσπα απο οτι καταλαβα ψηνεται για strom (μεγαλο λαθος για χωμα αλλα περι ορεξεως ...)
Iron_man21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλά όποιος πάρει ducati για ελληνικό χωματόδρομο (ασχέτως αν υπάρχουν χωματόδρομοι πιο ομαλοί και απο άσφαλτο) είναι για ξυλίκια. Και ο λόγος είναι οτι έτσι και πάθει κάτι, την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έχεις ιδέα πόσο έχει ένα αμορτισεράκι, ψαλίδι ή ποτήρια για ducati? έχεις απόλυτο δίκιο φιλε,το ήξερα απο πριν ,απλώς ήθελα να δείξω πως και η Ducati έχει τέτοιου style μηχανές
lef50 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Θυμαμαι μια φορα ενας που ειχε μια dukati δεν ηθελε να την κλειδωσει μαζι με την δικια μου γιατι ηταν japan
eSATA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Για Xt σκέφτεσαι καθόλου ή πάει πολύ ψηλά; (μεταχ. 4.5-5κ)
raven21gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 να σου πω το σκεφτομουν στις αρχες αλλα όταν το οδήγησα δε με βολευε καθόλου . βέβαια ειναι τίμια μηχανη και καλό σχολίο αλλα μάλλον για το gladius to κοβω .... το είδα κ από κοντα και είναι πολύ κουκλι το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει αbs αλλα για 60-67 ίππους στριτ πίστευω θα είναι οκ .Θα σιγουρευτώ αφού το κάνω τεστ
million_voices Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 street εστω και ηπιο naked για κακο επαρχιακο δικτυο και βατους εστω χωματοδρομους ξεχνα το θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα
lef50 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 million καλησπερα ωραιο ειναι θα το προτιμουσα βεβαια καμμια 20αρια κιλα λιγοτερο,βεβαια για χωμα υπαρχει ενα θεματακι αλλα στις ασφαλτινες φουρκετες θα ειναι μαννουλα,τωρα στην περιπτωση του raven21gr θα συνιστουσα πριν φτασει εκει να περασει κανα χρονο με κανα 250.(το vtr φαινεται τζαμι). γενικά ειμαι αρκετά απειρος
million_voices Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα lef ειναι αδικαιολογητα ακριβα τα 250αρια και τα ξεπερνας πολυ γρηγορα αν ειναι μυαλωμενο παιδι ενα trans η και xtr ειναι οτι πρεπει για αυτον εγω στην θεση του θα εψαχνα για transalp 400 στην σωστη τιμη ομως αν σωνει και καλα θελει street τοτε Vstrom η Ducati Multistrada
lef50 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ειναι αδικαιολογητα ακριβα ειναι και Ηοnda το συγκεκριμενο ! τα 250αρια και τα ξεπερνας πολυ γρηγορα Οταν φτασει να ξυνει τις μπιλιες ε τοτε τα εχει ξεπερασει αλλα δεν θελει τουλαχιστον καμμμια 10αρια χιλ. χλμ. αν ειναι μυαλωμενο παιδι ενα trans η και xtr ειναι οτι πρεπει για αυτον μπα για street-ας μου φαινεται εγω στην θεση του θα εψαχνα για transalp 400 στην σωστη τιμη ομως που το θυμηθηκες! Ducati Multistrada κατσαρολα!
iced Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι πολυ παλιο αυτο το μοντελο, μην κανεις κανα αστειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.