xampos20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα παιδιά έχω μία φόρμα η οποία έχει ένα listbox μέσα και θέλω να το στέλνω με mail την λίστα.... Αυτή την στιγμή αυτό που ξέρω είναι να στέλνω textbox πως μπορώ στείλω την λίστα μου??? υπάρχει κώδικας που μετατρεπει το listbox σε textbox????? ευχαριστώ!!!!
xampos20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Την λύση την βρήκα..μόνος... ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ LISTBOX ΣΕ MULTILINE TEXTBOX 1) έχεις γεμίσει το LISTBOX1.... 2) δημιουργείς ένα textbox1 3) δημιουργείς και ένα κουμπί με ονομασία ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 4) στο κουμπί button1_click Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim ar As New ArrayList Dim num1 As Integer Dim i As Integer = 0 Dim x As String = "" num1 = ListBox1.Items.Count Do Until i = num1 ar.Add(ListBox1.Items(i)) i = i + 1 Loop num1 = ar.Count i = 0 Do Until i = num1 x = x & Environment.NewLine & ar.Item(i).ToString TextBox1.Text = x i = i + 1 Loop End Sub End Class Eτσι μετατρέπουμε ένα listbox σε multiline textbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.