weather1967 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ηθελα να ρωτήσω τους εμπειρους φιλους,αν υπαρχει καμμια ρυθμιση για το Kaspersky ,δεδομενου οτι σκαναρει ολες τις σελιδες του browser που ανοιγω με σκοπο να αργουν να ανοιξουν,μου κοβει πανω απο την μιση ταχυτητα και καπου ειναι εκνευριστικο. Ξερει κανεις πως λυνεται αυτο ? η ειναι αναγκαιο κακο η καλο πες τε το για να υπαρχει καλυτερη ασφαλεια ? Ειναι η τελευταια εκδοση 2010. Eυχαριστω εκ των προτέρων
flik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πίστευα πως το είχε ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα, καθώς και σε μένα που το έχω τις ανοίγει τις σελίδες χωρίς αισθητή καθυστέρηση. Δοκίμασε να κάνεις pause protection και να δεις πόσο γρήγορα ανοίγουν πάλι οι σελίδες και μετά ξανάνοιξέ το και μέτρησε πάλι τον χρόνο. Αν δεις καθυστέρηση, θα μπορούσες και να δοκιμάσεις στο: settings>web antivirus>settings>additional να βάλεις τα heuristics στο light παρά στο medium. Αλλιώς βλέπουμε....
weather1967 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πίστευα πως το είχε ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα, καθώς και σε μένα που το έχω τις ανοίγει τις σελίδες χωρίς αισθητή καθυστέρηση. Δοκίμασε να κάνεις pause protection και να δεις πόσο γρήγορα ανοίγουν πάλι οι σελίδες και μετά ξανάνοιξέ το και μέτρησε πάλι τον χρόνο. Αν δεις καθυστέρηση, θα μπορούσες και να δοκιμάσεις στο: settings>web antivirus>settings>additional να βάλεις τα heuristics στο light παρά στο medium. Αλλιώς βλέπουμε.... Eυχαριστω για την απαντηση,οταν εχω pause protection πανε ολα σφαιρα,και το web και ανοιγη και φακελους στον σκληρο Δοκιμασα και απο το μεσαιο επιπεδο κατεβασα τα παρακατω στο χαμηλοτερο επιπεδο και ειδα καποια διαφορα πιο γρηγορα,το θεμα ειναι το γνωστον ρητον που ισχυει για τα παντα απο οτι καταλαβα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, η θυσιαζουμε την ασφαλεια προς την ταχυτητα ? η θυσιαζουμε την ταχυτητα για την ασφάλεια ? Προστασια απο ιους Προστασια απο ιους στο WEB Και εκει που λεει ελεγχος Πληρης ελεγχος Γρηγορος ελεγχος Ελεγχος αντικειμενων __________________
flik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Τι σύστημα έχεις; Ποια ακριβώς έκδοση του kaspersky, δηλαδή ποιο build; Αν κατάλαβα καλά είναι ελληνικά; Αυτό σημαίνει πως δεν είναι η .736. Αν (πάλι αν) τα λέω σωστά, δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Στην περίπτωση που δεν δεις βελτίωση, πήγαινε σε norton AV 2010, ή eset smart security ή απο free avira-avast. Δεν πιστεύω οτι αξίζει να θυσιάζουμε τοσο πολύ την ασφάλεια για την ταχύτητα ανοίγματος σελίδων. Αν προσέχεις λίγο κι εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα
weather1967 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Πριν 2 μηνες το εχω αγορασει ,αλλα δεν ηταν ετσι χαλια ,με τις τελευταιες ενημερωσεις μια βδομαδα αρχισε αυτες τις καθυστερησεις, ειναι με Ελληνικα 2010 εκδοση 9.0.0 λες και εχω κανα επεξεργαστη celeron παει ,για να ανοιξη ο explorer θελει 15-20 sec για να ανοιξη φακελο με φωτος μου θελει αλλα τοσα ,αφου αναγκαζομαι και το κλεινω για να δω φωτος μου ,και εγγραφα.Εννοειται οτι με pause protection ανοιγουν ολα τα παραπανω σε 1 sec. Ο επεξεργαστης ειναι Athlon X 2 Συμφωνω απολυτα ,αν παει ετσι χαλια τοτε τι τους θελουμε τους διπυρηνους και τα ADSL .
flik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά αν δεν γίνεται upgrade, θα μπορείς να βγάλεις το κλειδί, να το κάνεις uninstall και να βάλεις την καινούρια έκδοση απο το http://www.kaspersky.com/productupdates και εκεί να βάλεις το κλειδί. Κάνε full scan μόλις το βάλεις, και δες πως πάει. Αν έχεις τα ίδια κολλήματα, τότε μια καλή λύση θα ήταν να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που έχουν καλό support, ή το βγάζεις και βάζεις eset ή norton. Αν θες πληρώνεις στα δύο τελευταία....
weather1967 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά αν δεν γίνεται upgrade, θα μπορείς να βγάλεις το κλειδί, να το κάνεις uninstall και να βάλεις την καινούρια έκδοση απο το http://www.kaspersky.com/productupdates και εκεί να βάλεις το κλειδί.Κάνε full scan μόλις το βάλεις, και δες πως πάει. Αν έχεις τα ίδια κολλήματα, τότε μια καλή λύση θα ήταν να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που έχουν καλό support, ή το βγάζεις και βάζεις eset ή norton. Αν θες πληρώνεις στα δύο τελευταία.... Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ,την διαδικασια πως βγαζουμε το κλειδι πριν το κανω unistall ? Γραφτηκα και στο forum τους ,και τους ρωτησα ,μου ειπαν δοκιμασε την νεα version ,αλλα δεν εχει Ελληνικα αυτη anyway ,αλλα δεν ξερω τον τροπο για να μην χασω το κλειδι,αλλιως αν δεν στρωσει μου λενε κατι με GSI report ,πιαστο αυγο και κούρευτο κοινώς . Μαλλον αν δεν γινει τιποτα ,θα ακολουθήσω την συμβουλή του Μέγα Αλέξανδρου ,οπως κανω παντα στην ζωη μου :Κομπος που δεν λυνετε κόβετε ,απλα πριν τον κοψω θα προσπαθησω λιγο με την νεα version,δεδομενου οτι προσφατα το πληρωσα ,και βλεπουμε μετα με κανα free Αvast η Avg .
flik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως και να μην χρειάζεται καν να το αφαιρέσεις απο την παλιά έκδοση. Όπως και να έχει, όταν ανοίγεις το kaspersky κάτω κάτω και προς το κέντρο θα έχει κάτι σαν άδεια: ΧΧ μέρες απομένουν. Κάτι τέτοιο. Εκεί πατάς και σε βγάζει σε παράθυρο με τον κωδικό σου. Κάνεις αντιγραφή τον κωδικό που βλέπεις, και μετά πατάς στο διπλανό x που έχει. Μετά για να βάλεις την επόμενη έκδοση δεν ξέρω αν χρειάζεται uninstall η προηγούμενη. Αν χρειάζεται μπορείς να κάπου στα settings να κάνεις save τα settings και μετά να τα φορτώσεις στο νέο. Όταν με upgrade ή full reinstall βάλεις την νέα έκδοση και σε ρωτήσει για activation, βάλε τον κωδικό που αντέγραψες απο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.