Luciddream Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 έχω ένα συστηματάκι motherboard gigabyte X38-DQ6 με 4πύρηνο q6600 4gb ram και πρόσφατα έβαλα και την δεύτερη 4890 σε Crossfire... 2 σκληρούσ δίσκους 7200 στροφών, 5 συσκευές USB (σε idle) και ένα DVD-RW. όλα αυτά τα έχω πάνω σε ένα 600άρι Zalman ZM600-HP ... πολλές φορές μέσα σε game τρώει restart μόνο του... οι θερμοκρασίες είναι οκ .. ακόμα και στην 2η κάρτα που "σκάει" ...οπότε υποψιάζομαι οτι το τροφοδοτικό δεν τραβάει... απτην άλλη όσο έψαξα σε sites όλα αυτά θα χρειαζόντουσαν το πολύ 500Watt.. τι λέτε?
hackerW32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αυτο το εχω παθει και εγω μαλον ειναι το τροφοδοτικο σου... ετσι μου ειπαν και εμενα το επαθα απο τοτε που εβαλα την gtx260 μονο οταν πεζω games το κανει... τι windows εχει? τα 7?
Luciddream Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αυτο το εχω παθει και εγωμαλον ειναι το τροφοδοτικο σου... ετσι μου ειπαν και εμενα το επαθα απο τοτε που εβαλα την gtx260 μονο οταν πεζω games το κανει... τι windows εχει? τα 7? ναι τα 7... πριν βάλω τις 2 κάρτες δεν μου έκανε restarts... αν και είχα άλλα προβληματάκια τώρα φύγαν τα άλλα αλλα κάνει restarts... το περίεργο είναι οτι ας πούμε όσο έχω παίξει Cod MW2 δεν έχω φάει restarts ... μόλις πάει να μπεί σε άλλο game η μόλις τρέξω κάποιο benchmark για γραφικά το τρώει... γιαυτό φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο π.χ η κάρτα που "σκάει" κ τρέχει 10 βαθμούς πιο πάνω απο την άλλη να φταίει... μην δώσω τσάμπα λεφτά για τροφοδοτικό τώρα... υ.γ κ αν πάω να ανοίξω everest τρώει freeze
cabdik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 τα εχεις μαμισια ή εχεις κανει overclock?
Luciddream Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 τα εχεις μαμισια ή εχεις κανει overclock? μαμίσια όλα ... κ η ραμ στα 800mhz.. επίσης τα volt τα έχω όλα σε Normal, φοβάμαι οτι ίσως χρειάζεται λίγο ανέβασμα για stability... γιαυτό ρώτησα μήπως έχετε καμια ιδέα..
caution Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε κανένα furmark / kombustor / occt psu να δεις αν θα φας restart με την μία
mchrisober Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 θε ς αλλο τροφοδοτικο στανταρ, δες τις απαιτησεις για crossfire...
Luciddream Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Βάλε κανένα furmark / kombustor / occt psu να δεις αν θα φας restart με την μία όχι δεν έφαγε... το άφησα βέβαια μέχρι τους 70c μετά το έκλεισα... (περίπου 1,5 λεπτό) ---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ---------- όχι δεν έφαγε... το άφησα βέβαια μέχρι τους 70c μετά το έκλεισα... (περίπου 1,5 λεπτό) χμ... κοιτάζοντας εδώ: http://game.amd.com/us-en/crossfirex_components.aspx?p=3#ATI Radeon™ HD 4870 X2 μάλλον το λιγότερο που μπορεί να παίξει είναι 680watt..??
Alexisssss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν εφαγες στο occt PSU test restart τοτε μην σπας το κεφαλι σου. Δεν ειναι PSU θεμα.....
caution Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ...και επίσης το 600άρι Zalmanι πρέπει να έχει φάει μεγάλο πακέτο - για να μην μπορεί να ταΐσει 2 4890... εκτός αν το έχεις χρόνια, και έχει γεράσει σημαντικά!
Luciddream Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ...και επίσης το 600άρι Zalmanι πρέπει να έχει φάει μεγάλο πακέτο - για να μην μπορεί να ταΐσει 2 4890... εκτός αν το έχεις χρόνια, και έχει γεράσει σημαντικά! έχει κλείσει τα 2,5.... edit: πάντως και το OCCT έτρεξα τώρα και ήταν οκ για λίγη ώρα... (το έκλεισα γιατι θα ψηνόταν η κάρτα γραφικών) ..
Luciddream Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τελικά πηρα το: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-CMPSU-850HXEU-PSU-850W.htm ... που άκουσα πολύ καλά λόγια. ... απ'ότι κατάλαβα το πρόβλημα με το zalman που έχω είναι οτι δίνει 16Α σε κάθε 12v ... τα οποία η 4890 τα καταναλώνει για πλάκα.. ! σε αντίθεση με το παραπάνω τροφοδοτικό που μάλλον τα διαχειρίζεται διαφορετικά... τσάμπα λεφτά τώρα αλλα τι να κάνουμε... !! δν θα πάει και χαμένο
iced Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε το τροφοδοτικο ειναι κορυφαιο, και μικροτερο θα σου εκανε αλλα δεν παει χαμενο. Στις περισσοτερες περιπτωσεις οτι πληρωνεις παιρνεις Καλοριζικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.