Προς το περιεχόμενο

On Telecoms στη Θεσσαλονίκη, αξίζει;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε σε όλους από Θεσσαλονίκη!Έχω χρόνια το Connex χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίνω 50 € το μηνα για double play και 60 λεπτα σε κινητα. Ειδα τις προσφορες τις On Telecoms που ηρθε εδω και μερικούς μήνες στην πόλη και μπήκε ο διάολος μέσα μου μέσα μου..Να αλλάξω ή οχι;;;Φυσικά ο μόνος λόγος ειναι τα λεφτα!Ειναι σχεδόν μισά!Ο ΟΤΕ ειναι οκ...Δεν πέφτει ποτε το ιντερνετ και το 1242 απανταει αμέσως αν τυχει κατι;;

Σας ρωτώ λοιπον αν ακούσατε πως τα παει η On Telecoms στη Θεσσαλονίκη;;;Μη μου πέφτει το Ιντερνετ καθε τρεις και λίγο και τρελαθώ περιμένοντας ώρες στη γραμμη για να σηκωσουν το τηλέφωνο...Ξέρω πολλούς που είχαν HOL, FORTHNET και αγανάκτησαν και ξαναγυρισαν στον ΟΤΕ...αλλά η On ειναι καινούρια εδω πάνω και δεν εχω ακούσει σχόλια ακόμα...

Τι λετε;;Α...μένω Χαριλάου σε περίπτωση που παίζει και αυτό ρόλο για την ποιότητα της συνδεσης...

Ευχαριστω θερμά!

Δημοσ.

Φίλε μου ΜΗΝ κάνεις το λάθος να αλλάξεις. Δεν το λεω επειδη υποστηρίζω τον ΟΤΕ. Απλα η συνδεση στην Ελλάδα είναι ότι κάτσει....

Π.χ. φίλος μου με ΟΤΕ είχε τεράστια προβλήματα. Εβαλε ΧΟΛ κ όλα οκ.

Σε κάποιον άλλο συμβαίνει το αντίστροφο... Γενικά είναι ότι σου κάτσει.... Αφού ήσουν τυχερός και είναι σταθερή η γραμμή σου άστην όπως είναι κ ας πληρώνεις λίγο παραπάνω.... Αν θες τόσο πολυ να αλλάξεις όμως βγες μια βόλτα στην γειτονιά σου κ ρώτα πως τα πάει η γραμμή τους κ ποιον πάροχο έχουν.... Έχει σημασία να είναι στην γειτονιά σου κ οχι 1χλμ μακρυά από σένα....

Δημοσ.

δεν υπαρχει αν ειναι οκ η On telecoms στην θεσσαλονικη.εξαρτατε ποσο μακρια εισαι απο το αστικο κεντρο τι ποιοτητα χαλκου εχεις.μπορει ο γειτονας σουθ να παιζει στα 15 mbit και εσυ ουτε στα 10.αυτο που ρωτας ειναι τελειως σχετικο.οπως σου κατσει.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω αποτι διαβαζω σε αλλα φορουμς, μπουκωσε το ιντερνετ τους.. ψαχνω και γω αυτο το καιρο να βαλω και δεν ξερω τι..

οσον αφορα δε το τηλεφωνο τους ειχανε πεσει για ωρες καποια στιγμη τον νοεμβριο και ειχε γινει σαλος στα blogs..

οποτε.. προσωπικα ακυρο!

Δημοσ.

εγω αποτι διαβαζω σε αλλα φορουμς, μπουκωσε το ιντερνετ τους.. ψαχνω και γω αυτο το καιρο να βαλω και δεν ξερω τι..

οσον αφορα δε το τηλεφωνο τους ειχανε πεσει για ωρες καποια στιγμη τον νοεμβριο και ειχε γινει σαλος στα blogs..

οποτε.. προσωπικα ακυρο!

Απλά λες ένα γεγονός ή απαντάς στο ερώτημα του αρχικού συγγραφέα του άρθρου;

Δημοσ.

οποτε.. προσωπικα ακυρο!

Καλα κανεις.Μακρια φιλε ,μακρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

οποτε.. προσωπικα ακυρο!

ξεμπούκωσε (pings) εδώ και κάμποσες μέρες, όσο για το τηλέφωνο τον Νοέμβριο δεν νομίζω ότι ήταν γενικό γιατί δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...