FarCry Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Από την απεργία των τελωνειακών κινδυνεύει η αγορά να ξεμείνει από καύσιμα οπότε οι πολίτες θα πρέπει να φουλάρουν το ρεζερβουάρ τους [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tvJhprhqSrM[/ame] http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=14708&catid=13
vocals_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Να κλάψω ή να γελάσω ; Πείτε μου.. Να επαναστήσω ; Πως ; Το κέρατο μου για Ελλάδα μέσα..
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Από την απεργία των τελωνειακών κινδυνεύει η αγορά να ξεμείνει από καύσιμα οπότε οι πολίτες θα πρέπει να φουλάρουν το ρεζερβουάρ τους Ω για δες κι άλλη απεργία! Να τις καθιερώσουμε τουλάχιστον ρε παιδιά να τις γιορτάζουμε κι επίσημα μην μπερδευόμαστε. Το Δεκέμβρη τους υπάλληλους καθαριότητας, το Γενάρη τους αγρότες, το Φλεβάρη τους τελωνειακούς, κτλ μεγάλη η χάρη τους..
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Όταν λέμε "απεργούν οι τελωνειακοί" μεταφράζουμε σε "αγοράζουμε plasma tvs εκτός ΕΕ χωρίς χαράτσι";
o_magazatoras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Mεταφράζεται σε "παραλαβές μετά από 3 τέρμινα" και όλα στο toll του αεροδρομίου δίκην "πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα...". Φαντάσου να είχες παραγγείλει και κανα σκληρό.
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Όταν λέμε "απεργούν οι τελωνειακοί" μεταφράζουμε σε "αγοράζουμε plasma tvs εκτός ΕΕ χωρίς χαράτσι"; Όχι δυστυχώς ισχύει αυτό που είπε ο μαγαζάτορας. Η απεργία απεργία και η τσέπη τσέπη, δεν τα μπερδεύουμε αυτά.
black_widow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δυστυχώς ισχύει αυτό που είπε ο μαγαζάτορας. Η απεργία απεργία και η τσέπη τσέπη, δεν τα μπερδεύουμε αυτά. Φτου τσάμπα χάρηκα
CtrlFreak Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Για μια στιγμή και 'γω χάρηκα... Τα παλιολαμόγια... Και φαντάσουν αν πριν βαρούσαν όσο γούσταραν τον φόρο τώρα που θα τους κόψουν μισθούς και επιδόματα έχουμε να δούμε λάδωμα και λαθραία στην Ελλάδα θα χορτάσει το μάτι μας... Άσε που δεν νομίζω να τους ξεφεύγουν πλέον δέματα. Πάει και η USPS... Άντε και του χρόνου.
Erwdios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Κι από αύριο όπου βρίσκετε μπεντζίνα, ετοιμαστείτε να την πλερώσετε 1,50€ + Ελλείψει προσφοράς βλέπετε... Σε λίγο θα απεργήσουν και οι υπάλληλοι της Βουλής όπως το πάμε... PS Μόλις άκουσα στο video ότι απεργούν και οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών... Από πότε απεργούν τα βύσματα?
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Τους κατάργησαν το επίδομα "ξύσιμο των τρυφερών και με τα δυο χέρια" και απεργούν ?
sugata Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 PS Μόλις άκουσα στο video ότι απεργούν και οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών... Από πότε απεργούν τα βύσματα? Ας μην είμεθα επικριτές. Όλοι έχουν δικαίωμα, ακόμη κι αυτοί. Τώρα για τους λόγους, θα σε γελάσω, και δε θέλω. Μπορεί να μην τους αρέσει το γραφείο στον 1ο όροφο και να θέλουν στο 2ο.
johnnyestia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ είμαι διατεθειμένος να κάνω κάθε μέρα 40 χλμ για την δουλειά μου ακόμα και με τα πόδια αν χρειαστεί για να κοπεί σε μερικούς μερικούς ο βήχας. Και δεν με ενδιαφέρει αν είναι δίκαια τα αιτήματα των τελωνειακών. Είναι μια κάστα ολόκληρη που μόνο με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σωστά.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 PS Μόλις άκουσα στο video ότι απεργούν και οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών... Από πότε απεργούν τα βύσματα? Αυτοί που μπήκαν στο υπουργείο οικονομικών έχουν τουλάχιστον master και γράψανε τους καλύτερους βαθμούς στον ΑΣΕΠ για να μπουν, ακριβώς για να πληρώνονται καλύτερα από τους υπόλοιπους. Αν είχα και εγώ γύρω στο 33% μείωση στο εισόδημά μου και αύξηση της φορολογίας μου κατά 10% θα είχα ένα προβληματάκι.
Gigenis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αυτοί που μπήκαν στο υπουργείο οικονομικών έχουν τουλάχιστον master και γράψανε τους καλύτερους βαθμούς στον ΑΣΕΠ για να μπουν, ακριβώς για να πληρώνονται καλύτερα από τους υπόλοιπους. Αν είχα και εγώ γύρω στο 33% μείωση στο εισόδημά μου και αύξηση της φορολογίας μου κατά 10% θα είχα ένα προβληματάκι. Όχι ένα μάστερ αλλά τρία έχουν!!!! Θα μας τρελάνεις τελείως; Έχεις ακουστά τον διαγωνισμό του 1998; Ούτε μάστερ είχαν ούτε έγραψαν άριστα...... Θράσος είχαν μάλλον και βύσμα!!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Όχι ένα μάστερ αλλά τρία έχουν!!!! Θα μας τρελάνεις τελείως; Έχεις ακουστά τον διαγωνισμό του 1998; Ούτε μάστερ είχαν ούτε έγραψαν άριστα...... Θράσος είχαν μάλλον και βύσμα!!!! Ναι ok, μιλάω για αυτούς που μπήκαν πρόσφατα. Δεν το γνωρίζω αυτό που λες, αλλά δε μου φαίνεται απίθανο! Τις δεκαετίες 80 και 90 μπήκε η μισή Ελλάδα στο δημόσιο από το παράθυρο, με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. -Γεια σας ήρθα. -Ποιος είσαι εσύ; -Με έστειλε ο Α βουλευτής να δουλέψω, υπάρχει κανένα πρόβλημα; Που είναι το γραφείο μου; -Τέρμα διάδρομο αριστερά. Βολέψου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.