Προς το περιεχόμενο

Υπεριδρωσία στις παλάμες..

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες.

Να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα είναι σοβαρό, οπότε ας απαντήσουν όσοι έχουν κάτι χρήσιμο να πουν.

<<Πάσχω>> από υπεριδρωσία στις παλάμες,δλδ ιδρώνουν πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας οι παλάμες των χεριών μου,πράγμα που με κάνει να μην μπορώ να δώσω ούτε μια χειραψία,και γενικώς με φέρνει σε μεγάλη αμηχανία.Αφήστε που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εύκολα συσκευές όπως πληκτρολόγια κτλ..

Έψαξα λίγο και βρήκα ότι περίπου 1 στους 20 έχει αυτό το πρόβλημα.

Οι τρόποι αντιμετώπισης που βρήκα είναι απλά απογοητευτικοί.

Υπάρχει όμως μια καινούργια μέθοδος με εφαρμογή botox στην περιοχή του προβλήματος που έχει πολύ καλά αποτελέσματα.Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό;

Είναι ακριβή μέθοδος;

Έπεσα πάνω σε αυτό το site που έχει κάποιες πληροφορίες

http://www.dermatologia.gr/services0201.asp

Δημοσ.

Γιατι ρε φιλάρες αντι να πάτε σε ενα γιατρό ρωτάτε θέματα υγείας σε ενα τεχνολογικό φόρουμ? Και θέλετε και σοβαρές απαντήσεις.

Ε εγω σου προτείνω να δείς Las Vegas Season 3, σε ένα επεισόδιο ο τυπας ειχε αυτο το πρόβλημα και του βρήκανε λύση που δούλεψε.

Δημοσ.

Φίλε μου ο λόγος που ρωτάμε τέτοια θέματα στο forum είναι για να μάθουμε από ανθρώπους που πιθανόν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.Από ότι βλέπεις δεν ζητάω την λύση εδώ μέσα.

Και το μήνυμα σου είναι ακριβώς αυτό που είπα ότι δεν θέλω κάποιος να ποστάρει, είναι άχρηστο,δεν έχει να προσφέρει κάτι, και το μπλα-μπλα δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία.

Δημοσ.

Yes το botox θα σου έλεγα ότι έχω ακούσει κι εγώ και μάλιστα αρκετά καλά αποτελέσματα. Νομίζω είναι στα 300 ευρώ αλλά πάει ανάλογα με την περιοχή.

Στο εξάμηνο βέβαια άντε οκτάμηνο, επαναλαμβάνεις την θεραπεία κι αυτό γίνεται εφ' όρου ζωής δυστυχώς.

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις την αιτια για αυτο.

Πρεπει να πας σε γιατρο.Κανε εξεταση για υπερθυρεοειδισμο, εχω ακουσει οτι ειναι μια αιτια!!

Δημοσ.

Στο στρατο ειχα συναντηση ενα παιδι που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα , σε καταλαβαινω απολυτα τι περνας , τα εζησα μαζι του , ειχε μεγαλο προβλημα , κραταγε το οπλο και ετρεχε ο ιδρωτας σαν νερο απο τα χερια του.

οπως ειπε και ο φιλος πιο κατω μονο το botox ισως σε σωσει , αυτο κανουν οι περισσοτεροι που εχουν τετοια , ειναι μια λυση που θα διαρκεσει για καποιους μηνες.

Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ιδρώνω ακατάπαυστα στα χέρια και στα πόδια. Το peak είναι φυσικά το καλοκαίρι

Νομίζω ότι οφείλεται σε υπερευαίσθητους αδένες. Και ναι το έχω δει σε αρκετά άτομα (τουλάχιστον εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς)

Πραγματικά δεν πιστεύω ότι αξίζει να κάνεις κάτι που δεν είναι μόνιμο (βλ botox) Εγώ απλά έχω συνηθίσει να ζω με αυτό και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και οι φίλοι μου.

Και κάτι που έχω καταλάβει είναι ότι παίζει πάρα πολύ ρόλο το κλίμα. Πχ δεν έχω ποτέ αυτό το πρόβλημα ότι είμαι κοντά σε θάλασσα (πχ το εξοχικό μας). Μη με ρωτάς γιατί δεν έχω ιδέα.

Όταν ήμουν πιο μικρός (20+) όντως το θεωρούσα πρόβλημα αλλά τώρα (30-) δεν ασχολούμαι καν :)

Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να αγχώνεσαι :)

Δημοσ.

Και εγώ τον τελευταίο χρόνο έχω εμφανίσει υπεριδρωσία, ενω στο παρελθόν δεν είχα ποτέ προβλημα. Αλλά δεν με ενοχλεί, οπότε...

Δημοσ.

Εγχείρηση για τέτοιο θέμα; OMG ...

Προσωπική μου γνώμη πάντα είναι ότι αν κάποιος νιώθει τόσο άσχημα ώστε να θέλει να κάνει εγχείρηση για τόσο minor προβήματα ε τότε μάλλον θέλει κάτι σε moral boost (και όχι εγχείρηση) γιατί σίγουρα κάτι άλλο θα βρεθεί στο μέλλον που θα τον ρίχνει ψυχολογικά ...

ΠΣ: Εκτός αυτού έχω έκζεμα (δε γιατρεύεται) , τώρα τελευταία έχω μύκητα στο ένα δάκτυλο του ποδιού αλλά μαλλον είναι στα τελευταία του, εχω πάρα πολύ λιπαρά μαλιά άσε που αραιώνουν κιόλας....Θα ζήσω ; :) Δεν ξέρω για εσάς πάντως αλλά εγώ νιώθω τέλεια!

Δημοσ.

Μωρέ μια χειραψία χωρίς να αγχωθώ δεν μπορώ να δώσω, δεν είναι δηλαδή θέμα ενόχλησης από αισθητική άποψη.

Τέλοσπαντων, πήγα στον γιατρό μου και μου είπε να κλείσω ραντεβού με ενδοκρινολόγο.Πήρα για ραντεβού στο ΙΚΑ και μου λένε σε 2 μήνες..χεχ..ίδωμεν.

Πάντως ο υπερθυρεοειδισμός που είπε κάποιος παίζει γιατί έχω και ταχυπαλμίες και παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα, και υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια.

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι παίζει και η ψυχολογία λίγο. Αν πχ τα χέρια μου δεν είναι ιδρωμένα και αρχίσω να το παρατηρώ και να λέω μπράβο δεν ιδρώσανε, ε τότε είναι που αρχίζουν πάλι !

Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι και πολύ, βοηθάει.

Άσε που ποιος θυμάται μια χειραψία που έκανες ... Δε νομίζω να σχηματίζει κανείς γνώμη μόνο από αυτο :)

Δημοσ.
Να ξέρεις ότι παίζει και η ψυχολογία λίγο. Αν πχ τα χέρια μου δεν είναι ιδρωμένα και αρχίσω να το παρατηρώ και να λέω μπράβο δεν ιδρώσανε, ε τότε είναι που αρχίζουν πάλι !

χαχααχαχα, ακριβώς έτσι ρε φίλε!

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι γιατρός, η χρονική περίοδος που αναφέρεις είναι αυτή που τα αγόρια παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό της ανάπτυξης τους.Υποθέτω ότι μόλις φρέναρε η ανάπτυξη σου σταμάτησε και το φαινόμενο.Και εμένα στην εφηβεία παρουσιάστηκε αλλά κοντέβω τα 23 και φέτος έγινε πιο έντονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...