koystado Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας εχω το εξής πρόβλημα εχω 5.1 ηχεια creative και εχω συνδεσει κανονικα τα καλώδια στισ υποδοχες επιλεγω κανονικα στισ επιλογεσ οτι εχω συνδεσει 5.1 ηχεία κανω τις δοκιμες που έχει το software της μητρικής ολα οκ αλλα οταν παω να παιξω κανενα αρχειο μουσικης ή καμια ταινια ακουγονται μονο τα δυο τι μπορει να φταει?? η μητρικη ειναι η gigabyte ga-ma785gt-ud3h http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3154 και εχω τα windows 7 64bit
Ypnovatis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασες αναπαραγωγή περιεχομένου που να έχει ήχο σε 5.1 ? Για παράδειγμα μια ταινία 720p... Τα τραγούδια είναι στέρεο, μόνο τα 2 κανάλια θα ακούγονται και το woofer αν κανεις ανακατεύθυνση των μπάσσων...
koystado Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αρχεια με 6καναλο ήχο παλι τα δυο παιζανε αλλα κατεβασα κατι codecs και ρυθμισα μεσα απο το ac3 να παίζει 5.1 και λειτουργησαν ολα τα ηχεια δλδ απο το κεντρικο ηχειο βγαινανε οι φωνες και τα αλλα 4 οι λοιποι ήχοι αλλα οταν πας να παιξω τραγουδια παλι 2 ηχεια παιζουν .... στο παλιο μου pc οταν επαιζα μουσικη ή αρχεια με 2καναλο ήχο παιζανε σε ολα τα ηχεια και οχι σε δυο
kingnick 999 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 πηγαινε στην διαχειριση ηχου και τσεκαρε την επιλογη <<συμπληρωση ηχειου>>.
koystado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 [ATTACH]26659[/ATTACH] πηγαινε στην διαχειριση ηχου και τσεκαρε την επιλογη <<συμπληρωση ηχειου>>. δυστυχως αυτη την επιλογη δεν την εχει αλλα το εφτιαξα με το ac3filter ρυθμιζοντας το απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.