Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα ρούχων

Paraskevakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για μαγαζί που να πουλάει ρούχα Napapijri. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ένα αντιανεμικό της εταιρίας αυτής με τσέπη λίγο πιο κάτω από το στήθος. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται windbreaker winter. Από έρευνα στο διαδίκτυο δεν βρήκα και πάρα πολλά, πλην ενος καταστήματος στο Π. Φάληρο στις αντιπροσωπίες και ενός άλλου του οποίου το τηλέφωνο δεν ισχύει. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα; Αν είναι δυνατόν να κάνετε post και το τηλέφωνο...thanks :)

Δημοσ.

Τα Notos Galleries δεν νομίζω να έχουν αυτή την μάρκα ρούχων γιατί δεν αναγράφεται κάτι στο site του καταστήματος. Έχεις επισκεφτεί το κατάστημα τώρα τελευταία και το έχεις δει;

• Moderators
Δημοσ.
Τα Notos Galleries δεν νομίζω να έχουν αυτή την μάρκα ρούχων γιατί δεν αναγράφεται κάτι στο site του καταστήματος. Έχεις επισκεφτεί το κατάστημα τώρα τελευταία και το έχεις δει;

Tελευταια για να ειμαι ειλικρινης οχι, τον περασμενο χρονο ειχε, αλλα δεν επιμενω.

Το Αττικα σιγουρα εχει παντως.

Δημοσ.

Πήγα στο Attica και δεν είχε αυτό που έψαχνα γμτ...έχουν αρχίσει και βγάζουν τα ανοιξιάτικα και έχουν σπαστά νούμερα πλεόν και όχι όλα τα σχέδια και χρώματα, οπότε προσανατολίζομαι μάλλον σε κάποιο μαγαζί με stock πράγματα...

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για μαγαζί που να πουλάει ρούχα Napapijri. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ένα αντιανεμικό της εταιρίας αυτής με τσέπη λίγο πιο κάτω από το στήθος. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται windbreaker winter. Από έρευνα στο διαδίκτυο δεν βρήκα και πάρα πολλά, πλην ενος καταστήματος στο Π. Φάληρο στις αντιπροσωπίες και ενός άλλου του οποίου το τηλέφωνο δεν ισχύει. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα; Αν είναι δυνατόν να κάνετε post και το τηλέφωνο...thanks :)

Στο Φακτορυ της Πειραιως εχει κορνερ καταστημα μεσα αυτη η μαρκα , ισως να μην το εχει μιας και εκει φερνει ανοιξιατικα τωρα , ζητησε ευγενικα να στο βρουν απο την αποθηκη τους και να στο στειλουν εκει , πες οτι εισαι και διαθετιμενος να δωσεις και προκαταβολη για να καταλαβουν οτι δεν κανεις πλακα και εχεις οντως προθεση να το αγορασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...