Lagoudisio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο θεμα. Ποιο θεωρειτε πιο customizable? Απο οτι εχω δει, οσον αφορα τα styles, το vb4 δεν ειναι και πολυ customizable. Τωρα για τα hacks, λογικο ειναι το vb3 να εχει περισσοτερα μιας και ειναι αρκετο χρονο στην αγορα σε σχεση με το vb4. Οποτε εμενα που με ενδιαφερει πολυ το style και φυσικα τα hacks, τι μου προτεινετε?
Harry007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Σε πολύ μεγάλο βαθμό απάντησες μόνος σου στο ερώτημά σου.
aragorn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εξαρτάται όμως και τι χρειάζεσαι εσύ. Εγώ όλα μου τα φόρουμ τάχω σε v3, όμως σε 2 από αυτά η ανάγκη για content management είναι τόσο μεγάλη που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα πάω σε v4. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα και το λογισμικό έχει σοβαρά θέματα, με αρκετά bugs και ζητήματα performance. Για να μην πω για την ασυμβατότητά του με ΙΕ6 (που θεωρητικά θα το φτιαχναν με την 4.0.2 που βγήκε σήμερα αλλά δεν τόχω τσεκάρει ακόμα). Αν θες μόνο forum, τότε το 3 φαίνεται καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, επειδή μετά θάχεις μεγάλο θέμα για να κάνεις upgrade, εγώ θα κοίταζα τι modules χρειάζομαι πάνω κάτω, και αν τα περισσότερα υπάρχουν και σε v4 θα το σκεφτόμουν. Αν θες παραπάνω βοήθεια εδώ είμαστε.
Lagoudisio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Τελικα εγκατεστησα το vb3.8.4 και θα αρχισω να το φτιαχνω. Ενα προβλημα που παρατησα ειναι οτι δεν υποστιριζει πληρως ελληνικα στους τιτλους κατηγοριων των forum. Για παραδειγμα αν βαλω σαν τιτλο κατηγοριας "Νεα και Ανακοινωσεις" μου το βγαζει ετσι "Νεα και Ανακοινωσε". Αν γραψω ακομα μεγαλυτερο τιτλο απλα τον κοβει. Ξερουμε καμια λυση γι'αυτο το προβλημα? Επισης θα ηθελα να ζητησω μια χαρη. Αν καποιος εχει ασχοληθει και γνωριζει αρκετα απο vb καθως και hacks κτλ, αν θελει και μπορει να μιλησουμε, μηπως και μου πει καποια tips και καποιες οδηγιες. Ευχαριστω πολυ.
aragorn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Για τα ελληνικά πρέπει να αλλάξεις το encoding στο language που χρησιμοποιείς, πχ σε iso-8859-7 αν το collation της βάσης σου είναι greek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.