Προς το περιεχόμενο

τεχνικός..μήπως με εξαπατάει?

kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα φυλλάδιο σε κάποιο γραφείο, που έγραφε.

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας?

Θέλετε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας?

από 15€ την ώρα?

τώρα μπορείτε!Λεωσθένους 10 Δάφνη (το γράφω για ν α το αποφύγετε)

τηλ 2109020528

Τον κάλεσα κ εγώ γιατί δε μπορώ να στέλνω - λαμβάνω φαξ από ένα πολυμηχάνημα που αγόρασα της lexmark 3450, και θέλει προγραμματάκι απότι μου είπε για να παίξει μέσω luptop.οκ

Κάθησε καμιά ώρα, δε βρήκε άκρη, ξανάρθε την άλλη μέρα για κανένα 15΄, έφερε ένα πρόγραμμα, που δεν τραβουσε στο luptop μου για να περάσει, κολλούσε. Μου είπε λοιπόν, κάνε φορμάτ, και ξανάρχομαι να το φτιάξω.

30€ δώσε μου...τόσα παίρνω την πρώτη ώρα.!!!!!:shock:

Και του τάδωσα άφωνη. Φυσικά και μη ρωτήσετε αν μούδωσε απόδειξη.

λοιπόν: 30€ χωρίς να φτιάξει το πρόβλημα,ενώ το φυλάδιο έγραφε 15€ τη μια ώρα και χωρίς απόδειξη αν και αυτό πες είναι το τελευταίο.

Έκανα φορματ, και τον κάλεσα για νάρθει σήμερα και να το φτιάξει.

Τι κάνω? αν και δε βλέπω να το φτιάχνει, δεν τον κόβω για τσακάλι.

Του είχα πει να το πάρει στο γραφείο του να το φτιάξει, και αρνήθηκε.΄Να δει και ποιο πρόγραμμα κάνει, να μην έρχεται και ξανάρχεται.Όχι μου είπε, και θα ξανάρθει τρίτη φορά, γιανα δικαιολογήσει μήπως τα χρήματα?

Νοιώθω :mad::rolleyes::X:rolleyes::rolleyes:

Θέλω πίσω έστω τα 15€,

να το φτιάξει

και απόδειξη.

Σωστά?

Είμαι αφεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςςς................ :(

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα αφου ξερεις οτι σε κοροιδευει γιατι συνεχιζεις τα παρε δωσε ? Και φυσικα δεν επρεπε να του δωσεις τα 30 ευρω για την "πρωτη" ωρα...

Σορρυ κιολας αλλα εισαι απο τα "κοροιδα" που ενθαρρυνουν τετοιες συμπεριφορες... (δεν το λεω για να σε προσβαλω ειλικρινα, αλλα δυστυχως ετσι χαρακτηριζουν και οι ιδιοι τους πελατες σαν εσενα)

Δημοσ.
Το γραψες σε λαθος section και είτε θα στο μεταφέρουν είτε θα στο διαγράψουν

μη μου λες τέτοια!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Αφου τον ξανακαλεσες μετα απο αυτο καταρχην φταις εσυ.

Δεν κοιτουσες/ρωτουσες τουλαχιστον ποιο προγραμματακι ειναι και τι ακριβως εκανε? Ολο και καποια βοηθεια θα υπηρχε απο εδω η απο φιλους σου. Γιατι ολοι εχουμε τουλαχιστον ενα φιλο η γνωστο που ξερει κατι παραπανω

Δημοσ.
Μα αφου ξερεις οτι σε κοροιδευει γιατι συνεχιζεις τα παρε δωσε ? Και φυσικα δεν επρεπε να του δωσεις τα 30 ευρω για την "πρωτη" ωρα...

Σορρυ κιολας αλλα εισαι απο τα "κοροιδα" που ενθαρρυνουν τετοιες συμπεριφορες... (δεν το λεω για να σε προσβαλω ειλικρινα, αλλα δυστυχως ετσι χαρακτηριζουν και οι ιδιοι τους πελατες σαν εσενα)

Καλέ δίκιο έχεις τι λές τώρα...

Τώρα τι κάνω.

Και πως να μη συνεχίσω αφού τον πλήρωσα? τινα κάνωωωω αχ :cry::cry:

Εννοείται ότι τώρα δε θα του δώσω μία,γιαυτό τον ξανακάλεσα...τουλάχιστον να κάνει κάτι

Δημοσ.

Απλα πραγματα, οταν ερθει θα του ζητησεις αποδειξη φυσικα... Και βλεπεις τι θα σου πει, και επισης αν τον δεις να μη θελει να δωσει θα του πεις πολυ απλα οτι θα τον καταγγειλεις...

Δημοσ.

Προσωπική άποψη είναι ότι αν δεν παραδίδεις αυτό που υπόσχεσαι τοτε αμαυρώνεις το όνομα σου ... είναι αντιεπαγγελματικό να παίρνεις λεφτά για κάτι που δεν έκανες και 2ον να εξαναγκάζεις τον χρήστη σε κινήσεις που δεν χρειάζονται.(Format)

Δημοσ.

Φυσικα να τα ζητησεις πισω και πες οτι αλλιως θα τον καταγγειλεις. Βεβαια ωραια τα λεμε απο εδω αλλα λογικο το βρισκω εκεινη την στιγμη να κολλησεις και να μην μπορεις να το πεις. Επισης ακομα καλυτερα να ειναι καποιος τριτος μπροστα πρωτον για να μη μπορει να αρνηθει ή σε περιπτωση καταγγελιας να εχεις μαρτυρες, και δευτερον γιατι ποτε δεν ξερεις τι ψυχακι μπορει να ειναι ο αλλος...

Δημοσ.
Κάν' του ξήγα την επόμενη φορά - παρέα με απειλή για καταγγελία, και θα στρώσει :-)

πήρα τηλ στο 1520 και λυθήκανε όλα.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά .

Πάρα πολύ όλους.

Ουφ! μούφυγε ένα βάρος.Καλή συνέχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...