panagos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κυριακή μην πανικοβάλλεσαι. Το πολυμηχάνημα δεν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα στο pc ή laptop για να στείλεις fax. Δεν χρειάζεται καν pc για αυτό το λόγο (κρατω μια επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν είχα lexmark). Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και βεβαιώσου πως έχεις βάλει σωστά τα καλώδια του τηλεφώνου. Το πιθανότερο είναι να έχει πολύ απλή λύση το πρόβλημά σου. Φώναξε ένα φίλο σου που να έχει μια, έστω και μικρή, εμπειρία γύρω απο το θέμα και θα στο φτιάξει. edit/Πάλι καλά..
andreasl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κυριακή απ'τη στιγμή που έχεις τη γνώση και την ικανότητα να γράφεις στο insomnia, δεν σου χρειάζεται κανένας άλλος για να σου λύσει τα προβλήματα με τον υπολογιστή (και με οτιδήποτε εδώ που τα λέμε). Αντί να ανοίξεις το συγκεκριμένο θέμα, έπρεπε να είχες ανοίξει θέμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στον τομέα Hardware. Αν δεν έβρισκες εδώ την απάντηση (που θα την έβρισκες) θα δοκίμαζες σε κάποιο άλλο forum πιο εξειδικευμένο. Ο google είναι ο καλύτερος φίλος σου για τέτοιες δουλειές. Προσπάθησε να μην ξαναδώσεις ούτε ένα ευρώ σε λαμόγια!
caution Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ουφ! μούφυγε ένα βάρος.Καλή συνέχεια Σε νιώθω - δεν είναι τα χρήματα μόνο - είναι και η αίσθηση του να έχεις εξαπατηθεί που σε διαολίζει, been there
kyriakh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κυριακή μην πανικοβάλλεσαι. Το πολυμηχάνημα δεν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα στο pc ή laptop για να στείλεις fax. Δεν χρειάζεται καν pc για αυτό το λόγο (κρατω μια επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν είχα lexmark). Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και βεβαιώσου πως έχεις βάλει σωστά τα καλώδια του τηλεφώνου. Το πιθανότερο είναι να έχει πολύ απλή λύση το πρόβλημά σου. Φώναξε ένα φίλο σου που να έχει μια, έστω και μικρή, εμπειρία γύρω απο το θέμα και θα στο φτιάξει.edit/Πάλι καλά.. Χρειάζεται panago,γιατί δεν έχει πληκτρολόγιο.Κατάλαβες. ---------- Προσθήκη στις 14:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:16 ---------- Κυριακή απ'τη στιγμή που έχεις τη γνώση και την ικανότητα να γράφεις στο insomnia, δεν σου χρειάζεται κανένας άλλος για να σου λύσει τα προβλήματα με τον υπολογιστή (και με οτιδήποτε εδώ που τα λέμε). Αντί να ανοίξεις το συγκεκριμένο θέμα, έπρεπε να είχες ανοίξει θέμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στον τομέα Hardware. Αν δεν έβρισκες εδώ την απάντηση (που θα την έβρισκες) θα δοκίμαζες σε κάποιο άλλο forum πιο εξειδικευμένο. Ο google είναι ο καλύτερος φίλος σου για τέτοιες δουλειές. Προσπάθησε να μην ξαναδώσεις ούτε ένα ευρώ σε λαμόγια! Ευχαριστώ, andrea και έχεις δίκιο καλά τα πάω με τους υπολογιστές, αλλά εδώ με μπέρδεψε και με βασάνησε πολύ το πολυμ/μα.. βαρέθηκα? κουράστηκα να το πω? Ναι κακώς που δε ρώτησα εσάς. Αν και σήμερα δε βρει άκρη, θα του πω να μη ξανάρθει.. άσε που εκτός των άλλων είναι και γλιώδης.. μέσα στο σπίτι μου.. το κέρατό μου... ---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ---------- Σε νιώθω - δεν είναι τα χρήματα μόνο - είναι και η αίσθηση του να έχεις εξαπατηθεί που σε διαολίζει, been there Ακριβώς.....
polaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχως που εβγαλες ακρη, παντως σχετικα με το κόστος και τα 15€ την ώρα που σου λέει, είναι πολυ ΛΙΓΑ για να κατσει να ασχοληθει ο αλλος να σου κανει το οτιδηποτε. Απλά ο τύπος (επείτηδες) δεν ειχε βαλει οτι ελαχιστη χρέωση εχει τα 30€, και μετα παει 15€ την ώρα, οποτε και πάλι ουσιαστικά για 2 ωρες δουλεια ειναι 45€, τη στιγμή που ο περισσότερος κοσμος που ερχεται σπιτι να φτιαξει το οτιδηποτε σου παίρνει ελαχιστη χρεωση 50€. Αυτά τουλάχιστον ισχυουν στην Αθήνα, το είχε ψάξει πολύ ο αδερφος μου πριν 2-3 χρονια που εγω ημουν στρατο και χρειαζοταν επειγον να φτιαξει το pc του καποιος λογω πανεπηστιμιου. Απο κει και περα συμφωνω οτι πρεπει ο αλλος να σου εχει αποτελεσμα για να δικαιολογησει τα λεφτα του, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το μηχανημα. Αν πχ σου ειχε καει το τροφοδοτικο και δεν μπορουσε καν να ανοίξει το laptop, φυσικα και θα τον πληρωνες για τον κοπο του να ερθει. Δυστυχως ειναι πολυ παρεξηγημενος ο χορος απο ατομα που επειδη ξερουν να συνδέουν ενα pc, νομιζουν ότι τα ξερουν ολα και οτι μπορουν να χρεωονουν οσο θελουν και να εξαπατάνε τον κοσμο.. Επισης παιδια μη λεμε για αποδειξεις κλπ.. σε επαγγελματα που ο αλλος ερχεται σπιτι να σου φτιαξει το οτιδηποτε κανεις μας δεν ζηταει.. Ο συγκεκριμενος παντως για απατεωνας μου κανει.. ακου κανε εσυ φορματ και ερχομαι παλι... Ελπιζω να μη σου παρει λεφτα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kyriakh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχως που εβγαλες ακρη, παντως σχετικα με το κόστος και τα 15€ την ώρα που σου λέει, είναι πολυ ΛΙΓΑ για να κατσει να ασχοληθει ο αλλος να σου κανει το οτιδηποτε. Απλά ο τύπος (επείτηδες) δεν ειχε βαλει οτι ελαχιστη χρέωση εχει τα 30€, και μετα παει 15€ την ώρα, οποτε και πάλι ουσιαστικά για 2 ωρες δουλεια ειναι 45€, τη στιγμή που ο περισσότερος κοσμος που ερχεται σπιτι να φτιαξει το οτιδηποτε σου παίρνει ελαχιστη χρεωση 50€. Αυτά τουλάχιστον ισχυουν στην Αθήνα, το είχε ψάξει πολύ ο αδερφος μου πριν 2-3 χρονια που εγω ημουν στρατο και χρειαζοταν επειγον να φτιαξει το pc του καποιος λογω πανεπηστιμιου. Απο κει και περα συμφωνω οτι πρεπει ο αλλος να σου εχει αποτελεσμα για να δικαιολογησει τα λεφτα του, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το μηχανημα. Αν πχ σου ειχε καει το τροφοδοτικο και δεν μπορουσε καν να ανοίξει το laptop, φυσικα και θα τον πληρωνες για τον κοπο του να ερθει. Δυστυχως ειναι πολυ παρεξηγημενος ο χορος απο ατομα που επειδη ξερουν να συνδέουν ενα pc, νομιζουν ότι τα ξερουν ολα και οτι μπορουν να χρεωονουν οσο θελουν και να εξαπατάνε τον κοσμο.. Επισης παιδια μη λεμε για αποδειξεις κλπ.. σε επαγγελματα που ο αλλος ερχεται σπιτι να σου φτιαξει το οτιδηποτε κανεις μας δεν ζηταει.. Ο συγκεκριμενος παντως για απατεωνας μου κανει.. ακου κανε εσυ φορματ και ερχομαι παλι... Ελπιζω να μη σου παρει λεφτα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μμμμ άλλη άποψη.Ξέρεις όμως πως πάνε αυτά.Σου τη δίνουνε 1-2 πράγματα που σου κάνει ο άλλος, και μετά σουφταίει και ο αέρας που ανασαίνει ;)
pabou13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Φυσικά, πες ότι στο χαρτί γράφει 15 ευρώ την ώρα. Kατι που δεν παρατηρησε μαλλον κανεις ειναι οτι ελεγε απο 15ευρω την ωρα (οπως και στις εκπτωσεις που λενε με μεγαλα γραμματα 80% εκπτωση αλλα κανεις δεν βλεπει το εως που ειναι γραμμενο διπλα του με μικρα γραμματα). Και εγω συμφωνω με χιλια σε οσα ειπατε και δεν προσπαθω σε καμια περιπτωση να καλυψω τον τεχνικο και τα χρημματα που πηρε.. Ελπιζω Κυριακη να τα καταφερεις και να βρεις μια λυση
kyriakh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Kατι που δεν παρατηρησε μαλλον κανεις ειναι οτι ελεγε απο 15ευρω την ωρα (οπως και στις εκπτωσεις που λενε με μεγαλα γραμματα 80% εκπτωση αλλα κανεις δεν βλεπει το εως που ειναι γραμμενο διπλα του με μικρα γραμματα).Και εγω συμφωνω με χιλια με οσα ειπατε και δεν προσπαθω σε καμια περιπτωση να καλυψω τον τεχνικο και τα χρημματα που πηρε.. Ελπιζω Κυριακη να τα καταφερεις και να βρεις μια λυση Το από το πρόσεξα και εγώ αλλά χαχαααα γελάω γιαυτόν.Αφού δε βρήκε λύση, και όλη την ώρα εκτώπωνε αντί να κοιτάξει να βρει τη λύση.Τι του ζήτησα να σπάσει τον κωδικό της νασα? Χάζευε καλέ... έκανε ότι κινήσεις ζητούσε το μηχάνημα μέχρι ένα σημείο(μέχρι το αδιέξοδο) και ξανά τα ίδια.Χαίρω πολύ, κι εγώ το έκανα αυτό, και χωρίς βοήθεια:lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:51 ---------- Καταρχήν....γιατί δε κάλεσες την Lexmark να τους πεις ότι δε μπορείς να στείλεις - λάβεις fax για να σου δώσουν οδηγίες ΔΩΡΕΑΝ;; χαχα καλο.Πρώτον δεν έχει υποστήριξη στην ελλάδα, δεύτερον στο εξωτερικό που τους έστειλα μέιλ, μου στείλανε το εγχειρίδιο, που δεν έγραφε λύσεις προβλημέτων και εγκατάσταση, αλλά τις απλές κινήσεις .Πατάς start, μετα enter και τέτοι.Τους απαντώ " μάλλον δεν καταλάβατε.Το πρόβλημα είναι αυτο".Και τι νομίζεις απάντησαν? :lol: Μου ξαναστείλανε το εγχειρίδιο Μπας σε καλό μας.Πλάκα δεν έχει? ---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Φυσικά, πες ότι στο χαρτί γράφει 15 ευρώ την ώρα. εννοείται!! ---------- Προσθήκη στις 14:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:58 ---------- Φυσικα να τα ζητησεις πισω και πες οτι αλλιως θα τον καταγγειλεις. Βεβαια ωραια τα λεμε απο εδω αλλα λογικο το βρισκω εκεινη την στιγμη να κολλησεις και να μην μπορεις να το πεις. Επισης ακομα καλυτερα να ειναι καποιος τριτος μπροστα πρωτον για να μη μπορει να αρνηθει ή σε περιπτωση καταγγελιας να εχεις μαρτυρες, και δευτερον γιατι ποτε δεν ξερεις τι ψυχακι μπορει να ειναι ο αλλος... Θα βάλω το κινητό να γράφει.Καλά που το είπες.
Praetorianos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Θα βάλω το κινητό να γράφει.Καλά που το είπες. Είναι παράνομο και θα μπλέξεις άδικα. Για πιτσιρικά τον κόβω ή αρπακολατζή που βρήκε ευκαιρία να πάρει 45 ευρώ εύκολα αλλά δεν υπολόγιζε ότι δεν θα μπορεί να βρει λύση (ή μπορεί να βρήκε τη λύση από την αρχή αλλά επίτηδες το τράβαγε μέχρι τρίτη επίσκεψη).
orck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Το 1520 τι είναι? Ειναι τηλεφωνο για καταγγελιες καταναλωτων. Δες παρακατω για περισοτερες λεπτομεριες http://www.efpolis.gr/el/1520-grammi-katanaloti.html Κυριακη, δεν καταλαβα τι μπορεσαν να κανουν στο 1520 που ειπες οτι καλεσες.
kyriakh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι τηλεφωνο για καταγγελιες καταναλωτων. Δες παρακατω για περισοτερες λεπτομεριες http://www.efpolis.gr/el/1520-grammi-katanaloti.html Κυριακη, δεν καταλαβα τι μπορεσαν να κανουν στο 1520 που ειπες οτι καλεσες. Τούκανα ήδη καταγγελεία(σ ευχαριστώ) ανώνυμα πριν λίγο και μου είπαν ότι αν δε μου δώσει πίσω τα 15€ να την κάνω επώνυμα να τα πάρω πίσω. Από το 1520 κράτησαν τα στοιχεία του και έγινε καταγγελεία, και με ενημέρωσαν πως να κινηθώ ανάλογα
kfyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ρε κορίτσι μου όταν τον πήρες τηλέφωνο δεν ρώτησες πόσο χρεώνει? Όταν σου ζήτησε τα 30 ευρώ γιατί δεν του κόλλησες το χαρτί στα μούτρα? ΚΑΚΙΣΤΑ του τα έδωσες .. Από εκεί και πέρα φυσικά και πρέπει να πληρωθεί για την επίσκεψη του... Επίσης, είναι πολύ πιθανό το PC σου να έχει πρόβλημα λειτουργικού, ειδικά αν είναι Vista - win7 και να κολλάει στην εγκατάσταση του Driver που ελέγχει το πολυμηχάνημα.. Δεν είναι σπάνιο αυτό το φαινόμενο. Το αντίθετο μάλιστα.. Αν η λύση είναι format (είναι πολύ πιθανό) σε συμφέρει να το κάνεις μόνη σου παρά να κάτσει ο άνθρωπος όλη μέρα εκεί για να στο ξαναστήσει και να πληρώσεις κι άλλα. Όσον αφορά το θέμα της απόδειξης, φυσικά και πρέπει να το ζητήσεις. Το πιο πιθανό είναι βέβαια να μην έχει αποδείξεις να σου κόψει , και να δουλεύει μαύρα (να μην έχει κάνει ούτε έναρξη επαγγέλματος στην εφορία). Συνήθως όσοι κάνουν αυτή την ιστορία με φυλλάδια κλπ. είναι junior technicians ή ιδιώτες που σκαμπάζουν 2 πράγματα από υπολογιστές και πάνε για εύκολο χρήμα. Ένας σοβαρός τεχνικός δεν κάθεται να ασχοληθεί με PCάκια και home users .. Συνήθως..
kyriakh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ρε κορίτσι μου όταν τον πήρες τηλέφωνο δεν ρώτησες πόσο χρεώνει?Όταν σου ζήτησε τα 30 ευρώ γιατί δεν του κόλλησες το χαρτί στα μούτρα? ΚΑΚΙΣΤΑ του τα έδωσες .. Από εκεί και πέρα φυσικά και πρέπει να πληρωθεί για την επίσκεψη του... Επίσης, είναι πολύ πιθανό το PC σου να έχει πρόβλημα λειτουργικού, ειδικά αν είναι Vista - win7 και να κολλάει στην εγκατάσταση του Driver που ελέγχει το πολυμηχάνημα.. Δεν είναι σπάνιο αυτό το φαινόμενο. Το αντίθετο μάλιστα.. Αν η λύση είναι format (είναι πολύ πιθανό) σε συμφέρει να το κάνεις μόνη σου παρά να κάτσει ο άνθρωπος όλη μέρα εκεί για να στο ξαναστήσει και να πληρώσεις κι άλλα. Όσον αφορά το θέμα της απόδειξης, φυσικά και πρέπει να το ζητήσεις. Το πιο πιθανό είναι βέβαια να μην έχει αποδείξεις να σου κόψει , και να δουλεύει μαύρα (να μην έχει κάνει ούτε έναρξη επαγγέλματος στην εφορία). Συνήθως όσοι κάνουν αυτή την ιστορία με φυλλάδια κλπ. είναι junior technicians ή ιδιώτες που σκαμπάζουν 2 πράγματα από υπολογιστές και πάνε για εύκολο χρήμα. Ένας σοβαρός τεχνικός δεν κάθεται να ασχοληθεί με PCάκια και home users .. Συνήθως.. Φορμάτ έκανα από τη στιγμή που μου τόπε, όσο για το φυλλάδιο στα χέρια μου το πήρα χτες, και γιαυτο και τούδωσα τα χρήματα.Σκέφτηκα, ίσως δεν το διάβασα καλά.Αλλά χτες που πήγα πάλι σαυτόν το γιατρό και ήταν εκει στο χωλ, το ξαναδιάβασα, και το πήρα και επιβεβαιώθηκα .Αλλά τα λεφτά του τάχα δώσει ήδη.vista έχω ναι. Στάνταρ δε σκαμπάζει, το κατάλαβα, γιατί δεν είμαι άσχετη κεγώ, και 2 φορές έκανε πράγματα μετά από δική μου υπόδειξη..(μάλλιστα στα μουλοχτα, νψμίζοντας ότι δεν το κατάλαβα). Κοίτα απότι μου είπαν στο 1520, θα καταγράψουν καταγγελεία και για παραπλανητική διαφήμιση. Δεν τον ρώτησα πόσα παίρνει, γιατί είχα διαβάσει το φυλλάδιο..τι να πω.. Δε ξέρεις από που θα σούρθει έχω να πω εγώ, και ντροπή μας έχω να πω εγώ.
nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πρώτον δεν έχει υποστήριξη στην ελλάδα, δεύτερον στο εξωτερικό που τους έστειλα μέιλ, μου στείλανε το εγχειρίδιο, που δεν έγραφε λύσεις προβλημέτων και εγκατάσταση, αλλά τις απλές κινήσεις .Πατάς start, μετα enter και τέτοι.Τους απαντώ " μάλλον δεν καταλάβατε.Το πρόβλημα είναι αυτο".Και τι νομίζεις απάντησαν? Εχει service...Και τηλεφωνική υποστηριξη : http://www.infolex.gr/html/page.asp?PageID=20&Lang=1 INFOLEX Α.Ε. , Ελαιώνων 51-53, TK 153 51, Παλλήνη. Τηλ: 210 67 22 230, Fax: 210 67 22 337, email: [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.