jim22479 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καπως πρεπει να κονομαει ο κοσμος. Κλεφτης να γινει;
Roger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Σε ενδεχομενα προβληματα προσπαθουμε να βρουμε συστημενους τεχνικους απο φιλους ή γνωστους και οχι να ''ψωνιζουμε'' απο αγγελια.Αν αυτο δεν ειναι εφικτο κανουμε ενα ειδος προσυμφωνιας σε επικοινωνια δια τηλεφωνου. Εξηγουμε ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ το προβλημα μας, και αν η απαντηση που θα παρουμε ειναι που εισαστε ερχομαι ,τοτε ξεκιναμε τις ερωτησεις. Αν δεν βρεθει λυση θα με χρεωσετε? Αν χρειαστει να ερθετε και δευτερη φορα ,αυτη θα ειναι δωρεαν? Αποδειξεις κοβετε? Οι χρεωσεις σας ποιες ειναι? Με αυτο τον τροπο εχουμε θεωρητικα προσυμφωνησει και ξερουμε οτι υπαρχει ενας μπουσουλας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ειναι το πρωτο πραγμα που λεω στο τηλεφωνο σε δικους μου πελατες χωρις καν να με ρωτησουνε. Φανταστειτε οτι για ενα πολυ δυσκολο προβλημα να ερθουν στον πελατη τρεις τεχνικοι και κανεις τους δεν βρει λυση.Εχουμε αυτοματα 90€ χρεωσεις και το προβλημα παραμενει. Το κυριοτερο για μενα ειναι να βρεθει λυση στον πελατη και κατ' επεκατση να πληρωθω για την λυση που βρηκα.Ο πελατης θα το εκτιμησει και οπως ειναι λογικο ο ενας πελατης φερνει τον αλλον. Σε αντιθετη περιπτωση,το να πληρωθω χωρις να βρω λυση,ειναι τυχοδιωκτικο,μη επαγγελματικο και φυσικα καθε μερα οι πελατες θα ειναι διαφορετικοι. Αυτες οι περιπτωσεις οπως η συγκεκριμενη,ειναι κυριως τεχνικοι αεριτζηδες που πονταρουν στην τυχη,μηπως πεσουν σε αδαη,μηπως αλλαξουν κανενα καλωδιο και παιξει ,και φυσικα το φορματ γιατρευει τα παντα. Κατανοω οτι μια γυναικα δεν θελει να ερθει σε αντιπαραθεση με εναν αγνωστο ανδρα στο ιδιο της το σπιτι,γι αυτο και ακουμε περιπτωσεις του στυλ,αφου μου τα ζητησε του τα δωσα. Ως προς το τεχνικο κομματι Καθε βλαβη εχει ορισμενα βηματα.Απορριπτεις ενα ενα βημα για να φτασεις στο συμπερασμα. Τα βηματα στην περιπτωση σου ειναι ,να φταιει το pc/λειτουργικο,να φταιει το πολυμηχανημα, να φταιει καποιο καλωδιο,ή ακομα και τηλεφωνικη πριζα. Το σαινι λοιπον που σου ηρθε ,θα επρεπε να εχει ενα laptop ,να συνδεσει το πολυμηχανημα,να περασει drivers ,και να κανει τα τεστακια του. Αν θα δουλευε,ειχε καθε λογο να σου πει να κανεις φορματ.(ασε που υπαρχουν και λυσεις να αποφυγεις το φορματ αλλα παρολαυτα να το γιατρεψεις)αν δεν δουλευε,θα προχωραγε σε επομενο βημα.Μονο ετσι αντιμετωπιζονται τα προβληματα,κανε φορματ και θα ξαναρθω, τα λενε οι αλμπανηδες για να τα κονομανε. Αυτα ειχα να σου πω,και η λυση που σου προτεινω ειναι να καλεσεις την infolex η οποια ειναι η αντιπροσωπεια για τα lexmark,αν θες στειλε μου πμ να σου πω να ζητησεις συγκεκριμενο τεχνικο που ειναι γνωστος μου και πολυ εξυπηρετικος. θελω να πιστευω οτι εχεις συνδεσει την τηλεφωνικη πριζα με καλωδιο στο πολυμηχανημα και με usb το πολυμηχανημα με το pc.Αν το πολυμηχανημα εχει δυο τηλεφωνικες υποδοχες,το βαζεις στην υποδοχη με το εικονιδιο της γραμμης,σε καμμια περιπτωση στο εικονιδιου του τηλεφωνου.
andreasl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις να μπλεξεις τοσο ασχημα που αντι για 20λεπτα να κανεις 4 ωρες και ακομη να ψαχνεις. Τι να χρεωσεις μετα; Γι'αυτό το λόγο αφήνεις να πάει κάποιος που έχει την κατάρτιση να τον φτιάξει σε μισή ώρα και δεν πηγαίνεις εσύ. Έχω αντιμετωπίσει τα μύρια όσα προβλήματα με υπολογιστές τόσο στη δουλειά (σχολικά εργαστήρια) όσο και φίλων/γνωστών (σε εταιρικά περιβάλλοντα κατά βάση) και δεν μου πήρε ποτέ πάνω από μισή ώρα. Εννοείται χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσω το pc. Βέβαια η αλήθεια είναι πως το κάνω μόνο σαν προσωπική χάρη, δεν θα πήγαινα να φτιάξω το pc κάποιου άλλου. Θα βοηθούσα όμως κάποιον να φτιάξει μόνος του το pc του μέσω forum με μεγάλη ευχαρίστηση.
mphxths Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Cisco certified professional πάντως δεν έρχεται στο σπίτι σου για να σου ρυθμίσει το linksys εξυπνάκια. Τουλάχιστον όχι για κάτω από 50 ευρώ την ώρα. Μανι μανι εβγαλες το 90% των τεχνικων ασοβαρους. Αυτο που λεει ο φιλος ειναι σωστο..καθε Η/Υ εχει ιδιαιτεροτητες και δεν ειναι ευκολο να προβλεψεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα οταν εισαι στον χωρο του πελατη. Οχι βεβαια να παιρνεις υπερογκα ποσα χωρις να δινεις λυση.Το σωστο ειναι να παρεις το μινιμουμ.Για το κοπο/ωρα που ασχοληθηκες. ---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- Γι'αυτό το λόγο αφήνεις να πάει κάποιος που έχει την κατάρτιση να τον φτιάξει σε μισή ώρα και δεν πηγαίνεις εσύ. Έχω αντιμετωπίσει τα μύρια όσα προβλήματα με υπολογιστές τόσο στη δουλειά (σχολικά εργαστήρια) όσο και φίλων/γνωστών (σε εταιρικά περιβάλλοντα κατά βάση) και δεν μου πήρε ποτέ πάνω από μισή ώρα. Εννοείται χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσω το pc. Βέβαια η αλήθεια είναι πως το κάνω μόνο σαν προσωπική χάρη, δεν θα πήγαινα να φτιάξω το pc κάποιου άλλου. Θα βοηθούσα όμως κάποιον να φτιάξει μόνος του το pc του μέσω forum με μεγάλη ευχαρίστηση. recovery deleted files = 1hour και επειδη ηταν σχετικα μικρος δισκος..δεν ειναι ολα ταριφα σε μιση ωρα να λυνονται...τα προβληματα ποικιλουν και το καθε μηχανημα εχει τα δικα του θεματα....
andreasl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 recovery deleted files = 1hour Ε, καλά αυτό δεν είναι στην κατηγορία των προβλημάτων. Μπορεί να το κάνει και μόνος του ο άλλος με οποιοδήποτε undelete software. Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω έχουν να κάνουν με δίκτυα, domains και δικτυακούς πόρους, hardware/drivers (κυρίως εκτυπωτές). Μετά ακολουθούν τα προβλήματα software τα οποία συνήθως λύνονται σε dt αν απενεργοποιήσεις ότι σκουπίδι υπάρχει στην εκκίνηση και έχεις πρόχειρο το software να του ρίξεις ένα πέρασμα ξανά. Στους φίλους/συγγενείς που με ενοχλούσαν συχνά για προβλήματα έχω βάλει linux εδώ και χρόνια και έχω ξενοιάσει.
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Και ομως ο τυπος εσβησε τα αρχεια του και τα ηθελε πισω...αντε πηγαινε και πες στο μεσο χρηστη για undelete προγραμμα... Και ολα αυτα τα προβληματα τα δικτυακα τα ξεπετας σε 30 λεπτα..μωρε μπραβο σου να πω στην εταιρια μου να σε παρουν ;-)
SV1EOD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Cisco certified professional πάντως δεν έρχεται στο σπίτι σου για να σου ρυθμίσει το linksys εξυπνάκια. Τουλάχιστον όχι για κάτω από 50 ευρώ την ώρα. Δεν ξέρω από τιμές σε επαγγελματίες πληροφορικής. Αλλα μου φαίνεται λίγο περίεργο. Παίρνεις ένα CCNA και ξεκινάς από 50 ευρώ την ώρα? Δηλαδή με τις πιστοποιήσεις οι μισθοί για full time απασχόληση που κυμαίνονται?
andreasl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Και ολα αυτα τα προβληματα τα δικτυακα τα ξεπετας σε 30 λεπτα..μωρε μπραβο σου να πω στην εταιρια μου να σε παρουν ;-) Χωρίς πλάκα, δεν ήταν πάντα έτσι. Η εμπειρία μετράει. Από ένα σημείο και μετά με το που σε παίρνει τηλέφωνο ο άλλος και σου λέει τι πρόβλημα έχει, καταλαβαίνεις περίπου τι έχει γίνει. Και αν δεν το βρεις αμέσως ακολουθείς 2-3 στάνταρ διαδικασίες και βρίσκεις τη βλάβη. Αλλά μιλάμε πάντα για επιδιόρθωση βλαβών, όχι να στήσεις κανένα δίκτυο από την αρχή που μπορεί να σου πάρει μία μέρα μόνο για τα group policies στο active directory.
kyriakh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 to πολυμ/μα τόχω συνδέσει με πρίζα,έχει μια υποδοχή για usb που το ενώνει με laptop,οκ και απο κει, και το laptop με το μοντεμ.Και αυτός ήρθε και μου συνέδεσε επιπλέον το laptop με τηλεφωνική γραμμή.. Βρε παιδιά..δεν είναι πλεονασμός?Αφού ήδη είναι συνδεδεμένο το λάπτοπ με το τηλ. μέσω modem..ξανά με τηλεφωνική γραμμή? δεν κάνω λάθος ε?
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως οταν με παιρνει τηλεφωνο πελατης , κλεινω τα ματια και οραματιζομαι διαφορα με βαση αυτα που μου λεει ...μπας και καταλαβω τι εννοει ο ποιητης.Αν δεν τα καταφερω σαν τεχνικος , θα γινω καφετζου. ---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- to πολυμ/μα τόχω συνδέσει με πρίζα,έχει μια υποδοχή για usb που το ενόνει με laptop,οκ και απο κει, και το laptop με το μοντεμ.Και αυτός ήρθε και μου συνέδεσε επιπλέον το laptop με τηλεφωνική γραμμή.. Βρε παιδιά..δεν είναι πλεονασμός?Αφού ήδη είναι συνδεδεμένο το λάπτοπ με το τηλ. μέσω modem..ξανά με τηλεφωνική γραμμή? δεν κάνω λάθος ε? Ποιος στελνει τελικα το φαξ ? το λαπτοπ ή το πολυμηχανημα ? Γιατι αν το στελνει το πολυμηχανημα , η τηλεφωνικη γραμμη παει σε αυτο αν δεν κανω λαθος. και για τι ειδους μοντεμ μιλαμε ? μοντεμ adsl ? μοντεμ απλο dialup ?
kyriakh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 adsl. To αναφαίρω πιο πάνω, το πολυμηχάνημα, μέσω (προγράματος)λαπροπ. Το πολ/μα δεν έχει τηλ΄φωνο πάνω, αλλά στέλνει φαξ μέσω λαπτοπ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω από τιμές σε επαγγελματίες πληροφορικής. Αλλα μου φαίνεται λίγο περίεργο. Παίρνεις ένα CCNA και ξεκινάς από 50 ευρώ την ώρα? Δηλαδή με τις πιστοποιήσεις οι μισθοί για full time απασχόληση που κυμαίνονται? οι professionals που εννοεί μάλλον έχουν CCNP
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 adsl.To αναφαίρω πιο πάνω, το πολυμηχάνημα, μέσω (προγράματος)λαπροπ. Το πολ/μα δεν έχει τηλ΄φωνο πάνω, αλλά στέλνει φαξ μέσω λαπτοπ Αν συνδεσεις μοντεμ και λαπτοπ , για να στειλεις φαξ ...τι το θες το πολυμηχανημα ? για ντεκορ ? Η λογικη λεει ...πολυμηχανημα με τηλεφ. γραμμη.. πολυμηχανημα με usb στο λαπτοπ. εγκατασταση drivers+software και βλεπεις απο κει (software) πως διαχειριζεσαι φαξ κλπ κλπ αα φυσικα δεν ξεχναμε φιλτρακι στο τηλεφω. καλωδιο του πολυμηχανηματος , να μην μας πεφτει και η συνδεση εε
SV1EOD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Γι'αυτό το λόγο αφήνεις να πάει κάποιος που έχει την κατάρτιση να τον φτιάξει σε μισή ώρα και δεν πηγαίνεις εσύ. Έχω αντιμετωπίσει τα μύρια όσα προβλήματα με υπολογιστές τόσο στη δουλειά (σχολικά εργαστήρια) όσο και φίλων/γνωστών (σε εταιρικά περιβάλλοντα κατά βάση) και δεν μου πήρε ποτέ πάνω από μισή ώρα. Εννοείται χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσω το pc. Προφανώς δεν σου έτυχε ποτέ σοβαρή βλάβη. Ή την απέφευγες απλά. Εξάλλου το λες και στην πρώτη πρόταση. "Αφήνεις να πάει κάποιος που έχει την κατάρτιση να τον φτιάξει σε μισή ώρα."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.