Προς το περιεχόμενο

τεχνικός..μήπως με εξαπατάει?

kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Κυριακή, καταγγελία έτσι στην ψύχρα χωρίς καμία προειδοποίηση έκανες για τον άσχετο. (Κακώς, αφού είδες ότι λύθηκε το θέμα με επικοινωνία. Η καταγγελία είναι για μετά την αποτυχία επικοινωνίας).

Καταγγελία στη Lexmark έκανες που πουλάει πολυμηχάνημα που στέλνει fax... μόνο αν έχεις fax????? :devil:

Τουλάχιστον απέσυρες την καταγγελία...

Επίσης, σταματήστε να συζητάτε δημόσια το επάγγελμα του τεχνικού.

Και εμείς τα λαμόγια, τι θα απογίνουμε?? :lol::lol:

Α και μην φτιάχνεται τους υπολογιστές φίλων/συγγενών (εκτός και αν τους συμπαθείτε πολύ)... Κλέφτες θα γίνουν οι τεχνικοί?:-D

Χωρίς πλάκα, τεχνικός που σου παίρνει λεφτά, χωρίς να σου φτιάξει τη βλάβη και χωρίς να βρίσκεται αντιμέτωπος με δική σου υπαιτιότητα (πχ, αν ένας λούσει το laptop με καφέ και μετά θέλει να φέρει τεχνικό γιατί δεν ανοίγει... ε, πρέπει να πάρει λεφτά ο τεχνικός και ας μην έχει καινούργιο board να του το φτιάξει, πως θα γίνει...) είναι απαράδεκτος.

Επίσης γι αυτόν που είπε για ημιμαθείς... συγνώμη φίλε... δεν το ξέραμε να τα ξέρουμε όλα, να τα εξηγήσουμε στον τεχνικό, να τον πληρώσουμε να τα κάνει...

Είναι νομίζω γνωστό ότι το πιο δύσκολο τμήμα της επισκευής home υπολογιστών... είναι οι users!

Α, και έλεος με τη γραφή SMS/ στενογραφία...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ον Θεωρω στις μερες μας οτι για καποιον που εχει Ιντερνετ, το να καλεσει τεχνικο με την πρωτη ειναι ανοησια για να μην το πω αλλιως.

2ον Αν δεν βρεις λυση απο καποιο φορουμ, η απο καποιο φιλο η γνωστο (πραγμα σπανιο) ρωτας συγγενεις και φιλους αν εχουν να σου συστησουν καποιον τεχνικο. Με τοσους υπολογιστες στα σπιτια δεν μπορει καποιον θα βρεις. Η δευτερη λυση, επικοινωνεις με την αντιπροσωπεια του προιοντος σου που σιγουρα θα διαθετει τεχνικους και απολυτα εξειδικευμενους και για την εκαστοτε συσκευη.

3ον Ρωτας τον τεχνικο οσα αναφερθηκαν παραπανω (να μην τα ξαναλεω) και αποφασιζεις αν θα προχωρησεις σε επισκευη( δεν ειναι λιγες οι φορες που η επισκευη του τεχνικου θα σου στοιχισει παραπανω απο την αντικατασταση του προιντος).

4ον Τελος

Και κατι ακομα, δεν κανει το πτυχιο τον τεχνικο, αλλα ο τεχνικος-επαγγελματιας αποδεικνυει αν μπορει να υποστηριξει το πτυχιο που φερει. (Παροτι ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ).

Δημοσ.
1ον Θεωρω στις μερες μας οτι για καποιον που εχει Ιντερνετ, το να καλεσει τεχνικο με την πρωτη ειναι ανοησια για να μην το πω αλλιως.

2ον Αν δεν βρεις λυση απο καποιο φορουμ, η απο καποιο φιλο η γνωστο (πραγμα σπανιο) ρωτας συγγενεις και φιλους αν εχουν να σου συστησουν καποιον τεχνικο. Με τοσους υπολογιστες στα σπιτια δεν μπορει καποιον θα βρεις. Η δευτερη λυση, επικοινωνεις με την αντιπροσωπεια του προιοντος σου που σιγουρα θα διαθετει τεχνικους και απολυτα εξειδικευμενους και για την εκαστοτε συσκευη.

3ον Ρωτας τον τεχνικο οσα αναφερθηκαν παραπανω (να μην τα ξαναλεω) και αποφασιζεις αν θα προχωρησεις σε επισκευη( δεν ειναι λιγες οι φορες που η επισκευη του τεχνικου θα σου στοιχισει παραπανω απο την αντικατασταση του προιντος).

4ον Τελος

Και κατι ακομα, δεν κανει το πτυχιο τον τεχνικο, αλλα ο τεχνικος-επαγγελματιας αποδεικνυει αν μπορει να υποστηριξει το πτυχιο που φερει. (Παροτι ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ).

1ον Εχεις στο μυαλο σου μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων . Μην ξεχνας την μαμα που εχει το πισι για να μιλαει με το γιοκα που ειναι φοιτητης στην Αλεξανδρουπολη με το μσν.Δεν ειναι τυχαιο το παραδειγμα που σου φερνω.Η εν λογω κυρια ξερει απλα να ανοιγει το πισι και να χρησιμοποιει το μσν.Τιποτα αλλο.

2ον Εν μερει σωστος . Μην νομιζεις οτι αυτος που σου προμηθευσε τον Η/Υ ειναι παντα ο καταλληλοτερος να στο φτιαξει (μιλαμε για πισι και οχι γιατι που ειναι σε εγγυηση που εννοειται οτι το πας απο κει που το αγορασες).

Κατα κανονα φυσικα απευθυνεσαι στο καταστημα που το αγορασες.

3ον εισαι σωστος.

4ον και αυτο που λες με το πτυχιο ειναι σωστο..αλλα εχω δει στον χωρο ατομα που δεν εχουν ουτε πτυχιο ζωγραφιστο αλλα διαπρεπουν..για αυτο ειπα οτι ο καλος τεχνικος δεν εννοειται οτι θα χει και πτυχιο.Αν εχεις πτυχιο ειναι και ενα μεσο να πιεσεις για καλυτερο μισθο αν εισαι σε καμμια σοβαρη εταιρια.

Δημοσ.
Η γνωμη μου για θεματα κοστολογιων ειναι η εξης

1. συγγενεις 1ου βαθμου = δωρεαν..σιγα μην παρεις λεφτα απο τα αδελφια σου για παραδειγμα

2.φιλους και γνωστους = μινιμουμ και τσεκαρεις...το κανει συστηματικα και παει να σε εκμεταλευτει ?ε τοτε στα αυτια.

3.Σε ιδιωτες = αναλογως αποσταση / ειδους βλαβης / και πως τον κοβεις οικονομικα , κατω απο 30ευρω δεν πεφτεις κατα την γνωμη μου (την ωρα)

4.Σε εταιρειες = στα αυτια.

Εγω στους δικους μου πελατες (εταιρικους) τους παιζω χαμηλα γιατι στηριζομαι σε αυτους για να με δικτυωσουν , δεν θα τους γδαρω κιολας.Σε ιδιωτες αναλογα πως τους κοβω οι τιμες κυμαινονται

Και ολα αυτα εφοσον προσφερω λυση , αλλιως τους ξεκαθαριζω...αν δεν υπαρξει λυση μου δινετε τοσα και συγνωμη που σας εφαγα το χρονο σας.

Ετυχε να παω σε μια κοπελια , γνωστη γνωστου , απλα να της ανοιξω το φορητο και να της το φυσηξω και οταν ηρθε η ωρα της πληρωμης μου λεει μισο να παω στην τραπεζα να σηκωσω λεφτα !!! ελεος .. της πηρα 20 ευρω και ειχε μεινει αναυδη.

Μην πλατιαζουμε ομως στο θρεντ της Κυριακης. :-)

Στον μπατζανακη του αδερφου του κουμπαρου τι συγγενεια θεωρειται και ποσο θα του παρεις?Λογικα στ'αυτια και αυτον.

Φιλε μου μονο περηφανος δεν θα πρεπει να αισθανεσαι με αυτο το ποστ.

Αν σε διαβαζουν οικονομικα ευκαταστατοι και εταιρειες ,σε εχουν ηδη ξεγραμμενο.

Τι σημαινει πως τον κοβεις οικονικα?Αν ειναι πλουσιος του τα παιρνεις ,αν ειναι συνταξιουχος ή παει να βγαλει λεφτα απο την τραπεζα του χαριζεσαι?

Που πας με αυτο σκεπτικο?

Εισαι στον κλαδο και κατ'επεκταση στην αγορα εργασιας και μιλας ετσι?

Τι σημαινει του ριχνω στ'αυτια?Αν σου ριξει στ'αυτια εσενα κανενας υδραυλικος,τι θα του πεις ευχαριστω?

Αν εριχνα στ'αυτια σε μια κυρα με μια μεζονετα στην Βαρκυζα ,δεν θα επαιρνα ποτε την μηχανογραφηση της ναυτιλιακης του γιου της.50 pc και δεν συμμαζευεται.

Διαβαζει πολυς κοσμος ,δεν ειναι αναγκη να μιλαμε ετσι.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ.

ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Δημοσ.
1ον Εχεις στο μυαλο σου μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων . Μην ξεχνας την μαμα που εχει το πισι για να μιλαει με το γιοκα που ειναι φοιτητης στην Αλεξανδρουπολη με το μσν.Δεν ειναι τυχαιο το παραδειγμα που σου φερνω.Η εν λογω κυρια ξερει απλα να ανοιγει το πισι και να χρησιμοποιει το μσν.Τιποτα αλλο.

2ον Εν μερει σωστος . Μην νομιζεις οτι αυτος που σου προμηθευσε τον Η/Υ ειναι παντα ο καταλληλοτερος να στο φτιαξει (μιλαμε για πισι και οχι γιατι που ειναι σε εγγυηση που εννοειται οτι το πας απο κει που το αγορασες).

Κατα κανονα φυσικα απευθυνεσαι στο καταστημα που το αγορασες.

3ον εισαι σωστος.

4ον και αυτο που λες με το πτυχιο ειναι σωστο..αλλα εχω δει στον χωρο ατομα που δεν εχουν ουτε πτυχιο ζωγραφιστο αλλα διαπρεπουν..για αυτο ειπα οτι ο καλος τεχνικος δεν εννοειται οτι θα χει και πτυχιο.Αν εχεις πτυχιο ειναι και ενα μεσο να πιεσεις για καλυτερο μισθο αν εισαι σε καμμια σοβαρη εταιρια.

Ωραία που διαφωνουμε λοιπον, αν καταλαβες τι ειπα;

Δημοσ.

Υ.Γ και σορρυ αλλά Laptop όχι Luptop ...φιλικά

Eυχαριστώ, πάντα το γράφω λάθος, ενώ το ξέρω ότι είναι luptop το σωστο:-D:-D

οκ laptop

---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:10 ----------

Καταρχήν πρέπει να ελέγξεις αν η τηλεφωνική σύνδεση που έχεις μετατρέπει την ομιλία σε voip και τη μεταδίδει γιατί τότε ίσως είναι αδύνατο να στείλεις φαξ. Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά ίσως και αυτό να επηρεάζει. Αν έχεις την απλή κλασική σύνδεση οτε προσπερνάς αυτό το βήμα.

Μετά πρέπει να ελέγξεις αν το modem σου έχει δυνατότητα φαξ. Αρκεί να μας πεις τον τύπο του ή τον τύπο του υπολογιστή να το ψάξουμε, αν δεν το βρεις μόνη.

Μετά πρέπει να τσεκάρεις αυτά τα links για να δεις αν έχεις το κατάλληλο component των windows (υποθέτω πως έχεις windows) για φαξ.

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/learnmore/crawford_02october21.mspx

http://askville.amazon.com/SimilarQuestions.do?req=send-fax-Lexmark-X2350-printer

Μετά τα ξαναλέμε.

είναι modem router.

Δεν έχει δυνατότητα fax λοιπόν, έχω 2play

Δημοσ.
Στον μπατζανακη του αδερφου του κουμπαρου τι συγγενεια θεωρειται και ποσο θα του παρεις?Λογικα στ'αυτια και αυτον.

Τι σημαινει πως τον κοβεις οικονικα?Αν ειναι πλουσιος του τα παιρνεις ,αν ειναι συνταξιουχος ή παει να βγαλει λεφτα απο την τραπεζα του χαριζεσαι?

Τι σημαινει του ριχνω στ'αυτια?Αν σου ριξει στ'αυτια εσενα κανενας υδραυλικος,τι θα του πεις ευχαριστω?

Αν εριχνα στ'αυτια σε μια κυρα με μια μεζονετα στην Βαρκυζα ,δεν θα επαιρνα ποτε την μηχανογραφηση της ναυτιλιακης του γιου της.50 pc και δεν συμμαζευεται.

ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Συμφωνω με τον φιλο απο πανω. Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δινεις τιμη βαση πως τον εχεις "κοψει" τον πελατη, εαν εχει λεφτα, εαν θα αντιδρασει σε πιθανη υψηλη τιμη κλπ Αυτα τα "σε συμπαθησα, θα σου παρω λιγα" ειναι εμετικα.

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Οι άνθρωποι που το φυσάνε το χρήμα συνήθως είναι περισσότερο ψείρες από εμάς τους υπόλοιπους. Προσπαθούν να πετυχαίνουν την καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή και δε λένε ποτέ "δε βαριέσαι" όπως λέμε οι υπόλοιποι συχνά πυκνά. Άσε που δεν διστάζουν να φτάσουν στα άκρα όταν νοιώσουν ότι τους κοροιδεύεις ή ότι πας να τους εξαπατήσεις.

Δημοσ.

Αν το καλοσκεφτεις δεν ειστε συγγενεις :-)

ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Φιλε μου μια χαρα περηφανος νοιωθω με το ποστ μου.Αν σε εσυ εισαι υπερ μιας παγιας χρεωσης για τους παντες , ιδιωτες , εταιριες , φτωχους , πλουσιους , στην αττικη , στα μεγαρα , στην αλλη ακρη του κοσμου δεν εχω κανενα προβλημα επιλογη σου.

Εγω δυστυχως τροποποιω τις χρεωσεις μου αναλογως τα βλαβη , την αποσταση και ναι και την οικονομικη κατασταση του πελατη οσο μπορω να την διακρινω.Δηλαδη αν πηγαινα στην Κυριακη και με καποιον τροπο καταλαβαινα οτι ειναι ανεργη , θα της επαιρνα τα ιδια με καποιον οικογενειαρχη που ειναι οικονομικα ανετος ?

Οχι φιλε μου εγω δεν γδερνω κοσμο .

Και οταν λεω τις εταιριες στα αυτια δεν εννοω υπερογκα ποσα , εννοω νορμαλ τιμες .

Και η κυρια με την μεζονετα στην Βαρκιζα που ειχε το γιο με την ναυτιλιακη....εσυ πως το ξερες ?αρα εμαθες πληροφοριες για την κυρια και τροποποιησες το κοστολογιο σου για να παρεις μια πιθανη δουλεια

Ε στα λογια μου ερχεσαι και αν διαβασεις και καποια ποστς παραπανω θα δεις οτι γραφω οτι στην μοναδικη εταιρια που εχω δικο μου πελατη (διοτι δουλευω σε εταιρια) την παιζω πολυ πολυ χαμηλα γιατι πολυ πιθανο να μου δωσει πελατεια και δουλειες...

Αρα και συ και γω κανουμε τροποποιηση των κοστολογιων..που ευνοω τους οικονομικα ασθενεις σε πειραξε ?

Σου εριξα το επιπεδο των τεχνικων στην Ελλαδα ?

---------- Προσθήκη στις 09:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:00 ----------

Και στην τελικη οταν ξεκαθαριζεις στον πελατη απο πριν το τιμολογιο σου και 1 εκατομμυριο να τον χρεωσεις ειναι αποδεκτο.

Πανω απο ολα ειναι η σωστη συνεννοηση απο πριν και οχι την ωρα της λυπητερης να του σκας την βομβα.

Δημοσ.

Και οταν λεω τις εταιριες στα αυτια δεν εννοω υπερογκα ποσα , εννοω νορμαλ τιμες .

Αν χρεώνεις νορμάλ τιμές γιατί χρησιμοποιείς την έκφραση "στ' αυτιά" που όλοι οι υπόλοιποι έλληνες τη χρησιμοποιούν όταν χρεώνουν υπέρογκα κάποιον; Η δεν ξέρεις να μιλάς ελληνικά (χλωμό), ή κατάλαβες ότι καρφώθηκες και προσπαθείς να ανασκευάσεις αυτά που είπες (πιθανό).

Δημοσ.
Αν χρεώνεις νορμάλ τιμές γιατί χρησιμοποιείς την έκφραση "στ' αυτιά" που όλοι οι υπόλοιποι έλληνες τη χρησιμοποιούν όταν χρεώνουν υπέρογκα κάποιον; Η δεν ξέρεις να μιλάς ελληνικά (χλωμό), ή κατάλαβες ότι καρφώθηκες και προσπαθείς να ανασκευάσεις αυτά που είπες (πιθανό).

Καμμια σχεση , οταν λεω στα αυτια εννοω το εξης:(αναφερομαι παντα σε σεναριο οτι ειμαι εταιρια και οχι ιδιωτης)

Εχω να παω σε κληση στον ταδε πελατη ?Μαλιστα , που βρισκεται ? χμμ στη Παλληνη ...ειναι καλος πελατης ? κανει τζιρο ? πληρωνει στην ωρα του ?

Θα παει απο Αττικη Οδο ο τεχνικος ?Ποσες ωρες θα φαει να παει και να γυρισει ?Μπορω να το συνδυασω με αλλο ραντεβου στην περιοχη ή οχι ?

Αφου υπολογιζεις ολα αυτα βγαζεις μια χρεωση την λες στον πελατη αποδεχεται και πας , δεν αποδεχεται δεν πας.

Ολα αυτα εφοσον δεν υπαρχει καποιο συμβολαιο υποστηριξης οπου τα κοστη ειναι προκαθορισμενα.

Αυτο ειναι το "στα αυτια" , υπολογιζοντας τα παντα...να μην μπεις μεσα...να πληρωθεις οσο πρεπει την εργατοωρα σου.

Αν δουλευεις σαν ελευθερος επαγγελματιας ακομα και σαν ιδιωτης αυτο εγω πιστευω δεν μπορεις να το κανεις...πρεπει να τροποποιησεις τα κοστη σου και ειμαι υπερ παντα να ενημερωνεις τον πελατη απο πριν.

Αν στην τελικη δεν εχει να πληρωσει θα στο πει και δεν θα πας.

---------- Προσθήκη στις 09:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:37 ----------

Αλλα π.χ.. οταν με στελνει η εταιρια μου σε ιδιωτες και σε ατομα που μας εχουν καλεσει πολλακις και ξερουμε τι ατομα ειναι , αν η οχι το φυσανε αν ειναι διπλα πορτα η στου διαολου ....παντα τροποποιουμε τις τιμες.

Πηγα προχτες σε εναν κυριο διπλα στην εταιρια που δουλευω που ηταν με την μασκα οξυγονου , ρωσιδα να τον προσεχει , εξετασεις γιατροι να μπαινοβγαινουν....

κοβεις την κατασταση και του παιρνεις λιγα..απο ενα τετοιο ραντεβου δεν θα μπεις μεσα...ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

Πηγα προχτες σε εναν κυριο διπλα στην εταιρια που δουλευω που ηταν με την μασκα οξυγονου , ρωσιδα να τον προσεχει , εξετασεις γιατροι να μπαινοβγαινουν....

κοβεις την κατασταση και του παιρνεις λιγα..απο ενα τετοιο ραντεβου δεν θα μπεις μεσα...ελεος δηλαδη.

Είσαι μάγκας !! Εδώ δεν παίρνεις τίποτα να έχουμε και λίγο ανθρωπιά επάνω μας !! :X

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά αλλά δεν είσαι και υπόδειγμα επαγγελματισμού! Ο πελάτης (εγώ είμαι αυτός, τα βλέπω από τη σκοπιά του πελάτη μιας και δεν είμαι επαγγελματίας) θέλει να έχεις ξεκάθαρες διάφανες χρεώσεις για να μπορεί να σε καλεί όποτε σε χρειάζεται, αλλά κυρίως για να σε συστήνει και σε άλλους. Πως θα σε συστήσω στο φίλο μου άν δε γνωρίζω εκ των προτέρων πόσα λεφτά θα του ζητήσεις; Αν του πιάσεις τον π@π@ εγώ θα γίνω ρόμπα μετά. Η άν τύχει τη μια μέρα να μου πεις ένα ποσό και την επόμενη φορά να μου ζητήσεις άλλο ποσό, ακόμη και μικρότερο, πάλι θα σε γράψω στη black list. Απαιτώ από όλους που τους δίνω το ευρώ μου να είναι σωστοί επαγγελματίες.

Δημοσ.
Καλά όλα αυτά αλλά δεν είσαι και υπόδειγμα επαγγελματισμού! Ο πελάτης (εγώ είμαι αυτός, τα βλέπω από τη σκοπιά του πελάτη μιας και δεν είμαι επαγγελματίας) θέλει να έχεις ξεκάθαρες διάφανες χρεώσεις για να μπορεί να σε καλεί όποτε σε χρειάζεται, αλλά κυρίως για να σε συστήνει και σε άλλους. Πως θα σε συστήσω στο φίλο μου άν δε γνωρίζω εκ των προτέρων πόσα λεφτά θα του ζητήσεις; Αν του πιάσεις τον π@π@ εγώ θα γίνω ρόμπα μετά. Η άν τύχει τη μια μέρα να μου πεις ένα ποσό και την επόμενη φορά να μου ζητήσεις άλλο ποσό, ακόμη και μικρότερο, πάλι θα σε γράψω στη black list. Απαιτώ από όλους που τους δίνω το ευρώ μου να είναι σωστοί επαγγελματίες.

Αυτο που λες ειναι σωστο αλλα θελω να πιστευω οτι υπαρχουν πολλες κατηγοριες πελατων

Ο ιδιωτης , ο ιδιωτης που δουλευει πολυ πιθανο σε καποια εταιρια (απο την οποια σε εμαθε λογω καποιας σχεσης του τεχνικου με την εταιρια αυτη) , ο ιδιωτης ο γνωστος , η εταιρια η οποια ειναι κοντα και θα χει αλλη χρεωση απο μια αλλη εταιρια που ισως με συστησει και θαναι κοντα μου.

Τι θα πει ο ενας διευθυντης στον αλλον ?γιατι εσενα σου παιρνει λιγοτερα ?και μενα περισσοτερα? γιατι εσυ εισαι διπλα εσυ εισαι μακρυα...εσυ πληρωνεις στην ωρα σου..εσυ οχι..ο ενας δινει κασερι ο αλλος επιταγη τριμηνη ...ο ενας εχει συμβολαιο ο αλλος δεν εχει και παει λεγοντας.

Για αυτο και εγω ξαναλεω οτι ας εχει ο καθενας μας οτι χρεωση θελει αλλα να την γνωστοποιει απο πριν.Γιατι εχει αυτην την χρεωση δεν ειναι υποχρεωμενος να την πει στον καθενα μας..

Αλλα και παλι συμφωνω οτι οι τραγικα υπερογκες χρεωσεις και η τραγικα χαμηλες χρεωσεις ειναι βλακεια...

Αλλα ξαναλεω μια εταιρια ή εστω και ο ιδιωτης τεχνικος δεν θα χασει απο 1-2 ραντεβου που θα ριξει την τιμη λογω διαφορων παραγοντων....

---------- Προσθήκη στις 10:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:10 ----------

Για παραδειγμα στην εταιρια που υποστηριζω μονος μου την χρεωνω 20ευρω την ωρα .Γιατι ?

Γιατι αρχικα ειναι διπλα στο σπιτι μου και ειναι εταιρια που αντι να παει σε μια εταιρια πληροφορικης εμπιστευεται τοσα χρονια εμενα..μου δινει δουλειες με καλει σε καθε προβλημα.

Στην ουσια μαθαινω πραγματα στην πλατη αυτου του πελατη και δεν θα τον παιξω χαμηλα?

Ασε που θα με προτεινει και σε αλλους πελατες/εταιριες.Εκει βεβαια δεν θα ειναι τα ιδια τα κοστη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...